freedubus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 εγώ βαριέμαι να το διαβάσω. είναι γραμμένο με υστερικό γυναικείο τρόπο και καθόλου αφηγηματικο.
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 now who would still eat this. Παυλινα για σενα: http://www.youtube.com/watch?v=VCR15j7JEiQ 12 λεπτα του λεει αυτη ποσο τον χρησιμοποίησε κλπ και στο τελος της λεει οτι εγραφε οτι του ελεγε μηπως ειναι απο σενάριο(είμαι στο δεύτερο λεπτό); πάντως εγω θα ειχα λιωσει στο γέλιο με την κατάντια της. και ειναι και μπαζο...
pavlinara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 εγώ βαριέμαι να το διαβάσω. είναι γραμμένο με υστερικό γυναικείο τρόπο και καθόλου αφηγηματικο. ποσο μισογυνης παιζει να εισαι? το βιντεο δεν καθομαι να το δω. βαριεμαι. τι λεει?
freedubus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ποσο μισογυνης παιζει να εισαι? very. and proud of it
-nick- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ποσο μισογυνης παιζει να εισαι? το βιντεο δεν καθομαι να το δω. βαριεμαι. τι λεει? Πηγαινε πλυνε κανα μπροκολο ρε
μαφαλντα Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Πόσο σκατόψυχη όμως; Που το είπε στον άλλον; Σε παρόμοια περίπτωση κι εγώ θα ήθελα να μου το πουν.
pavlinara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Πηγαινε πλυνε κανα μπροκολο ρε αυτα που λετε εδω τα λετε κι εξω? αληθεια σας καθονται οι γκομενες οταν μιλατε ετσι?
-nick- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 αυτα που λετε εδω τα λετε κι εξω? αληθεια σας καθονται οι γκομενες οταν μιλατε ετσι? Οχι της δικιας σου ευφυιας.
Toufas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Να σου πω... και εγω μπορει να εκανα το ιδιο Αλλα σε εκεινες τις ηλικιες, ε δεν σκεφτεσαι και τοσο σωστα τι να κανεις.... στο σχολειό έκανα παρέα με ένα παιδί τον γιώργο. κάποια στιγμή μετακόμισα και χαθήκαμε, και μετά από κάνα χρόνο αρχίσαμε να κάνουμε παρέα πάλι. τα είχε φτιάξει με μια κοπέλα την μαρία, η πρώτη του σχέση (γειτόνισσα σου και αυτή, άγιο αρτέμιο) Εγώ τότε σαν καλός εσωστρεφής παπάρας, άρχισα να βγαίνω με άτομα από το irc. Ήταν μια κοπέλα η ιωάννα που είχαμε βγει κάποια μέρα εγώ εκείνη μια φιλί τις και ο γιώργος, και περάσαμε γαμάτα. Ο γιώργος να ψιλογουσταρει την φιλη τις, αλλα δεν έκανε κάτι, και συνεχίσαμε να βγαίνουμε όλοι μαζί και πάντα περνάγαμε τέλεια. Η μαρία με συμπαθούσε, εγώ γουσταρα την κολλητοί τις, αλλα είχα πολλά κόμπλεξ και δεν έγινε κάτι. Αλλα δεν άρεσε στην μαρία που εγώ ήξερα πολλές κοπέλες, και έπαιρνα και τον γιώργο μαζί μου. εκείνος πήγαινε σε ένα ιεκ, και είχε μια κοπέλα την ειρήνη που κάνανε πολύ καλή παρέα. Μια μέρα μου είπε ότι φασοθηκανε, και είχε προχωρήσει το πράγμα (όχι sex, αλλα στο περίπου από μέρος τις προς τα εκείνον μέσα στο αμάξι του) Εγώ του είπα ότι μαλακίζετε, και ότι η να πει την αλήθεια στην μαρία η να ξεκόψει με την ειρήνη. Με την μαρία άρχισε να πηγαίνουν σπίτι του και να "εξερευνούν" ο ένας τον άλλο. Και εκείνη να του έχει πει a θέλω να μου λες τα πάντα και θα τα δεχτώ κλπ κλπ τις γνωστες μπούρδες που λέμε όλοι. αυτά όλα τον μάρτιο-απρίλιο για κάποιο ηλίθιο λόγο ο γιώργος να θέλει να τα πει όλα στην μαρία τέλη μαΐου, ακριβώς πριν τις πανελλήνιες τις... εγώ να του λέω ότι δεν πρέπει, τουλάχιστον όχι τότε (είχε ξεκόψει με την ειρήνη) αλλα εκείνος τα ειπε. εκείνη κλασικά του ειπε να χωρίσουν, αυτός να κλαίει σαν τρελός, εκείνη είδε ότι είχε ευκαιρία να κάνει τα πράγματα όπως ήθελε. άρχισε να λέει ότι εγώ τον επηρεάζω αρνητικά, ότι θέλω άσχημα πράγματα για την οικογένεια του, και ότι εγώ είμαι το πρόβλημα στην σχέση τους. τον δέχτηκε πίσω, με τον ορο να ξεκόψει από μένα εντελώς. εγώ τότε είχα αρχίσει και το εντατικό foundation, άρα είχα ελάχιστο ελεύθερο χρόνο και δεν τον είχα δει για καιρό. Συνεχεια δεν μπορούσε. Όταν ήταν να φύγω για αγγλία, ένα βραδυ βγήκαμε εγώ εκείνος και η ιωάννα. Περάσαμε πάλι γαμάτα, και όταν την αφήσαμε με το αμάξι σπίτι τις μου είπε ότι είχε γίνει τον καιρό που είχαμε χαθεί, και ότι έκανε μεγάλη μαλακια που ξέκοψε μαζί μου, γιατί αυτή η έξοδος του θύμισε τα παλιά. την επομενη μέρα ήρθε και με πήρε από το σπίτι μου, με πήγε αεροδρόμιο και μου είπε ότι θα φροντίσει να αλλάξουν τα πράγματα. 10 χρονια μετά τον έχω δει 2 φορες τυχαία στον δρόμο, έχουμε μιλήσει και στο facebook 1-2 φορες, πάντα η υπόσχεση να βγούμε αλλα @@. Με την μαρία δεν είναι μαζί εδώ και παρα πολλά χρονια. Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει αυτές τις μέρες, θυμάμαι ιστορίες που γίνανε ακριβώς 10 χρονια πριν... for the record, η κολλητη της μαριας που γουσταρα, την ξεκοψε εντελως μετα τις πανελληνιες.
salliara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ποσο μισογυνης παιζει να εισαι? εε λιγα για τον αγαπητο μου! Οχι της δικιας σου ευφυιας. Νικ τι εγινε με την κατσαρίδα?
-nick- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Νικ τι εγινε με την κατσαρίδα? Αγνοειται .Σημερα μαλλον θα αγοραστει σπρευ για ψεκασμο.
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 το βιντεο δεν καθομαι να το δω. βαριεμαι. τι λεει? αυτος ειναι μισογύνης,που δεν διάβασε(ολόκληρο) ενα κακογραμμένο κείμενο,εσυ τι εισαι που δεν μπήκες καν,στο κόπο να δεις το βίντεο;
pavlinara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Οχι της δικιας σου ευφυιας. χαχα βλακεντιε! λες και με ξερεις.λογια εντυπωσιασμου..
-nick- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 χαχα βλακεντιε! λες και με ξερεις.λογια εντυπωσιασμου.. Εισαι πολυ εξυπνη για μενα. Ψαχνω πιο χαζες.
pavlinara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 το μισογυνης δεν το ειπα επειδη δεν διαβασε το κειμενο. αλλα επειδη μειωσε το γυναικειο φυλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις