athlios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ρε συ τουφα, να ρωτησω κατι , γιατι εισαι τοσο απολυτος με το φαι? Ωρες ωρες κατανταει κουραστικο το να κραζεις για παραδειγμα για το κρεας αν ο αλλος το θελει καλα ψημενο ή καμμενο οπως λες. Ειναι σα να την λες στον αλλον επειδη γουσταρει μαυρες ξερωγω και οχι τις αγγλιδες τις ξενερωτες.
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ειναι για ενισχυσουν την γευση. Το κρεας ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις δοκιμασει να το φας ετσι (και δεν θα σε συμβουλευα στην ελλαδα μιας και το μοσχαρι ειναι gtp). Γιατι σε αυτη την χωρα, το σωστο μαγειρεμα το λετε γκουρμε? Θα μου πεις εδω λενε τα σκυλλαδικα μουσικη, εκει θα κολλησουνε? Ενω το βρωμικο ειναι πιο νορμαλ? Τι ειναι το επομενο βημα? Mcnuggets? τουφα συχωραμε αλλα εγω δεν ειμαι εκλεπτυσμένος ευρωπαιος,ειμαι χωριάτης και το κρέας το γαμάω στο ψήσιμο,ασε που τα εντελώς για κλωτσιές ελληνικά βοδινά,ποτε δεν έστειλαν κανέναν στον ταφο λογω σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας,να προσεχείς μη τρως πολλα.....
gang Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 το mozilla τραβαει κανενα ζορι? οταν εχω 2-3 παραθυρα ανοιχτα κ ανοιγω το youtube και βαζω βιντεο να παιξει φρακαρει ολο το συστημα. καθε φορα ομως. το ειχα απεγκαταστησει και ξανα τα ιδια. εβαλα το google chrome αλλα δεν με βολεψε τωρα ξανα mozilla και παλι τα ιδια. σας συμβαινει κι εσας? εμένα μου κολλάει ανεξαρτήτου εργασίας, περίπου ανά 15λεπτά.. ελπίζω να το διορθώσουν στο update του Σεπτέμβρη..
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ρε συ τουφα, να ρωτησω κατι , γιατι εισαι τοσο απολυτος με το φαι? Ωρες ωρες κατανταει κουραστικο το να κραζεις για παραδειγμα για το κρεας αν ο αλλος το θελει καλα ψημενο ή καμμενο οπως λες. Ειναι σα να την λες στον αλλον επειδη γουσταρει μαυρες ξερωγω και οχι τις αγγλιδες τις ξενερωτες. γιατι ζυγίζει 200 κιλα. εμένα μου κολλάει ανεξαρτήτου εργασίας, περίπου ανά 15λεπτά.. ελπίζω να το διορθώσουν στο update του Σεπτέμβρη.. opera λεμε
athlios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μπα ρε φιλε , μια χαρα ειναι τα κιλα του , το θεμα ειναι οτι θελει να μαθει[???] σε ολους να τρωνε "καλα" συμφωνα με αυτον βεβαια.
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μπα ρε φιλε , μια χαρα ειναι τα κιλα του , το θεμα ειναι οτι θελει να μαθει[???] σε ολους να τρωνε "καλα" συμφωνα με αυτον βεβαια. ναι γιατι αυτα τα πράγματα ετσι λειτουργούν,ο καθένας κοιταει να φορτώσει στον άλλο το ¨κουσούρι" του.
pavlinara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 επισης δειτε το θεμα που εχω βαλει στους φορητους υπολογιστες και δεν μ απανταει κανεις.
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 επισης δειτε το θεμα που εχω βαλει στους φορητους υπολογιστες και δεν μ απανταει κανεις. το ειχα πανω στον καναπε και το σηκωνω και ειδα οτι λερωσε τον καναπε. εβγαλε κατι μαυρο(οχι απο την μπαταρια) σαν μελανι. τι επαθε? ζεσταθηκε πολυ κι ελιωσε κατι απο μεσα? τωρα θες σοβαρη απάντηση αλήθεια;
Toufas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ρε συ τουφα, να ρωτησω κατι , γιατι εισαι τοσο απολυτος με το φαι? Ωρες ωρες κατανταει κουραστικο το να κραζεις για παραδειγμα για το κρεας αν ο αλλος το θελει καλα ψημενο ή καμμενο οπως λες. Ειναι σα να την λες στον αλλον επειδη γουσταρει μαυρες ξερωγω και οχι τις αγγλιδες τις ξενερωτες. Γιατι μου την σπαει να βλεπω ατομα που δεν εχουν καν δοκιμασει κατι, και το κραζουν. Το να θες το κρεας καλα ψημενο ειναι σωστο και λαθος. Δεν ειναι ολα τα κομματια για medium/rare κλπ. Δεν εχει να κανει με γουστο. Γουστο ειναι να δοκιμασεις κατι σωστα και να πεις οκ δεν ειναι για μενα. Μην το πας στην σεξουαλικοτητα. Ναι το βρωμικο γαμαει Τουφα. Δηλαδη προτιμας να φας ματια μητες ουρες δερμα, mrm κλπ. απο σκουμπρι, ribeye και τσιπουρα. Τελεια. http://www.youtube.com/watch?v=S9B7im8aQjo
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Γιατι μου την σπαει να βλεπω ατομα που δεν εχουν καν δοκιμασει κατι, και το κραζουν. Το να θες το κρεας καλα ψημενο ειναι σωστο και λαθος. Δεν ειναι ολα τα κομματια για medium/rare κλπ. Δεν εχει να κανει με γουστο. Γουστο ειναι να δοκιμασεις κατι σωστα και να πεις οκ δεν ειναι για μενα. Μην το πας στην σεξουαλικοτητα. Δηλαδη προτιμας να φας ματια μητες ουρες, mrm κλπ. απο σκουμπρι, ribeye και τσιπουρα. Τελεια. ενα μεγαλο κομμάτι της μαγειρικής,ειναι το οπτικο της μέρος,για'μενα και κάποιους αλλους,δεν πείθει,τι να κάνουμε τωρα;
-nick- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δηλαδη προτιμας να φας ματια μητες ουρες δερμα, mrm κλπ. απο σκουμπρι, ribeye και τσιπουρα. Τελεια. Τι ματια μητες ουρες μου λες? Κοτοπουλο σουβλακι εχει μεσα
athlios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Γιατι μου την σπαει να βλεπω ατομα που δεν εχουν καν δοκιμασει κατι, και το κραζουν. Το να θες το κρεας καλα ψημενο ειναι σωστο και λαθος. Δεν ειναι ολα τα κομματια για medium/rare κλπ. Δεν εχει να κανει με γουστο. Γουστο ειναι να δοκιμασεις κατι σωστα και να πεις οκ δεν ειναι για μενα. Μην το πας στην σεξουαλικοτητα. Δηλαδη προτιμας να φας ματια μητες ουρες δερμα, mrm κλπ. απο σκουμπρι, ribeye και τσιπουρα. Τελεια. http://www.youtube.com/watch?v=S9B7im8aQjo ρε συ ο αλλος μπορει να γουσταρει σαν γευση τα καμμενα και να μη του αρεσει καν το σκουμπρι ή γενικα τα ψαρια , γιατι να λεμε "α δε ξερετε να τρωτε και να μαθετε και και και" Τι ειναι περπατημα το φαι για να ξερω ή οχι ? Το θεμα ειναι να γουσταρεις τη γευση του φαγητου που τρως.
Toufas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ενα μεγαλο κομμάτι της μαγειρικής,ειναι το οπτικο της μέρος,για'μενα και κάποιους αλλους,δεν πείθει,τι να κάνουμε τωρα; http://www.youtube.com/watch?v=0ftiITYwJkk σε πειθει αυτο δηλαδη. οκ ρε συ ο αλλος μπορει να γουσταρει σαν γευση τα καμμενα και να μη του αρεσει καν το σκουμπρι ή γενικα τα ψαρια , γιατι να λεμε "α δε ξερετε να τρωτε και να μαθετε και και και" Τι ειναι περπατημα το φαι για να ξερω ή οχι ? Το θεμα ειναι να γουσταρεις τη γευση του φαγητου που τρως. Εδω ειναι το clue. Το 99.9% των τροφων που δεν γουσταρουμε, ειναι επειδη μας πιεσανε να τις φαμε μικροι και τις φαγαμε λαθος. Παω στοιχημα οτι σχεδον ολοι που λενε δεν γουσταρουν το ψαρι, οταν ηταν μικροι τους πρηζανε τα συκωτια οι γονεις τους να φανε ψαρι με το ζορι "επειδη κανει καλο", και αυτα που γουσταρουν να τρωνε τωρα, ειναι αυτα που οι γονεις τους λεγανε να μην τρωνε τοσο. Fact αυτο. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ξεροκεφαλους φιλους εχω, πχ να αγοραζω αρνι και να λενε α δεν τρωω αρνι βρωμαει και αλλες τετοιες μαλακιες, και μετα να τρωνε και το πιατο οταν το φαγανε σωστα μαγειρεμενο. Δεν κατακρινω το γουστο σε καποιον που ξερω οτι εχει φαει απο κατι και δεν του αρεσει, αλλα θα κατακρινω σαν διαολος αυτος που λεει πχ "α δεν μπορω το χχχχ φαγητο" και η μονη επαφη που εχει με την ταδε κουζινα ειναι καποιο delivery του κωλου ή αυτο που ακουσε απο τον ξαδελφο του φιλου του.
-nick- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Παω στοιχημα οτι σχεδον ολοι που λενε δεν γουσταρουν το ψαρι, οταν ηταν μικροι τους πρηζανε τα συκωτια οι γονεις τους να φανε ψαρι με το ζορι "επειδη κανει καλο", και αυτα που γουσταρουν να τρωνε τωρα, ειναι αυτα που οι γονεις τους λεγανε να μην τρωνε τοσο. Fact αυτο. Οχι ειναι και θεμα γουστου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις