pavlinara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μαλάξεις κατά της λιγούρας. Η συγκεκριμένη πίεση με τα δάκτυλα, σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, μπορεί να φέρει συγκεκριμένα αποτελέσματα. Πιο συγκεκριμένα, τοποθέτησε τους δείκτες των χεριών σου κάτω από τους λωβούς των αυτιών, στο σημείο που καταλήγουν οι σιαγώνες. Άνοιξε το στόμα μέχρι να νιώσεις πίεση στο σημείο και πίεσε στο σημείο για μερικά δευτερόλεπτα.
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Εγω δεν θα τα τρωγα αυτα παντως. συμφωνω απολυτα....
Toufas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 να μαντεψω οτι ειναι ωμο το κρεας? τα υπολοιπα γιατι? πρασιναδες?
-nick- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 να μαντεψω οτι ειναι ωμο το κρεας? τα υπολοιπα γιατι? πρασιναδες? Δεν ξερω, μου φαινονται πολυ περιεργα.
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 να μαντεψω οτι ειναι ωμο το κρεας? τα υπολοιπα γιατι? πρασιναδες? Εγω ειμ'απλος άνθρωπος,δεν ειμαι και πολύ του γκουρμε
gang Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 αν έτρωγα πρασινάδες, θα τα τιμούσα. έχουν και τις σαλτσούλες τους και κομπλέ. Το κρεατάκι το ήθελα λίγο παραπάνω ψημένο. Τι να κάνουμε, έχουμε μάθει στο πολύ ψήσιμο...
pavlinara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 το mozilla τραβαει κανενα ζορι? οταν εχω 2-3 παραθυρα ανοιχτα κ ανοιγω το youtube και βαζω βιντεο να παιξει φρακαρει ολο το συστημα. καθε φορα ομως. το ειχα απεγκαταστησει και ξανα τα ιδια. εβαλα το google chrome αλλα δεν με βολεψε τωρα ξανα mozilla και παλι τα ιδια. σας συμβαινει κι εσας?
Toufas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 αν έτρωγα πρασινάδες, θα τα τιμούσα. έχουν και τις σαλτσούλες τους και κομπλέ. Το κρεατάκι το ήθελα λίγο παραπάνω ψημένο. Τι να κάνουμε, έχουμε μάθει στο πολύ ψήσιμο... ειναι για ενισχυσουν την γευση. Το κρεας ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις δοκιμασει να το φας ετσι (και δεν θα σε συμβουλευα στην ελλαδα μιας και το μοσχαρι ειναι gtp). τωρα αναγουλιασα με την gourmet cuisine! Εγω ειμ'απλος άνθρωπος,δεν ειμαι και πολύ του γκουρμε Γιατι σε αυτη την χωρα, το σωστο μαγειρεμα το λετε γκουρμε? Θα μου πεις εδω λενε τα σκυλλαδικα μουσικη, εκει θα κολλησουνε? Δεν ξερω, μου φαινονται πολυ περιεργα. Ενω το βρωμικο ειναι πιο νορμαλ? Τι ειναι το επομενο βημα? Mcnuggets?
Προτεινόμενες αναρτήσεις