Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 καληνύχτα σας κυρίες μου(γουιμιν ονλι λεει)!!!
pavlinara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ναι δικα μου. ειχα παντα χαμστερ. αλλα αυτο ηταν το μονο που ηταν γουτσου γουτσου και τρελαινοταν για αγκαλιες και χουχουλιασματα. οχι σαν τα αλλα τρελα που μολις τα πιασεις τρεχουν σαν παλαβα. και ηταν και πανεμορφη.
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ναι δικα μου. ειχα παντα χαμστερ. αλλα αυτο ηταν το μονο που ηταν γουτσου γουτσου και τρελαινοταν για αγκαλιες και χουχουλιασματα. οχι σαν τα αλλα τρελα που μολις τα πιασεις τρεχουν σαν παλαβα. και ηταν και πανεμορφη. ποτε θα σου τα γλείψω;
pavlinara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Τι λε ρε μεγαλλε. ρε τζιμη Τι μιχανακη εχεται???? ποτε θα σου τα γλείψω; τουλαχιστον τωρα εχω και μαρτυρες οτι μου τυχαινουν συνεχως ανωμαλοι
pappous_soulis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ναι δικα μου. ειχα παντα χαμστερ. αλλα αυτο ηταν το μονο που ηταν γουτσου γουτσου και τρελαινοταν για αγκαλιες και χουχουλιασματα. οχι σαν τα αλλα τρελα που μολις τα πιασεις τρεχουν σαν παλαβα. και ηταν και πανεμορφη. Με την επόμενη προσπάθησε να διαλέξεις κατοικίδιο που να μη ψοφάει στα δυο χρόνια.
pavlinara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Με την επόμενη προσπάθησε να διαλέξεις κατοικίδιο που να μη ψοφάει στα δυο χρόνια. εχω και γατες. τα χαμστερ ομως ειναι η αδυναμια μου. να επαιρνα μια χελωνα λες ε? κι οταν πεθαινα τι θα γινοταν? αδεσποτη?
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ρε τζιμη Τι μιχανακη εχεται???? τουλαχιστον τωρα εχω και μαρτυρες οτι μου τυχαινουν συνεχως ανωμαλοι δε θελω να σε σκοτώσω και μετα να σε γαμήσω,να γλείψω τα δαχτυλα σου θελω,θα μου δείξεις και τα πόδια σου;
pavlinara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 δε θελω να σε σκοτώσω και μετα να σε γαμήσω,να γλείψω τα δαχτυλα σου θελω,θα μου δείξεις και τα πόδια σου; γαμω. γιατι δεν σχολιαζει κανεις??? οχι ρε σαρδαναπαλε δεν στα δειχνω
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 γαμω. γιατι δεν σχολιαζει κανεις??? οχι ρε σαρδαναπαλε δεν στα δειχνω πιστεύω οτι τα ποδια σου,θα ειναι εξίσου γλειψιματικα με τα χειροδακτυλα!! ελα βαλε..Φτιάξε με σου λέω!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις