Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ναι δικα μου. ειχα παντα χαμστερ. αλλα αυτο ηταν το μονο που ηταν γουτσου γουτσου και τρελαινοταν για αγκαλιες και χουχουλιασματα. οχι σαν τα αλλα τρελα που μολις τα πιασεις τρεχουν σαν παλαβα. και ηταν και πανεμορφη.

Δημοσ.

ναι δικα μου. ειχα παντα χαμστερ. αλλα αυτο ηταν το μονο που ηταν γουτσου γουτσου και τρελαινοταν για αγκαλιες και χουχουλιασματα. οχι σαν τα αλλα τρελα που μολις τα πιασεις τρεχουν σαν παλαβα. και ηταν και πανεμορφη.

ποτε θα σου τα γλείψω;

Δημοσ.

Τι λε ρε μεγαλλε.

ρε τζιμη Τι μιχανακη εχεται????

ποτε θα σου τα γλείψω;

τουλαχιστον τωρα εχω και μαρτυρες οτι μου τυχαινουν συνεχως ανωμαλοι

Δημοσ.

Με την επόμενη προσπάθησε να διαλέξεις κατοικίδιο που να μη ψοφάει στα δυο χρόνια.

Δημοσ.

Με την επόμενη προσπάθησε να διαλέξεις κατοικίδιο που να μη ψοφάει στα δυο χρόνια.

εχω και γατες. τα χαμστερ ομως ειναι η αδυναμια μου. να επαιρνα μια χελωνα λες ε? κι οταν πεθαινα τι θα γινοταν? αδεσποτη?

Δημοσ.

ρε τζιμη Τι μιχανακη εχεται????

τουλαχιστον τωρα εχω και μαρτυρες οτι μου τυχαινουν συνεχως ανωμαλοι

δε θελω να σε σκοτώσω και μετα να σε γαμήσω,να γλείψω τα δαχτυλα σου θελω,θα μου δείξεις και τα πόδια σου;

Δημοσ.

δε θελω να σε σκοτώσω και μετα να σε γαμήσω,να γλείψω τα δαχτυλα σου θελω,θα μου δείξεις και τα πόδια σου;

γαμω. γιατι δεν σχολιαζει κανεις??? οχι ρε σαρδαναπαλε δεν στα δειχνω

Δημοσ.

γαμω. γιατι δεν σχολιαζει κανεις??? οχι ρε σαρδαναπαλε δεν στα δειχνω

πιστεύω οτι τα ποδια σου,θα ειναι εξίσου γλειψιματικα με τα χειροδακτυλα!!

ελα βαλε..Φτιάξε με σου λέω!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...