Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 ελα το επιτοπιο! συγνωμη παιδια,αλλα το καλυτερο μακραν ΥΓ.Την αδερφη μου την πουλαω οσο οσο για οποιον ενδιαφερεται.Οτιδηποτε για να σωπασει.Πολυ μιλημα λεμε,πολυ να πουμε κ τα βλεπω κολιομενα
arxaggelos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 ΥΓ.Την αδερφη μου την πουλαω οσο οσο για οποιον ενδιαφερεται.Οτιδηποτε για να σωπασει.Πολυ μιλημα λεμε,πολυ να πουμε κ τα βλεπω κολιομενα αν δεν δώσεις φωτό και συστάσεις πως θα γίνει; γουρούνι στο σακί;
chill Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 αν δεν δώσεις φωτό και συστάσεις πως θα γίνει; γουρούνι στο σακί; Άμα είναι αδερφή του τόξο, εγκρίνεται με κλειστά μάτια......
arxaggelos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Άμα είναι αδερφή του τόξο, εγκρίνεται με κλειστά μάτια...... Άμα ο ίδιος θέλει να την σπρώξει αλλού άρον-άρον, κάτι βρωμάει. ΟΚ είναι γαλιάντρα, τουλάχιστον όμως να μη χρειάζεται χαρτοσακούλα στο κεφάλι.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 τουλάχιστον όμως να μη χρειάζεται χαρτοσακούλα στο κεφάλι. 3 χρονια επαγγελματικο μοντελιγκ λεμε...κ τωρα συντομα μια επιδοξη επιορκος (οπως την κοβω) του Ιπποκρατη
μαφαλντα Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Mπα,δεν αντέχει τον ανταγωνισμό. Λιγόλογο τον Τοξο δεν τον λες.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Λιγόλογο τον Τοξο δεν τον λες. βγαινουν τα απωθημενα στο γραπτο.Απο κοντα στο 90% των περιπτωσεων το λεξιλογιο μου περιοριζεται στις εξης 6 λεξεις ''γεια'' ,''τι παιδαρας να πουμε'',''αντιο''
Toufas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 A σαν να μιλαω με τον chill στο τηλεφωνο δηλαδη ρε τοξοβο? Τα ιδια μου ελεγε.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 μπα,ο κουμπαρος εχει πιο πλουσιο λεξιλογιο
eu@ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Τι κανετε κοριτσια? και αγορια περιμενω να παει 3 να σχολασω
eu@ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Eυα υπομονη.. 20 λεπτα εμειναν χιχι ναι!με βλεπω να την κανω σε κανενα 10λεπτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις