Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειδα στον υπνο μου. οτι πηγα για δουλεια σε ενα βιβλιοπωλειο σε μια στοα στην αθηνα και συμμαζευα ραφια.

μετα το εκανα με εναν γκει.

και κατι αλλο αλλα δεν το θυμαμαι.

γιατι βλεπω μαλακιες?

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ειδα στον υπνο μου. οτι πηγα για δουλεια σε ενα βιβλιοπωλειο σε μια στοα στην αθηνα και συμμαζευα ραφια.

μετα το εκανα με εναν γκει.

και κατι αλλο αλλα δεν το θυμαμαι.

γιατι βλεπω μαλακιες?

Side effects του Μπλα Μπλα.

Δημοσ.

Εγω ειδα οτι τα ειχα με την jolie, και βαραγε tattoo αυτη λεει, και μου ειχε γεμισει την πλατη και τα μπρατσα.

Σχεδιάρες ομως εκανε η ατιμη!

wtf ονειρο, δεν μου αρεσει καν η συγκεκριμενη.

αυτο πως το εξηγειτε κυριε σλιπνοτ?

Δημοσ.

Που σε βρισκω που σε χάνω, ολο δω γυριζεις μεγάλε.

ότι τι?

ασε τις γυναικες , παμε για τα κρεατα

^ same shit different story...

Δημοσ.

μια χαρα ειναι τα στραπλες στο ματι αν ειναι το σωστο θα καθε σωματοτυπο. το προβλημα ειναι οτι ειναι λιγο αβολα. πρεπει να τσεκαρεις ολη την ωρα οτι δεν εχει πεσει κατω. :cry:

Ε μην το βάζεις κυρά μου,γελοιοποίησε! Το ρούχο το φοράμε, δεν πρέπει να μας φοράει...

Δημοσ.

Εγω ειδα οτι τα ειχα με την jolie, και βαραγε tattoo αυτη λεει, και μου ειχε γεμισει την πλατη και τα μπρατσα.

Σχεδιάρες ομως εκανε η ατιμη!

wtf ονειρο, δεν μου αρεσει καν η συγκεκριμενη.

αυτο πως το εξηγειτε κυριε σλιπνοτ?

Κοιτάξτε, εγώ τα όνειρα τα συγκρίνω με τις ταινίες. Το οποίο ουσιαστικά σημαίνει πως το μήνυμα δεν είναι πάντα ξεκάθαρο. Αρχίζοντας με την εμφάνιση της Jolie και την δήλωση σας πως δεν τη βρίσκετε ελκυστική, να σημειώσω πως το γεγονός ότι την είδατε δεν σημαίνει απαραίτητα πως έχετε κάποια κρυμμένα λεσβιακά απωθημένα. Η συγκεκριμένη κυρία γράφει καλά στον φακό, συνεπώς και στο όνειρο και εξυπηρετεί την λεπτή, αν θέλετε, αισθητική του. Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε και την φιλανθρωπική δράση της Jolie, κάτι που μόνο θετικά μπορεί να ερμηνευθεί. Αυτά για την όποια σχέση της Jolie με το όνειρο και κατ' επέκταση με σας. Προχωρώντας στα τατουάζ το θέμα περιπλέκεται. Εσείς έχετε κάποιο τατού; Αν ναι, σκοπεύετε να κάνετε κι άλλο στο εγγύς μέλλον; Αν δεν έχετε, έχετε σκεφτεί να κάνετε; Μήπως έχετε αρχίσει κάποιο και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα; Αυτές οι ερωτήσεις αποτελούν τις πρώτες σκέψεις μας όταν δούμε τατουάζ στο όνειρο μας και πηγάζουν από αυτονόητος συνειρμούς. Ας το πάμε λιγάκι παραπέρα όμως : Τι είναι το τατουάζ, πέρα από τέχνη και έκφραση; Είναι ένα σημάδι που κάποιοι κουβαλάνε για όλη τους τη ζωή. Αυτομάτως λοιπόν συμπεραίνουμε πως το τατουάζ μπορεί και να συμβολίζει κάποιο γεγονός που σας σημάδεψε στο παρελθόν ή κάτι που πρόκειται να γίνει και θα σας σημαδέψει. Αλλά μην τρομάζετε, η ίδια λέτε πως ήταν σχεδιάρες. Ωραίο στο μάτι με λίγα λόγια, ευχάριστο δηλαδή.

Τα παραπάνω αποτελούν σαφώς μια υποκειμενική ερμηνεία. Το πρώτο βήμα πάντα είναι να κόψουμε το ποτό.

Δημοσ.

Ποια φοραει πλεον κορσε και ζαρτιερες ? Καμια :rolleyes:

εγω παντως φοραω αμα ειναι να τον δουν τα σωστα ματια. και εκτιμαται ιδιαιτερως ^_^ ^_^ ^_^ ^_^

για να καταλαβεις, αν ο αντρας προτιμαει να μην σε γδυσει εντελως για το κυριως πιατο τοτε εχεις χτυπησει αριστα. :-D

εσυ εισαι δικια μου

Έτσι.....ειδικά αυτά που έχουν κατάληξη ζαρτιέρας είναι super απίστεφταμπλ :wub:

Θα κάνετε κάποιον άντρα πολύ ευτυχισμένο κυρία μου :-)

Συγκριτικά με κάλτσες/ζαρτιέρα? Πλάκα κάνεις τώρα? Εντελώς ντεκαυλέ....

Dunno για τους άλλους, εγώ την γυναίκα δεν την γδύνω, την θέλω με τα super sexy lingerie της. Εκτιμώ απεριόριστα την γυναίκα που δίνει εξαιρετική προσοχή στον "εσωτερικό" της κόσμο :-). Αδυναμίες τι να κάνουμε......

κοιτα για καθε μερα ειναι πιο βολικο το καλτσον αλλα αμα ειναι να πεσει γδυσιμο μετα, ειναι οοοοοοοοοοτι χειροτερο, ειναι απαισιο. ζαρτιερες η stay ups και τα μυαλα στα καγκελα. στο ειπα οτι εισαι ο αντρας της ζωης μου η το ξεχασα; και μιας και δινεις σημασια στα εσωρουχα να κανω μια ερωτηση, αν φορεσει δευτερη φορα η γυναικα το ιδιο κομματι (μετα απο κανα δυο εβδομαδες σου λεω) θα σε πειραζε; γτ παντα εχω αυτον τον φοβο και δεν φοραω δευτερη φορα κατι εκτος κι αν εχει περασει πανω απο 2μηνο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...