Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω παιζει να μην εχω καν καλτσον στην ντουλαπα, το χειμωνα την βγαζω με τζινακια ή κανα χειμωνιατικο παντελονι.. ε το πολυ πολυ για καμια γιορη δανειζομαι κανα καλτσον απο την μανα μου...

Δημοσ.

Ιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :eek:

Τι εγινε βρε παιδια απο ποτε εχει πεσει τοσο στα ματια σας το καλσον?:fear:Τι σας εκανε το αμοιρο?

Δημοσ.

Τι λετε καλε;;;Ο κορσες ειναι οτι πιο ωραιο-καλυτερο κ απο σουτιεν.Ασε που το βρισκω πολυ καυ...το

Κατι τετοιο εννοω βεβαιως-βεβαιως http://www.google.gr...t:429,r:12,s:21

Έτσι.....ειδικά αυτά που έχουν κατάληξη ζαρτιέρας είναι super απίστεφταμπλ :wub:

Θα κάνετε κάποιον άντρα πολύ ευτυχισμένο κυρία μου :-)

Τι εγινε βρε παιδια απο ποτε εχει πεσει τοσο στα ματια σας το καλσον?:fear:Τι σας εκανε το αμοιρο?

Συγκριτικά με κάλτσες/ζαρτιέρα? Πλάκα κάνεις τώρα? Εντελώς ντεκαυλέ....

Dunno για τους άλλους, εγώ την γυναίκα δεν την γδύνω, την θέλω με τα super sexy lingerie της. Εκτιμώ απεριόριστα την γυναίκα που δίνει εξαιρετική προσοχή στον "εσωτερικό" της κόσμο :-). Αδυναμίες τι να κάνουμε......

Δημοσ.

Έτσι.....ειδικά αυτά που έχουν κατάληξη ζαρτιέρας είναι super απίστεφταμπλ :wub:

Θα κάνετε κάποιον άντρα πολύ ευτυχισμένο κυρία μου :-)

Αυτα με τη ζαρτιερα δε με τρελαινουν αλλά ο κορσες ειναι οτι πιο σεξι σε μια γυναικα.

Μιλ μερσί.. :wub:

Δημοσ.

Υπαρχει καλσον και καλσον(δεν εννοωπ.χ. το ασπρο που φορουσαμε στο δημοτικο:P).Τες πα!Εξαρταται και πιο ειναι το στυλ σου.

Δημοσ.

Υπαρχει καλσον και καλσον(δεν εννοωπ.χ. το ασπρο που φορουσαμε στο δημοτικο:P).Τες πα!Εξαρταται και πιο ειναι το στυλ σου.

το καλσον ειναι καλσον, οτι και χρωμα να το παρεις. δεν αλλαζει τπτ

Δημοσ.

Εγω παιζει να μην εχω καν καλτσον στην ντουλαπα, το χειμωνα την βγαζω με τζινακια ή κανα χειμωνιατικο παντελονι.. ε το πολυ πολυ για καμια γιορη δανειζομαι κανα καλτσον απο την μανα μου...

Και μπλουζοφορέματα με κολαν. Νιώθω πολύ asexual με αυτά που λένε τώρα :fear: Τα πούστικα τα καλτσόν όλο μου σκίζονται ...

Oι κάλτσες είναι οικονομικότερες.Σου έφυγε πόντος στο καλσόν το πετάς.Στις κάλτσες πετάς την μία και έχεις την άλλη καβάτζα.

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ με αυτήν την οπτική . :mrgreen:

Ε αυτό εννοείται . Δεν παίζει να φόραγα όλο αυτόν τον εξοπλισμό , κορσές , ζαρτιέρες κ.λ.π. χωρίς να με πιάσει νευρικό . Σε φωτογραφίες ωραία μου φαίνονται πάντως.

Δημοσ.

Και μπλουζοφορέματα με κολαν. Νιώθω πολύ asexual με αυτά που λένε τώρα :fear: Τα πούστικα τα καλτσόν όλο μου σκίζονται ...

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ με αυτήν την οπτική . :mrgreen:

Ε αυτό εννοείται . Δεν παίζει να φόραγα όλο αυτόν τον εξοπλισμό , κορσές , ζαρτιέρες κ.λ.π. χωρίς να με πιάσει νευρικό . Σε φωτογραφίες ωραία μου φαίνονται πάντως.

Δεν είναι απαραίτητες οι ζαρτιέρες.Οι κάλτσες έχουν τελείωμα στην δαντέλα με σιλικόνη ή Microfiber.Στέκονται στην θέση τους μια χαρά.

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητες οι ζαρτιέρες.Οι κάλτσες έχουν τελείωμα στην δαντέλα με σιλικόνη ή Microfiber.Στέκονται στην θέση τους μια χαρά.

Ωραία οπότε θα το έχω υπόψη στις λίγες φορές που χρειάζομαι καλτσόν γιατί πάνε πόσα ευρά χαμένα κάθε φορά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...