chill Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Καλτσόν Μονο καλσον. Ιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
mary Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Τι λετε καλε;;;Ο κορσες ειναι οτι πιο ωραιο-καλυτερο κ απο σουτιεν.Ασε που το βρισκω πολυ καυ...το Κατι τετοιο εννοω βεβαιως-βεβαιως http://www.google.gr/imgres?q=%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%83%CE%B5%CF%82&hl=el&client=firefox-a&hs=Krt&rls=org.mozilla:el:official&biw=1280&bih=603&tbm=isch&tbnid=fOL-nF-hpBd4yM:&imgrefurl=http://www.tlife.gr/default.php%253Fpname%253DProduct%2526item_id%253D477%2526friendly%253Dcorset-black-victoria-secret&docid=mv7E4Bm8cmY0xM&w=146&h=146&ei=Kf1UTo_4H4HsOejwiYwG&zoom=1&iact=hc&vpx=937&vpy=270&dur=148&hovh=116&hovw=116&tx=93&ty=73&sqi=2&page=2&tbnh=116&tbnw=116&start=21&ndsp=21&ved=1t:429,r:12,s:21
Marria Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Εγω παιζει να μην εχω καν καλτσον στην ντουλαπα, το χειμωνα την βγαζω με τζινακια ή κανα χειμωνιατικο παντελονι.. ε το πολυ πολυ για καμια γιορη δανειζομαι κανα καλτσον απο την μανα μου...
xri_ni Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Τι εγινε βρε παιδια απο ποτε εχει πεσει τοσο στα ματια σας το καλσον?Τι σας εκανε το αμοιρο?
chill Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Τι λετε καλε;;;Ο κορσες ειναι οτι πιο ωραιο-καλυτερο κ απο σουτιεν.Ασε που το βρισκω πολυ καυ...το Κατι τετοιο εννοω βεβαιως-βεβαιως http://www.google.gr...t:429,r:12,s:21 Έτσι.....ειδικά αυτά που έχουν κατάληξη ζαρτιέρας είναι super απίστεφταμπλ Θα κάνετε κάποιον άντρα πολύ ευτυχισμένο κυρία μου Τι εγινε βρε παιδια απο ποτε εχει πεσει τοσο στα ματια σας το καλσον?Τι σας εκανε το αμοιρο? Συγκριτικά με κάλτσες/ζαρτιέρα? Πλάκα κάνεις τώρα? Εντελώς ντεκαυλέ.... Dunno για τους άλλους, εγώ την γυναίκα δεν την γδύνω, την θέλω με τα super sexy lingerie της. Εκτιμώ απεριόριστα την γυναίκα που δίνει εξαιρετική προσοχή στον "εσωτερικό" της κόσμο . Αδυναμίες τι να κάνουμε......
Impious Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 εδω που τα λεμε κατι λεει το καλσον αλλα μπροστα στις ζαντιερες δεν πιανει μια
mary Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Έτσι.....ειδικά αυτά που έχουν κατάληξη ζαρτιέρας είναι super απίστεφταμπλ Θα κάνετε κάποιον άντρα πολύ ευτυχισμένο κυρία μου Αυτα με τη ζαρτιερα δε με τρελαινουν αλλά ο κορσες ειναι οτι πιο σεξι σε μια γυναικα. Μιλ μερσί..
xri_ni Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Υπαρχει καλσον και καλσον(δεν εννοωπ.χ. το ασπρο που φορουσαμε στο δημοτικο).Τες πα!Εξαρταται και πιο ειναι το στυλ σου.
Impious Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Υπαρχει καλσον και καλσον(δεν εννοωπ.χ. το ασπρο που φορουσαμε στο δημοτικο).Τες πα!Εξαρταται και πιο ειναι το στυλ σου. το καλσον ειναι καλσον, οτι και χρωμα να το παρεις. δεν αλλαζει τπτ
black_widow Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Εγω παιζει να μην εχω καν καλτσον στην ντουλαπα, το χειμωνα την βγαζω με τζινακια ή κανα χειμωνιατικο παντελονι.. ε το πολυ πολυ για καμια γιορη δανειζομαι κανα καλτσον απο την μανα μου... Και μπλουζοφορέματα με κολαν. Νιώθω πολύ asexual με αυτά που λένε τώρα Τα πούστικα τα καλτσόν όλο μου σκίζονται ... Oι κάλτσες είναι οικονομικότερες.Σου έφυγε πόντος στο καλσόν το πετάς.Στις κάλτσες πετάς την μία και έχεις την άλλη καβάτζα. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ με αυτήν την οπτική . Υπαρχει καλσον και καλσον(δεν εννοωπ.χ. το ασπρο που φορουσαμε στο δημοτικο).Τες πα!Εξαρταται και πιο ειναι το στυλ σου. Ε αυτό εννοείται . Δεν παίζει να φόραγα όλο αυτόν τον εξοπλισμό , κορσές , ζαρτιέρες κ.λ.π. χωρίς να με πιάσει νευρικό . Σε φωτογραφίες ωραία μου φαίνονται πάντως.
pavlinara Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ισοτητα στο τοπλες! http://www.tlife.gr/Article/news-topless/0-9-20780.html
μαφαλντα Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Και μπλουζοφορέματα με κολαν. Νιώθω πολύ asexual με αυτά που λένε τώρα Τα πούστικα τα καλτσόν όλο μου σκίζονται ... Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ με αυτήν την οπτική . Ε αυτό εννοείται . Δεν παίζει να φόραγα όλο αυτόν τον εξοπλισμό , κορσές , ζαρτιέρες κ.λ.π. χωρίς να με πιάσει νευρικό . Σε φωτογραφίες ωραία μου φαίνονται πάντως. Δεν είναι απαραίτητες οι ζαρτιέρες.Οι κάλτσες έχουν τελείωμα στην δαντέλα με σιλικόνη ή Microfiber.Στέκονται στην θέση τους μια χαρά.
black_widow Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δεν είναι απαραίτητες οι ζαρτιέρες.Οι κάλτσες έχουν τελείωμα στην δαντέλα με σιλικόνη ή Microfiber.Στέκονται στην θέση τους μια χαρά. Ωραία οπότε θα το έχω υπόψη στις λίγες φορές που χρειάζομαι καλτσόν γιατί πάνε πόσα ευρά χαμένα κάθε φορά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις