black_widow Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Στην πυρά και εσύ Γούστα είναι αυτά που λέει και ο Status
Marria Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ποια φοραει πλεον κορσε και ζαρτιερες ? Καμια
xri_ni Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ποια φοραει πλεον κορσε και ζαρτιερες ? Καμια Mη παιρνεις και ορκο...για να τα εχουν στα μαγαζια καποιες θα τα αγοραζουν!Προσωπικα θα ντρεπομουν να αγορασω ζαρτιερες, μου βγαζουν κατι πολυ τσουλε
Marria Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Mη περνεις και ορκο...για να τα εχουν στα μαγαζια καποιες θα τα αγοραζουν!Προσωπικα θα ντρεπομουν να αγορασω ζαρτιερες, μου βγαζουν κατι πολυ τσουλε Απο φιλες και απο εμενα παντως, καμια δεν φοραμε, ειναι λιγο ξεπερασμενο.
-nick- Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Απο φιλες και απο εμενα παντως, καμια δεν φοραμε, ειναι λιγο ξεπερασμενο. Η παρεα σου δεν ειναι ολοκληρο το συμπαν! Ξερω τυπισσα που φοραει.
chill Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ποια φοραει πλεον κορσε και ζαρτιερες ? Καμια Πρέπει να είμαι πολύ τυχερός τελικά γιατί η εμπειρία μου, μου δείχνει το ακριβώς αντίθετο........... ειναι λιγο ξεπερασμενο. U WISH!!!! Είναι απίστευτα sexy, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ όμως και πως κρατατε τις καλτσες σας? Προφανώς θα φοράνε αποκλειστικά καλσόν. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ποια φοραει πλεον κορσε και ζαρτιερες ? Καμια Αυτοί οι και καλά κορσέδες/μπλουζάκια, που φοριούνται απ'έξω, είναι όμως... τάβλα
black_widow Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Προφανώς θα φοράνε αποκλειστικά καλσόν. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ :shock: και πως κρατατε τις καλτσες σας? Καλτσόν
status Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 και πως κρατατε τις καλτσες σας? Με τιράντες :cool: ;ρ
μαφαλντα Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Oι κάλτσες είναι οικονομικότερες.Σου έφυγε πόντος στο καλσόν το πετάς.Στις κάλτσες πετάς την μία και έχεις την άλλη καβάτζα.
xri_ni Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 και πως κρατατε τις καλτσες σας? Οταν λες καλτσες?Καλτσες πανω απο το γονατο?Εγω δε φοραω τετοιες η μονη ειμαι?Μονο καλσον.
salliara Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Oι κάλτσες είναι οικονομικότερες.Σου έφυγε πόντος στο καλσόν το πετάς.Στις κάλτσες πετάς την μία και έχεις την άλλη καβάτζα. Mου αρέσεις.
Garnele Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Αχ καλέ, άνοιξε γυναικείο οφτόπικ για να λέμε κι εμείς τα μυστικά μας; Εξαιρετικά, εξαιρετικά. Που λέτε κορίτσια, οι ανατολίτισσες ξέρουν. http://www.youtube.com/watch?v=6tdd0OQnuF4&feature=player_embedded
Προτεινόμενες αναρτήσεις