evabb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Κοίτα για κανα καφέ εννοείται τα φοράω. Πόσο απότομες κινήσεις να κάνω ; Το βράδι δεν μπορώ να έχω το άγχος του να το σηκώνω συνέχεια ( είναι και λίγο αντιαισθητικό κιόλας ) , μία φορά βγήκα βράδι με στράπλες και όλο το βράδι το είχα άγχος , δε λέει. Επίσης αν έχω σκοπό να το βγάλω σύντομα ε τότε who cares εκανα το λαθος και φορεσα στραπλες σε γαμο. πολυ ωραιο πανω μου δεν λεω αλλα καταριομουν την ωρα και την στιγμη. το ακομα χειροτερο ειναι να φορας και το στραπλες σουτιεν απο μεσα το οποιο επισης κατεβενει.
black_widow Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μην του λες τετοια, παλι στην μυκονο θα παει και θα αγορασει καινουρια βρακακιαγια μενα. Δεν ξέρω που κολλάει η Μύκονος με τα εσώρουχα κοιτα αν ειναι το σηκωσω καλα σε φαση να τραβαω απο παντου να ερθει στα ισα του να χωσω και χερι μεσα για να στρωσει το βυζι, ε θα παω στην τουαλετα να το κανω. τωρα αν προκειται να το τραβηξω λιγο διακριτικα απο το πλαι σιγα μην με παρει χαμπαρι κανεις. Ε μα αυτό είναι το θέμα είχα πάει πόσες φορές WC για να το ελέγχω ... εκανα το λαθος και φορεσα στραπλες σε γαμο. πολυ ωραιο πανω μου δεν λεω αλλα καταριομουν την ωρα και την στιγμη. το ακομα χειροτερο ειναι να φορας και το στραπλες σουτιεν απο μεσα το οποιο επισης κατεβενει. Στην επιλογή του στράπλες σουτιέν θέλει μεγάλη προσοχή. Δύσκολα βρίσκω κάποιο να εφαρμόζει καλά και σταθερά.
evabb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Στην επιλογή του στράπλες σουτιέν θέλει μεγάλη προσοχή. Δύσκολα βρίσκω κάποιο να εφαρμόζει καλά και σταθερά. δεν ξερω πρεπει να ειναι ολο μια τεραστια λωριδα σιλικονης για να κατσει καλα
status Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Στην επιλογή του στράπλες σουτιέν θέλει μεγάλη προσοχή. Δύσκολα βρίσκω κάποιο να εφαρμόζει καλά και σταθερά. Κ εγώ που νόμιζα ότι η βασική παράμετρος ήταν το "ποιο βγαίνει πιο γρήγορα..":Ρ
evabb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Κ εγώ που νόμιζα ότι η βασική παράμετρος ήταν το "ποιο βγαίνει πιο γρήγορα..":Ρ που να αρχισουμε και την αναλυση για τις ζαρτιερες, θελουμε δευτερο σερβερ.
chill Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 εγω οταν παω για ψωνια δεν με συνοδευει, αντιθετως οταν ο κυριος πηγαινει για ψωνια εγω πρεπει να ακολουθω, να κανω εφορμιση στις κρεμαστρες κι αυτος να καθεται στο δοκιμαστηριο να δοκιμαζει οτι του φερνω. Συνήθως πηγαίνω solo για ψώνια ή με την αδερφή μου. Μόνο με την τελευταία μου σχέση απολάμβανα το shopping γιατί η κοπέλα είχε απίστευτο στιλάκι. Εξακολουθώ να την συμβουλεύομαι για στιλιστικές επιλογές. Είδες ; Think positive. Always!!!! Μην του λες τετοια, παλι στην μυκονο θα παει και θα αγορασει καινουρια βρακακιαγια μενα. Ας πήγαινα στην Μύκονο πάλι και ας ήμουν όλη μέρα με εσώρουχο στυλ Sasa@Tropicana
evabb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 παντως νομιζω η καλυτερη επιλογη για στραπλες φορεμα ειναι ο στραπλες κορσες απο μεσα. του πουστη δεν προκειται να πεσει.
status Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 που να αρχισουμε και την αναλυση για τις ζαρτιερες, θελουμε δευτερο σερβερ. Οι ζαρτιέρες είναι υπερτιμημένες, είναι βίτσιο και το έχουν κάνει στερεότυπο, προσωπικά ούτε κρύο ούτε ζέστη μου κάνουν, άλλωστε με σβηστό το φως όλοι ίδιοι είμαστε.;ρ
chill Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Οι ζαρτιέρες είναι υπερτιμημένες, είναι βίτσιο και το έχουν κάνει στερεότυπο, προσωπικά ούτε κρύο ούτε ζέστη μου κάνουν, άλλωστε με σβηστό το φως όλοι ίδιοι είμαστε.;ρ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ? ΣΤΗ ΠΥΡΑ!!!! Τα εσώρουχα είναι ιεροτελεστία, γυναίκα που δεν δίνει εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στα εσώρουχα είναι ντεκαυλέ. Κορσές με ζαρτιέρα, κρεβάτι όλη μέρα!!!!! Σιγά μην σβήνουμε το φως στο sex, προβόλια λέμε στο δωμάτιο
black_widow Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 παντως νομιζω η καλυτερη επιλογη για στραπλες φορεμα ειναι ο στραπλες κορσες απο μεσα. του πουστη δεν προκειται να πεσει. Στράπλες χωρίς ενίσχυση αλλά εσωτερικά στα κρίσιμα σημεία κολλάει στο δέρμα , δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα. Είναι τα άτιμα τα στράπλες τα πιο δύσκολα , μη φανταστείς σπάνια βρίσκω κάτι καλό , μούφες τα περισσότερα. Οι ζαρτιέρες είναι υπερτιμημένες, είναι βίτσιο και το έχουν κάνει στερεότυπο, προσωπικά ούτε κρύο ούτε ζέστη μου κάνουν, άλλωστε με σβηστό το φως όλοι ίδιοι είμαστε.;ρ Σβηστό φως ; Καταστρέφεις τις οπτικές αισθήσεις ... ( είναι και λίγο ξενερουά για τη γυναίκα )
status Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ? ΣΤΗ ΠΥΡΑ!!!! Τα εσώρουχα είναι ιεροτελεστία, γυναίκα που δεν δίνει εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στα εσώρουχα είναι ντεκαυλέ. Κορσές με ζαρτιέρα, κρεβάτι όλη μέρα!!!!! Σιγά μην σβήνουμε το φως στο sex, προβόλια λέμε στο δωμάτιο Γούστα ρε φίλε, εγώ βρίσκω πιο sensual το ημίφως να ουμ.:Ρ Σβηστό φως ; Καταστρέφεις τις οπτικές αισθήσεις ... ( είναι και λίγο ξενερουά για τη γυναίκα ) Σε παραπέμπω ακριβώς από πάνω:Ρ
black_widow Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Σε παραπέμπω ακριβώς από πάνω:Ρ Ναι το είδα , ΟΚ , έτσι όπως είπες νόμιζα ότι έλεγες black σκοτάδι . Κορσές με ζαρτιέρα, κρεβάτι όλη μέρα!!!!! Κορσές , ζαρτιέρα hate
Προτεινόμενες αναρτήσεις