chill Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Είσαι από τους τυχερούς δηλαδή που δεν έχει πάει με το γκομενέτο για ψώνια Η σωστή βυζούμπα είναι αυτή που χωράει μέσα στην παλάμη και ξεχειλίζει ελάχιστα. Πιτσιρικάς πέθαινα για αγελαδομαστάρια, δυστυχώς όμως μεγαλώνοντας έμαθα πως και αυτά υπακούν στο νόμο της βαρύτητας
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Είσαι από τους τυχερούς δηλαδή που δεν έχει πάει με το γκομενέτο για ψώνια Τα αποφεύγουμε αυτά τα ανθυγιεινά ...ΑΛΛΑ μετά τα ψώνια που κάνει μόνη της, πάντα έχω ένα θράσος ΝΑ, για να επισημάνω τις τυχούσες κιτσιές. Lovely chap Η σωστή βυζούμπα είναι αυτή που χωράει μέσα στην παλάμη και ξεχειλίζει ελάχιστα. Πιτσιρικάς πέθαινα για αγελαδομαστάρια, δυστυχώς όμως μεγαλώνοντας έμαθα πως και αυτά υπακούν στο νόμο της βαρύτητας Επιτέλους, posts στολίδια για το παλιοthread για τις περιόδους & shit
chill Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Τα αποφεύγουμε αυτά τα ανθυγιεινά ...ΑΛΛΑ μετά τα ψώνια που κάνει μόνη της, πάντα έχω ένα θράσος ΝΑ, για να επισημάνω τις τυχούσες κιτσιές. Lovely chap Εγώ έχω πάει και ένα βήμα παραπέρα. Συνοδεύω το εκάστοτε γκομενέτο και εκφέρω και γνώμη η οποία φυσικά και δεν λαμβάνεται υπ όψη γιατί εγώ διαλέγω ότι πιο τσουλοπουτανέ υπάρχει Επιτέλους, posts στολίδια για το παλιοthread για τις περιόδους & shit Περίοδος : how to transform a man into τοξοβολίνο in 10 secs Βυζούμπα : how to make him rethink it
black_widow Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Λες? Ζαρα που ειδα σημερα τα χε 10+ευρω. τραγικό. ετσι στο 5ευρω τπτ θα βρω δλδ? Γύρω στα 10 ευρώ έχω δει , χρειάζομαι και εγώ πάντως ένα προχειροκολάν εάν δω κάτι θα σε ενημερώσω. γι αυτο κι εγω δεν το διατυμπανω αν κανω διαιτα. ειναι λες και αλλαζει το συμπαν γυρω σου, ολοι ξαφνικα στην λενε για οτι τρως και το παιζουν κατι. Και συνήθως αυτοί έχουν κάτι κοιλούμπες να με το συμπάθειο Πέρα από την πλάκα οι στερητικές δίαιτες δεν είναι και ό,τι καλύτερο . Γυμναστική και όχι υπερβολές στο φαγητό και να χάνεις σιγά σιγά . Aerobics rules αλλά δεν έχω λεφτά για gym , θα μαζέψω που θα πάει Μια φορά πάντως την είχα ψιλοπει και εγώ σε ένα συμφοιτητή που έκανε δίαιτα ( μισός άνθρωπος έχει μείνει ) που έκανε διαίτα κανονικά με διαιτολόγο και πήρε μοκατσίνο και του λέω " ρε συ έχω διαβάσει ότι έχει πολλές θερμίδες αυτός ο καφές ". Ένιωσα πολύ κακιά μετά Ε δεν βρηκα καλυτερη εικονα, αυτο που τρωω ειναι σχεδον διπλασιο κ πιο φουλ Επισης με τα μπισκοτα το 1 φερνει ταλλο κλπ. Παντως εγω οποια βλεπω να μου λεει για διαιτα και δεν ειναι ΧΟΝΤΡΗ αλλα κανονικη , η ακομα κ λιγο παραπανω απο το κανονικο,την κραζω Σε αυτό συμφωνώ και εγώ. Αν είσαι λαίμαργος άστα να πάνε , απλά φροντίζω να μην έχω βλακείες στο σπίτι . Εγώ έχω πάει και ένα βήμα παραπέρα. Συνοδεύω το εκάστοτε γκομενέτο και εκφέρω και γνώμη η οποία φυσικά και δεν λαμβάνεται υπ όψη γιατί εγώ διαλέγω ότι πιο τσουλοπουτανέ υπάρχει Μόνο που δε σε παίρνει για αυτό το λόγο μαζί , για να κουβαλάς τις σακούλες σε παίρνει . Αν ηθελε γνώμη θα έπαιρνε φίλη / φίλο μαζί. Τα στραπλες φορεματάκια είναι πολύ ωραία το καλοκαιράκι
insomniaK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Το χειρότερο στα στράπλες είναι να φαίνεται το φόρεμα παραμορφωμένο στο στήθος λόγω του σουτιέν, κάτι γωνίες κάτι οι ενισχύσεις, μπιαχ γενικά. Το ωραιότερο στα στράπλες είναι όταν η κυρία που το φοράει, απλά το νοιώθει ως ακόμα ένα ρούχο και δεν κάθεται σαν σκερπάνι για να αναδείξει την ίσια πλάτη της. Αυτού του είδους την αυτοπεποίθηση την έχουν λίγες γυναίκες.
evabb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 μια χαρα ειναι τα στραπλες στο ματι αν ειναι το σωστο θα καθε σωματοτυπο. το προβλημα ειναι οτι ειναι λιγο αβολα. πρεπει να τσεκαρεις ολη την ωρα οτι δεν εχει πεσει κατω.
chill Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μόνο που δε σε παίρνει για αυτό το λόγο μαζί , για να κουβαλάς τις σακούλες σε παίρνει . Αν ηθελε γνώμη θα έπαιρνε φίλη / φίλο μαζί. Μήπως και για να πληρώνω? Πέφτω από τα σύννεφα Ντάξει ότι και να τραβάει ένας άντρας στα ψώνια με το γκομενέτο, αποπληρώνεται από την επίσκεψη στο κατάστημα εσωρούχων
kuzko21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 μια χαρα ειναι τα στραπλες στο ματι αν ειναι το σωστο θα καθε σωματοτυπο. το προβλημα ειναι οτι ειναι λιγο αβολα. πρεπει να τσεκαρεις ολη την ωρα οτι δεν εχει πεσει κατω. γενικα σαν κινηση ειναι αρκετα εκνευριστικη! οταν καθεται καποιος απενταντι (πχ) και κανετε αποτομα την κινηση να το σηκωσετε, το ματι και ο εγκεφαλος λειτουργει μηχανικα και κοιταει κατευθειαν εκει, μας βλεπετε και μετα μας λετε και λιγουρια... αμα ειναι να τα φορατε μην τα σηκωενετε! αφηστα τα κατω , φανταζομαι δε βγαινουν...
evabb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μήπως και για να πληρώνω? Πέφτω από τα σύννεφα Ντάξει ότι και να τραβάει ένας άντρας στα ψώνια με το γκομενέτο, αποπληρώνεται από την επίσκεψη στο κατάστημα εσωρούχων εγω οταν παω για ψωνια δεν με συνοδευει, αντιθετως οταν ο κυριος πηγαινει για ψωνια εγω πρεπει να ακολουθω, να κανω εφορμιση στις κρεμαστρες κι αυτος να καθεται στο δοκιμαστηριο να δοκιμαζει οτι του φερνω. γενικα σαν κινηση ειναι αρκετα εκνευριστικη! οταν καθεται καποιος απενταντι (πχ) και κανετε αποτομα την κινηση να το σηκωσετε, το ματι και ο εγκεφαλος λειτουργει μηχανικα και κοιταει κατευθειαν εκει, μας βλεπετε και μετα μας λετε και λιγουρια... αμα ειναι να τα φορατε μην τα σηκωενετε! αφηστα τα κατω , φανταζομαι δε βγαινουν... εχω βρεθει με το σουτιεν φατσα φορα ολο εξω οποτε ξανασκεψου το. και αμαν πια με τα λιγουρια εχετε μηπως τελικα την μυγα και μυγιαζεστε; μονο οι πεινασμενες αγαμητες βλεπουν παντου λιγουρια.
black_widow Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ντάξει ότι και να τραβάει ένας άντρας στα ψώνια με το γκομενέτο, αποπληρώνεται από την επίσκεψη στο κατάστημα εσωρούχων Είδες ; Think positive.
kuzko21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ε κατσε δηλαδη εαν το κανεις 5 φορες και κοιταξει ο αλλος 4 φορες δεν θα τον πεις λιγουρι; οι πεινασμενες αγαμητες , δε θα επρεπε να τους βλεπουν σαν ξερολουκουμα μπα και γαμηθουν ποτε; οσο για τα ψωνια , ε ημαρτον! αφου μας γραφετε στα ....δια σας και αμα σας πουμε και τιποτα κανετε λες και σας το ειπαμε και για κακο!\ +1 στον τσιλ , ετσι ναι ακολουθουμε. και αμα λαχει και ολο τα μαγαζι δοκιμαστε...αλλα στα υπολοιπα τα μαλαθαπιανετε ολα!
black_widow Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 εχω βρεθει με το σουτιεν φατσα φορα ολο εξω οποτε ξανασκεψου το. και αμαν πια με τα λιγουρια εχετε μηπως τελικα την μυγα και μυγιαζεστε; μονο οι πεινασμενες αγαμητες βλεπουν παντου λιγουρια. Κοίτα για κανα καφέ εννοείται τα φοράω. Πόσο απότομες κινήσεις να κάνω ; Το βράδι δεν μπορώ να έχω το άγχος του να το σηκώνω συνέχεια ( είναι και λίγο αντιαισθητικό κιόλας ) , μία φορά βγήκα βράδι με στράπλες και όλο το βράδι το είχα άγχος , δε λέει. Επίσης αν έχω σκοπό να το βγάλω σύντομα ε τότε who cares +1 στον τσιλ , ετσι ναι ακολουθουμε. και αμα λαχει και ολο τα μαγαζι δοκιμαστε...αλλα στα υπολοιπα τα μαλαθαπιανετε ολα!
evabb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ε κατσε δηλαδη εαν το κανεις 5 φορες και κοιταξει ο αλλος 4 φορες δεν θα τον πεις λιγουρι; οι πεινασμενες αγαμητες , δε θα επρεπε να τους βλεπουν σαν ξερολουκουμα μπα και γαμηθουν ποτε; οσο για τα ψωνια , ε ημαρτον! αφου μας γραφετε στα ....δια σας και αμα σας πουμε και τιποτα κανετε λες και σας το ειπαμε και για κακο!\ +1 στον τσιλ , ετσι ναι ακολουθουμε. και αμα λαχει και ολο τα μαγαζι δοκιμαστε...αλλα στα υπολοιπα τα μαλαθαπιανετε ολα! κοιτα αν ειναι το σηκωσω καλα σε φαση να τραβαω απο παντου να ερθει στα ισα του να χωσω και χερι μεσα για να στρωσει το βυζι, ε θα παω στην τουαλετα να το κανω. τωρα αν προκειται να το τραβηξω λιγο διακριτικα απο το πλαι σιγα μην με παρει χαμπαρι κανεις. οποτε δεν εχω βρεθει ποτε στην φαση που λες. αμα θελω να προκαλεσω δεν θα το κανω με τοσο μυξοπαρθενικα κολπα, αλλα οταν προκαλει μια γυναικα εν συνειδηση της τοτε πρεπει να δεχεται και τις αντιδρασεις των γυρων της. οσο για τα ψωνια. αφου δεν σκεφτεστε οταν μιλατε. δειχνετε ενα ρουχο στην τυχη χωρις καν το περασετε απο μια βασικη αναλυση.
Toufas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Είδες ; Think positive. Μην του λες τετοια, παλι στην μυκονο θα παει και θα αγορασει καινουρια βρακακιαγια μενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις