Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στράπλες

A μπράβο!

Μεγάλο fail! ΘΑΝΑΤΟΣ σε αυτόν που τα σχεδίασε. Κάνουν ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ στήθος να δείχνει χάλια. Who needs that misery? :mad:

Δημοσ.

A μπράβο!

Μεγάλο fail! ΘΑΝΑΤΟΣ σε αυτόν που τα σχεδίασε. Κάνουν ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ στήθος να δείχνει χάλια. Who needs that misery? :mad:

υπαρχουν και τα στραπλες σουτιεν. και δεν ειναι ολα τα στηθη χαλια. εχεις πιασει ποτε?

Δημοσ.

υπαρχουν και τα στραπλες σουτιεν. και δεν ειναι ολα τα στηθη χαλια. εχεις πιασει ποτε?

Χαριτωμένο... :rolleyes:

Οποιοδήποτε βυζάκι μπει εκεί μέσα ΑΜΕΣΩΣ δείχνει σαν διπλωμένη κάλτσα. 3/3 κολλητούς συμφωνούν. Μιλάμε για πολύ σκατοεφεύρεση!

Δημοσ.

υπαρχουν και αυτα που δεν τα πατηκωνουν, εμενα μ'αρεσουν οι γυναικες με στραπλες φορεμα. και ειδικα αυτες που δεν φορανε σουτιεν.

πως ειναι δηλαδη μια διπλωμενη καλτσα κ τι διαφορα εχει με την ξεδιπλωτη?

Δημοσ.

Σιγά μην σαλιώσουμε τα πληκτρολόγιά μας επειδή η κοπέλα δείχνει το βρακάκι της... εμείς εστιάζουμε στα κακώς κείμενα.

Δημοσ.

Χαριτωμένο... :rolleyes:

Οποιοδήποτε βυζάκι μπει εκεί μέσα ΑΜΕΣΩΣ δείχνει σαν διπλωμένη κάλτσα. 3/3 κολλητούς συμφωνούν. Μιλάμε για πολύ σκατοεφεύρεση!

Διαφωνώ. Εμένα με αρέσουν τα στράπλες φορέματα. Υπάρχει γενικότερα πρόβλημα με τα στήθη των γυναικών δεν νομίζω να φταίει το στράπλες για την εμφάνιση τους......Η συντριπτικά μεγάλη πλειοψηφία είναι μπιλοζήρια :-(

Το άλλο που το πας? Wonderbra βυζοδέτης, βλέπεις το στήθος τουμπανέ και μόλις φτάνεις σε close encounter, eye to nipple ξέρω εγώ έρχεται η απογοήτευση :cry:

Δημοσ.

Ρε ΄συ ναι ok τα περί wonderfraud αλλά με αυτά τα strapless, και ειδικά όταν κατεβαίνουν χαμηλά, χαλάνε και τα εξακριβωμένα σωστά βυζάκια. Δηλαδή WTF - να είναι σωστό λαχταριστό και στην θέση του και να το χαντακώνει το ρούχο; :shock:

Είναι κρίμα και άδικο... και η πολιτεία δεν κάνει τίποτα.

Δημοσ.

B και C μεριά - και να σε κοιτάνε στα μάτια :-D

Γενικά μιλάω για σχετικά μικρό στήθος - για μεγαλύτερα, δεν το έχω μελετήσει αρκούντως το θέμα με τα φορέματα :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...