caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Στράπλες A μπράβο! Μεγάλο fail! ΘΑΝΑΤΟΣ σε αυτόν που τα σχεδίασε. Κάνουν ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ στήθος να δείχνει χάλια. Who needs that misery?
pavlinara Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 A μπράβο! Μεγάλο fail! ΘΑΝΑΤΟΣ σε αυτόν που τα σχεδίασε. Κάνουν ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ στήθος να δείχνει χάλια. Who needs that misery? υπαρχουν και τα στραπλες σουτιεν. και δεν ειναι ολα τα στηθη χαλια. εχεις πιασει ποτε?
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 υπαρχουν και τα στραπλες σουτιεν. και δεν ειναι ολα τα στηθη χαλια. εχεις πιασει ποτε? Χαριτωμένο... Οποιοδήποτε βυζάκι μπει εκεί μέσα ΑΜΕΣΩΣ δείχνει σαν διπλωμένη κάλτσα. 3/3 κολλητούς συμφωνούν. Μιλάμε για πολύ σκατοεφεύρεση!
pavlinara Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 υπαρχουν και αυτα που δεν τα πατηκωνουν, εμενα μ'αρεσουν οι γυναικες με στραπλες φορεμα. και ειδικα αυτες που δεν φορανε σουτιεν. πως ειναι δηλαδη μια διπλωμενη καλτσα κ τι διαφορα εχει με την ξεδιπλωτη?
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 πως ειναι δηλαδη μια διπλωμενη καλτσα κ τι διαφορα εχει με την ξεδιπλωτη? Είναι διπλωμένη.
Marria Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Kαλα το ματι σας στο στραπλες επεσε και οχι στο εσωρουχο της τζουλιτσας?
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Σιγά μην σαλιώσουμε τα πληκτρολόγιά μας επειδή η κοπέλα δείχνει το βρακάκι της... εμείς εστιάζουμε στα κακώς κείμενα.
Marria Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Θα πω κακια αλλα δεν κρατιεμαι, εμενα μου κανει εντυπωση που φοραει και βρακακι...
chill Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Χαριτωμένο... Οποιοδήποτε βυζάκι μπει εκεί μέσα ΑΜΕΣΩΣ δείχνει σαν διπλωμένη κάλτσα. 3/3 κολλητούς συμφωνούν. Μιλάμε για πολύ σκατοεφεύρεση! Διαφωνώ. Εμένα με αρέσουν τα στράπλες φορέματα. Υπάρχει γενικότερα πρόβλημα με τα στήθη των γυναικών δεν νομίζω να φταίει το στράπλες για την εμφάνιση τους......Η συντριπτικά μεγάλη πλειοψηφία είναι μπιλοζήρια Το άλλο που το πας? Wonderbra βυζοδέτης, βλέπεις το στήθος τουμπανέ και μόλις φτάνεις σε close encounter, eye to nipple ξέρω εγώ έρχεται η απογοήτευση
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ρε ΄συ ναι ok τα περί wonderfraud αλλά με αυτά τα strapless, και ειδικά όταν κατεβαίνουν χαμηλά, χαλάνε και τα εξακριβωμένα σωστά βυζάκια. Δηλαδή WTF - να είναι σωστό λαχταριστό και στην θέση του και να το χαντακώνει το ρούχο; Είναι κρίμα και άδικο... και η πολιτεία δεν κάνει τίποτα.
chill Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Για define λίγο "σωστά βυζάκια" για να δούμε αν συμπλέουμε
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 B και C μεριά - και να σε κοιτάνε στα μάτια Γενικά μιλάω για σχετικά μικρό στήθος - για μεγαλύτερα, δεν το έχω μελετήσει αρκούντως το θέμα με τα φορέματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις