evabb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Καμμία ιδέα για το τι τρώνε σήμερα; για πρωινο, μεσημεριανο, βραδυνο; κανεις νηστεια; τι εχεις στο σπιτι;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 1.62 εδώ, μην παραπονιέσαι καθόλου. 1.90 νταν καρανταν.Ετσι για να γινονται οι απαραιτητες συγκρισεις Η αδερφη μου 1.88 κοπελιες.Σας εχει ολες.Ψιλοσογο να πουμε.Μονο ο μπρο βγηκε ταπας 1.86 ΥΓ.Να πω οτι φυσικα εχω μια μανα που στα 51 της μετραει 1.83 περικαλω!Την Μπακογιαννη νομιζω την εχει.Απο το σοι της μανας μου πηραμε.Απο του πατερα μου ταπες.Τυπου 1.80 αντε 1.85 τσακιρ κεφι
arxaggelos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Όπως είπα και για τους ποδοσφαιρόβιους, υπάρχουν τέτοιοι άντρες, αλλά οι γυναίκες δεν τους προτιμούν σε βαθμό και ποσοστό που το ισχυρίζονται, δηλαδή όχι παραπάνω από τους άλλους. Δεν λέω δηλαδή ότι αυτοί μένουν μπακούρια όλοι, απλά συντριπτικά οι περισσότερες γυναίκες που λένε ότι προτιμούν αυτούς (και ξέρω ΠΟΛΛΕΣ γυναίκες για πολλούς λόγους) ενώ στανταρ τους τυχαίνει (γιατί το δοκιμάζουν στάνταρ) κολλάνε τελικά σε κάτι πιό αλητήριο [sic]. Δεν είναι θέμα συνειδητής προτίμησης, είναι ο νόμος του υποσυνείδητου, ψάχνουν κάτι από τον μπαμπά τους ή κάτι εντελώς αντίθετο (ό,τι κι αν είναι αυτό, όχι απαραίτητα "καλό" ή "κακό" παιδί). 'Οπως αναφέρθηκε πριν κάποιες σελίδες και για τους άντρες ότι ψάχνουν την φροντίδα της μαμάς τους. Λυπηρό ή όχι, είναι η αλήθεια, deal with it.
eu@ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 1.90 νταν καρανταν.Ετσι για να γινονται οι απαραιτητες συγκρισεις Η αδερφη μου 1.88 κοπελιες.Σας εχει ολες.Ψιλοσογο να πουμε.Μονο ο μπρο βγηκε ταπας 1.86 ε δεν τον λες και τάπα!
arxaggelos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 damn, είπαμε offtopic αλλά μην αλλάζετε θέμα τόσο γρήγορα!
evabb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Όπως είπα και για τους ποδοσφαιρόβιους, υπάρχουν τέτοιοι άντρες, αλλά οι γυναίκες δεν τους προτιμούν σε βαθμό και ποσοστό που το ισχυρίζονται, δηλαδή όχι παραπάνω από τους άλλους. Δεν λέω δηλαδή ότι αυτοί μένουν μπακούρια όλοι, απλά συντριπτικά οι περισσότερες γυναίκες που λένε ότι προτιμούν αυτούς (και ξέρω ΠΟΛΛΕΣ γυναίκες για πολλούς λόγους) ενώ στανταρ τους τυχαίνει (γιατί το δοκιμάζουν στάνταρ) κολλάνε τελικά σε κάτι πιό αλητήριο [sic]. Δεν είναι θέμα συνειδητής προτίμησης, είναι ο νόμος του υποσυνείδητου, ψάχνουν κάτι από τον μπαμπά τους ή κάτι εντελώς αντίθετο (ό,τι κι αν είναι αυτό, όχι απαραίτητα "καλό" ή "κακό" παιδί). 'Οπως αναφέρθηκε πριν κάποιες σελίδες και για τους άντρες ότι ψάχνουν την φροντίδα της μαμάς τους. Λυπηρό ή όχι, είναι η αλήθεια, deal with it. α οχι, εφαγα πολυ σκατο μεχρι να βρω το καλο, δεν θα το αφησω ετσι να μου φυγει.
arxaggelos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 α οχι, εφαγα πολυ σκατο μεχρι να βρω το καλο, δεν θα το αφησω ετσι να μου φυγει. that, too
evabb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 1.90 νταν καρανταν.Ετσι για να γινονται οι απαραιτητες συγκρισεις Η αδερφη μου 1.88 κοπελιες.Σας εχει ολες.Ψιλοσογο να πουμε.Μονο ο μπρο βγηκε ταπας 1.86 τοξο αγορι μου και το 1,86 δεν με χαλαει καθολου. εχω αδυναμια στους ψηλους. :wub:
μαφαλντα Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 θα μαγειρέψεις? για πρωινο, μεσημεριανο, βραδυνο; κανεις νηστεια; τι εχεις στο σπιτι; Έτσι λέω. Μεσημεριανό.
evabb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 ε πες και τι εχεις στο σπιτι να σου προτεινω αναλογα
apd453 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Έτσι λέω. Μεσημεριανό. μελιτζάνες με κρέας κατσαρόλα. Μιαμ, μιαμ....
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Απλα για να μειωσω τον μπρο γιατι (ναι θα ριξω τα μουτρα μου κ θα το πω) ειναι κατι τις (ψιλα να πουμε μην φανταστητε) πιο ατρακτιβ απο μενα (μεταξυ μας αυτα,απαξ κ το μαθει θα εχουμε θεμα,συν οτι κ εσεις θα τρεχετε για την ζωη σας)
μαφαλντα Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Όπως είπα και για τους ποδοσφαιρόβιους, υπάρχουν τέτοιοι άντρες, αλλά οι γυναίκες δεν τους προτιμούν σε βαθμό και ποσοστό που το ισχυρίζονται, δηλαδή όχι παραπάνω από τους άλλους. Δεν λέω δηλαδή ότι αυτοί μένουν μπακούρια όλοι, απλά συντριπτικά οι περισσότερες γυναίκες που λένε ότι προτιμούν αυτούς (και ξέρω ΠΟΛΛΕΣ γυναίκες για πολλούς λόγους) ενώ στανταρ τους τυχαίνει (γιατί το δοκιμάζουν στάνταρ) κολλάνε τελικά σε κάτι πιό αλητήριο [sic]. Δεν είναι θέμα συνειδητής προτίμησης, είναι ο νόμος του υποσυνείδητου, ψάχνουν κάτι από τον μπαμπά τους ή κάτι εντελώς αντίθετο (ό,τι κι αν είναι αυτό, όχι απαραίτητα "καλό" ή "κακό" παιδί). 'Οπως αναφέρθηκε πριν κάποιες σελίδες και για τους άντρες ότι ψάχνουν την φροντίδα της μαμάς τους. Λυπηρό ή όχι, είναι η αλήθεια, deal with it. Το "καλό" ή "κακό" παιδί είναι σχετικό.Παίζει ρόλο το περιβάλλον που μεγαλώνει κάποιος,τα ενδιαφέροντά του,η μόρφωση,οι προτεραιότητές του. Τώρα για το ποδόσφαιρο,εντάξει το αποδέχεσαι,δεν απορρίπτεις κάποιον επειδή του αρέσει η μπάλα,σε λογικά πλαίσια. Απλα για να μειωσω τον μπρο γιατι (ναι θα ριξω τα μουτρα μου κ θα το πω) ειναι κατι τις (ψιλα να πουμε μην φανταστητε) πιο ατρακτιβ απο μενα (μεταξυ μας αυτα,απαξ κ το μαθει θα εχουμε θεμα,συν οτι κ εσεις θα τρεχετε για την ζωη σας) Τοξο βάλε μια φωτογραφία σου να μας φτιάξεις την μέρα,έλααα φιλενάδα
apd453 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Και της αδερφής σου. Άκου 1,88? Έχω παρατηρήσει πως το μεγαλύτερο ποσοστό των ψιλών γυναικών έχουν μεγάλη μύτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις