Marria Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 το -women only- κανεις δε το βλεπει ? Oχι ! Γιναμε γιουνισεξ πλεον
freedubus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 δηλαδή εκεί στην Μαλακοπή κάθονται ο κόσμος πάνω στο ανάχωμα και μαλακίζεται; Έχει και ζέστη ρε γαμώ, πώς μπορούν; Θυμάμαι πολύ παλιά καλοκαίρι είχαμε πάει με μια στον Άρειο Πάγο νύχτα κι εκεί που μπαλαμουτιαζόμαστε γυρνάω και βλέπω πισω μας έναν καραφλα να τον εχει πεταξει εξω και να τρωει πασατεμπο ταυτοχρονα καβλωμενος. Το περιεργο ηταν οτι δεν μας κοιταζε.
pavlinara Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 εξ ου και το μαλακ-οπη. παλι καλα που δεν ειναι και μαλακασ-α. χαχαχαχα πως τα λεω σημερα
slipknot Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Στη Μαλακάσα γίνονται metal συναυλίες οπότε έτσι κι αλλιώς η συγκέντρωση μαλακίας είναι αυξημένη.
xri_ni Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μου εχει τυχει και μενα επιδειξιας με μια φιλη μου πριν χρονια,πρεπει να μουν 14-15...και ηταν σκοταδι ερχεται κοντα και ρωταει τι ωρα ειναι εγω περα βρεχει παω να κοιταξω να του πω μεχρι που παρατηρησαμε κατι να προεξεχει εκ του παντελονονακιου και την καναμε με ελαφρα...
spacefart Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Oχι ! Γιναμε γιουνισεξ πλεον αχααα μια χαρα σας βρισκω.. ειστε πολυ μπροστα εδω :P
Marria Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 αχααα μια χαρα σας βρισκω.. ειστε πολυ μπροστα εδω :P Που να δεις οτι μερικοι ντυνοντε και μπαλαρινες και πανε σε meetings ετσι
Toufas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μου εχει τυχει και μενα επιδειξιας με μια φιλη μου πριν χρονια,πρεπει να μουν 14-15...και ηταν σκοταδι ερχεται κοντα και ρωταει τι ωρα ειναι εγω περα βρεχει παω να κοιταξω να του πω μεχρι που παρατηρησαμε κατι να προεξεχει εκ του παντελονονακιου και την καναμε με ελαφρα... Γιατι δεν μου πες την ωρα ρε παλιοκοριτσο? Αφου ειδες οτι μου χε χαλασει το φερμουαρ
spacefart Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Που να δεις οτι μερικοι ντυνοντε και μπαλαρινες και πανε σε meetings ετσι δεν μπορει να αποδειχτει κατι τετοιο :P
Marria Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 δεν μπορει να αποδειχτει κατι τετοιο :P Ποτε μη λες ποτε
xri_ni Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Γιατι δεν μου πες την ωρα ρε παλιοκοριτσο? Αφου ειδες οτι μου χε χαλασει το φερμουαρ 'Ημουν μικρο και αμαθο, ας μου ρχοσουν τωρα και θα στο βαζα εκει που ξερεις κυριε επιδειξια!
spacefart Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ποτε μη λες ποτε :confused: κερασμενος ο φρεντοτσινο αγαπημενη γειτονισα χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις