Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δηλαδή εκεί στην Μαλακοπή κάθονται ο κόσμος πάνω στο ανάχωμα και μαλακίζεται; Έχει και ζέστη ρε γαμώ, πώς μπορούν;

Θυμάμαι πολύ παλιά καλοκαίρι είχαμε πάει με μια στον Άρειο Πάγο νύχτα κι εκεί που μπαλαμουτιαζόμαστε γυρνάω και βλέπω πισω μας έναν καραφλα να τον εχει πεταξει εξω και να τρωει πασατεμπο ταυτοχρονα καβλωμενος. Το περιεργο ηταν οτι δεν μας κοιταζε.

Δημοσ.

Στη Μαλακάσα γίνονται metal συναυλίες οπότε έτσι κι αλλιώς η συγκέντρωση μαλακίας είναι αυξημένη.

Δημοσ.

Μου εχει τυχει και μενα επιδειξιας με μια φιλη μου πριν χρονια,πρεπει να μουν 14-15...και ηταν σκοταδι ερχεται κοντα και ρωταει τι ωρα ειναι εγω περα βρεχει παω να κοιταξω να του πω μεχρι που παρατηρησαμε κατι να προεξεχει εκ του παντελονονακιου και την καναμε με ελαφρα...:whistle:

Δημοσ.

αχααα μια χαρα σας βρισκω.. ειστε πολυ μπροστα εδω :P :P

Που να δεις οτι μερικοι ντυνοντε και μπαλαρινες και πανε σε meetings ετσι :devil:

Δημοσ.

Μου εχει τυχει και μενα επιδειξιας με μια φιλη μου πριν χρονια,πρεπει να μουν 14-15...και ηταν σκοταδι ερχεται κοντα και ρωταει τι ωρα ειναι εγω περα βρεχει παω να κοιταξω να του πω μεχρι που παρατηρησαμε κατι να προεξεχει εκ του παντελονονακιου και την καναμε με ελαφρα...:whistle:

Γιατι δεν μου πες την ωρα ρε παλιοκοριτσο? Αφου ειδες οτι μου χε χαλασει το φερμουαρ

Δημοσ.

Που να δεις οτι μερικοι ντυνοντε και μπαλαρινες και πανε σε meetings ετσι :devil:

δεν μπορει να αποδειχτει κατι τετοιο :P :P

Δημοσ.

Γιατι δεν μου πες την ωρα ρε παλιοκοριτσο? Αφου ειδες οτι μου χε χαλασει το φερμουαρ

'Ημουν μικρο και αμαθο, ας μου ρχοσουν τωρα και θα στο βαζα εκει που ξερεις κυριε επιδειξια!:devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...