Marria Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ειλικρινα, μου αρεσει που βλεπω μια ομαδα του ελληνικου λαου να σχιζει τα βρακια της για το καλαμακι και την λεμοναδα, ενω δεν γνωριζει τα βασικα προιοντα της χωρας μας... Αλλα κατσε να κανουμε πλακα στους βλακες τους νοτιους χαμουτζηδες ρε φιλλλλαρακι fixed
Toufas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Τα χω ξεχασει ρε Μαρρρρια. Εχω να παω πανω 10 χρονια ακριβως, που τραβιομουνα με μια απο εκει πριν παω αγγλια.
ggQQbb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Για το τυρί και το κασσέρι ναι όντως το κάνουν πολλοί λάθος, αλλα αυτο : δεν μπορεί να σημαίνει αυτό :
Marria Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Τα χω ξεχασει ρε Μαρρρρια. Εχω να παω πανω 10 χρονια ακριβως, που τραβιομουνα με μια απο εκει πριν παω αγγλια. Eιχε ερθει πριν μια βδομαδα ενας φιλος Σαλονικιος και μου το ξαναθυμησε δυστυχως .. μαζι με τα λου , τα με, και ολα αυτα
pavlinara Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 στο αναχωμα της Θεσσαλονικης κυκλοφορουν ανωμαλοι που μερα μεσημερι αυνανιζονται. και κυκλοφορουν παιδια ρε γαμωτο εκει. γαμω την ανωμαλια τους. παντα πρεπει να πετυχαινω εναν τετοιο ανωμαλο?
Toufas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ε νταξι ρε παυλινα, ειπα οτι εχω να αναιβω σαλονικα 10 χρονια, αμεσως πας και με δινεις να πεις οτι με ειδες σημερα... Ετσι εισαι? Για το τυρί και το κασσέρι ναι όντως το κάνουν πολλοί λάθος, αλλα αυτο : δεν μπορεί να σημαίνει αυτό : ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ... οτι πολλες λεξεις εχουν διπλη σημασια και αλλαζουν αναλογα με τα συμφραζομενα
pavlinara Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 εσυ ησουν ε?? ελα ομως που δεν ειναι μονο ενας. ποιό είναι το ανάχωμα της Θεσσαλονίκης; στην μαλακοπη
Toufas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Επισης για το fatality: Θα παμε για ψαρεμα? ή για καφε? τι? εσπασες το ποδι σου? Ειχες παει στην λιμνη ρε μπαγασα παλι?
Toufas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 εσυ ησουν ε?? ελα ομως που δεν ειναι μονο ενας. στην μαλακοπη Ε εχω και φιλους τι νομιζεις οτι ειμαι απο αυτους τους ανωμαλους χωρις φιλους?
pavlinara Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 λολ.σοβαρα μιλαω καθε χρονο πετυχαινω κ εναν να τις δινει αναμεσα στα δεντρα
-nick- Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 λολ.σοβαρα μιλαω καθε χρονο πετυχαινω κ εναν να τις δινει αναμεσα στα δεντρα για παρτη σου?
leftermann Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 δηλαδή εκεί στην Μαλακοπή κάθονται ο κόσμος πάνω στο ανάχωμα και μαλακίζεται; Έχει και ζέστη ρε γαμώ, πώς μπορούν; Τεσπά, καλά που το είπες, να μην περάσω από εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις