Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ενταξει αυτο το λες εσυ. εγω οταν παραγγελνω τοστ με κασερι μου βαζουν γκουντα. αλλα δεν θα το ξανακανω. θα λεω τοστ με γκουντα.

la vache qui rit τις φετες λεω. κασερι δεν ειναι?

Το κασερι, ειναι ειδος τυριου. Το γκουντα ειναι και αυτο ειδος τυριου. Το τσενταρ, και αυτο μαντεψε... ειδος τυριου.

Μεχρι αυριο να λες ονοματα, ολα ειναι ειδη τυριων. Δεν υπαρχει ειδος κασεριου.

Θα σου προτεινα μια βολτα απο εδω: http://sfrang.com/selides/multimedia/tyria/tyria0.htm

Δημοσ.

ενταξει αυτο το λες εσυ. εγω οταν παραγγελνω τοστ με κασερι μου βαζουν γκουντα. αλλα δεν θα το ξανακανω. θα λεω τοστ με γκουντα.

la vache qui rit τις φετες λεω. κασερι δεν ειναι?

τραβα ενα ταξιδι μεχρι την γαλλια να μαθεις ολους τους τυπους και ειδη των τυριων για να καταλαβεις την διαφορα. δοκιμασε τα ολα στην τελικη.

το γκουντα και το κασερι ειναι δυο τελειως διαφορετικα τυρια. και το la vache qui rit ειναι μαρκα και τα προιοντα της δεν ανηκουν σε καποια κατηγορια τυριου γτ δεν ειναι τυρια αλλα μιγματα τυριων επεξεργασμενα.

Δημοσ.

http://www.athinorama.gr/umami/cheese/articles/?id=1711

εδω επισης

Ειλικρινα, μου αρεσει που βλεπω μια ομαδα του ελληνικου λαου να σχιζει τα βρακια της για το καλαμακι και την λεμοναδα, ενω δεν γνωριζει τα βασικα προιοντα της χωρας μας...

Αλλα κατσε να κανουμε πλακα στους βλακες τους νοτιους ρε φιλλλλαρακι

Δημοσ.

ε γαμωτο αυτο εδω τι ειναι????????????ΚΑΣΕΡΙ δεν ειναι?

την γνωριζω την λεξη τυρι ευχαριστω.

και οχι δεν ειμαι νεα. ειμαι 4 χρονια χορτοφαγος.

συστατικα του ιδιου προιντος αλλα οχι λαιτ οπως τα γραφει το σαιτ της εταιριας

Toastinette Sandwich : fromages (dont gouda: 9%), eau, beurre, lait écrémé en poudre, protéines de lait, sels de fonte: polyphosphates, citrate et phosphates de sodium, sel

τυρια εκ των οποιων 9% γκουντα, νερο, βουτυρο, αποβουτυρωμενο γαλα σε σκονη, πρωτεινες γαλακτος, αλατα πολυφωσφορικο, κιτρικο και φωσφορικο νατριο, και αλατι νορμαλ.

αυτο δεν ειναι τυρι.

Δημοσ.

Δηλαδη τη φετα εγω τωρα να τη λεω κασερι?Θα παω αυριο στο σουπερ και θα πω μισο κιλο κασερι αν δε μου δωσει φετα και μου δωσει κατι τετοιο θα ζητησω το λογο απο τα καρντασια. ^_^ ^_^

post-212160-0-08904100-1314134269_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...