Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ελληνικά. Δεν καταλαβαίνουμε.

εχω δει κασερι και χοιρομερι αναμεσα σε 2 ψωμια. κι εχω δει σουβλακι αναμεσα σε 2 ψωμια. τωρα να συνδυαζονται αυτα οχι.

Δημοσ.

Γιατί όλα τα τυριά τα λέτε "κασέρι"; Γιατί το "σάντουιτς με σουβλάκι" does not compute? Πότε θα πάρετε πρωτάθλημα;

Δημοσ.

εχω δει σαντουιτς με κασερι και ζαμπον. κι εχω δει σαντουιτς με σουβλακι. τωρα να συνδυαζονται αυτα οχι. :eek:

Ελληνικά. Δεν καταλαβαίνουμε.

με τυρι και καλαμακι χοιρινο εννοει.

Δημοσ.

εχω δει κασερι και χοιρομερι αναμεσα σε 2 ψωμια. κι εχω δει σουβλακι αναμεσα σε 2 ψωμια. τωρα να συνδυαζονται αυτα οχι.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΣΕΡΙ ΓΑΜΩΤΟ!!!

κδγσδφγξ

Δημοσ.

what? τυρια ειναι ολα. κασερι ειναι το συγκεκριμενο. αντε παλι για αυτο θα συζηταμε? πρωταθλημα θα παρουμε συντομα.

και τελος μην δειχνετε τετοια γιατι κανω διαιτα και πειναω απιστευτα. ευτυχως τα ντουλαπια ειναι αδεια. ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΣΕΡΙ ΓΑΜΩΤΟ!!!

κδγσδφγξ

και τι ειναι μωρε?

ναι αλλα αυτο ειναι κοτοπουλο

οταν το τρως το κοτομπεικον δεν σε χαλουλου ε?

δεν τρωω κρεας.

Δημοσ.

what? τυρια ειναι ολα. κασερι ειναι το συγκεκριμενο. αντε παλι για αυτο θα συζηταμε? πρωταθλημα θα παρουμε συντομα.

και τελος μην δειχνετε τετοια γιατι κανω διαιτα και πειναω απιστευτα. ευτυχως τα ντουλαπια ειναι αδεια. ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩ

και τι ειναι μωρε?

εδω δεν το ειδε ο τουφας αν ειναι κασερι , το ειδες εσυ; και κατω απο το ''χοιρομερι'' ; ημαρτον!

δεν τρωω κρεας.

τα ειπαν και αλλες αυτα.

Δημοσ.

τυρι ειναι η μυτζηθρα, το μανουρι,η φετα, το κασερι κλπ. το κασερι ειναι αυτο που λιωνει οταν το ζεσταινεις και γινεται μιαμ μιαμ.και ειναι κιτρινο. μπορει να ειναι γκουντα, εμμενταλ ή la vache qui rit.

σωστα?

Δημοσ.

και τι ειναι μωρε?

δεν τρωω κρεας.

αυτο εδω ειναι κασερι ch_kaseri.jpg

ειναι ημισκληρο

αυτο που βαζουν στα τοστ κλτ ειναι σαν κακο ενταμ

cheese3.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...