Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλά, το βλέπω εγώ. Θα βγει από στίκι το OOT και τη θέση του θα πάρει το The official off topic thread -women only- :lol:

Ela χαζες φοβιες οτι θα σας παρουμε τα πρωτεια .Τι κομπλεξ ειναι αυτο .

Δημοσ.

Οι απολυμάνσεις βοηθάνε πάντως , εμείς φέτος δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε και μας έχουν επισκεφτεί δύο μέχρι στιγμής. Με την απολύμανση βγαίνουν νεκρές ή πολύ ζαλισμένες .

Αν ωστόσο υφίσταται πρόβλημα ετοιμάσου για μετακόμιση. Έκανε η ξαδέρφη μου πριν κανένα μήνα και το σπίτι της κυριολεκτικά πλημμύρισε. ΧΑΜΟΣ!!! Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. Δυστυχώς εδώ έχουμε βόθρους και όχι αποχέτευση (δεν μένω σε κάποιο κατσικοχώρι στις παρυφές του Ολύμπου αλλά 25km away from downtown Athens....γαμώ την τριτοκοσμική χώρα μου γαμώ) οπότε το πρόβλημα είναι τεράστιο.

Οι σίτες είναι σωτήριες. Εγώ πέρσι με την ευκαιρία αλλαγής κουφωμάτων έβαλα τζιτζένιες σίτες και ησύχασα.

Δημοσ.

Ela χαζες φοβιες οτι θα σας παρουμε τα πρωτεια .Τι κομπλεξ ειναι αυτο .

Καλά , αν αποφασίσουμε εγώ και ο andreas2 να ανοίξουμε ένα δικό μας OOT και μας αφήσουν και οι moderators θα δούμε ποιος έχει τα πρωτιά :mellow:

Δημοσ.

καλημεραααααααααααααα! και με γεια! πολυ χαιρομαι. :wub: ειδα στις πρωτες σελιδες που ρωταγε καποιος γτ μας αρεσουν οι φλωροι. μας αρεσουν τα καλα παιδια απλως.

Δημοσ.
μας αρεσουν τα καλα παιδια απλως.

αυτό είναι είτε το μεγαλύτερο ψέμα είτε η μεγαλύτερη αυταπάτη που έχω διαβάσει ποτέ :mrgreen:

Δημοσ.

αυτό είναι είτε το μεγαλύτερο ψέμα είτε η μεγαλύτερη αυταπάτη που έχω διαβάσει ποτέ :mrgreen:

εμενα τουλαχιστον μου αρεσουν. το θελω κομματακι φλωρο τον αντρα :P . να εχει αρχες, να μην ειναι αλητηριος, να μην καπνιζει, να μην κανει καγκουριες, να ειναι μετρημενος, σοβαρος, να ξερει τι θελει γενικα στην ζωη του και απο μενα, να μην το παιζει ιστορια για να νιωθει κυριαρχος εκει που δεν χρειαζεται.

Δημοσ.

εμενα τουλαχιστον μου αρεσουν. το θελω κομματακι φλωρο τον αντρα :P . να εχει αρχες, να μην ειναι αλητηριος, να μην καπνιζει, να μην κανει καγκουριες, να ειναι μετρημενος, σοβαρος, να ξερει τι θελει γενικα στην ζωη του και απο μενα, να μην το παιζει ιστορια για να νιωθει κυριαρχος εκει που δεν χρειαζεται.

Αυτό που λες δεν είναι φλωριά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...