nicoc89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Νίκο, γαμώ το σπίτι ρε, άστες. καλα , τις αφήνω. εχε χαρη που το ζητησε ο luci
eu@ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Και μετα θα φτιαξουν και οι ανδρες ενα δικο τους offtopic... εχουν το αλλο
gatokoritso Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Και μετα θα φτιαξουν και οι ανδρες ενα δικο τους offtopic... καλα εχει να πεσει κατασκοπια
nicoc89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 επεβαλε την ταξη Λουσι! εσυ στην κουζινα σου! :devil: χαχαχαχαχα , δεν μπορώ αποχωρώ. καλη συνεχια τσούπρες.
Marria Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 εχουν το αλλο To αλλο ομως ειναι μεικτο... αν και προτεινω εδω οποιος αρσενικος ποσταρει να τρωει μπαν
eu@ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 εσυ στην κουζινα σου! :devil: χαχαχαχαχα , δεν μπορώ αποχωρώ. καλη συνεχια τσούπρες. ασε ρε νικο
μαφαλντα Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τα καλύτερα... Θα μπορούμε να ποστάρουμε και εικόνες ωραίων αντρών εδώ δηλαδή?
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 To αλλο ομως ειναι μεικτο... αν και προτεινω εδω οποιος αρσενικος ποσταρει να τρωει μπαν Ε όχι, είπαμε. Αυτό θα ήταν αντίστροφος σεξισμός. Απλώς υποτίθεται πως εδώ μπορείτε να λέτε για... ξέρωγω, σερβιέτες και κυτταρίτιδα και Πλούταρχο και εγκυμοσύνες χωρίς να δικαιολογείται τρολλάρισμα ή "τι μαλακίες λέτε ενώ συζητάμε για την πανάθα" ξερωγώ.
Traumatias Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ναι το μεγάλο πλας είναι ότι εδώ εξαφανίζεται ξαφνικά το ποδόσφαιρο, αλλά θέλω να πιστεύω ότι μας έχετε ικανές για συζήτηση πέρα από σερβιέτες και πάνες Για τη μαφαλντα
Marria Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Lucifer χαχαχαχαχ πλακα εκανα εξαλλου, αν και αντι για την Παναθα θα μπορουσες να βαλεις τον γαυρο
eu@ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 ετσι,εδω θα λεμε οτι θελουμε χωρις να ειμαστε οφτοπικ στο οφτοπικ :Ρ
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ναι το μεγάλο πλας είναι ότι εδώ εξαφανίζεται ξαφνικά το ποδόσφαιρο, αλλά θέλω να πιστεύω ότι μας έχετε ικανές για συζήτηση πέρα από σερβιέτες και πάνες Για τη μαφαλντα Δεν ξέρω. Δε με νοιάζει. Είστε ένα εξελικτικό κλικ παραπάνω από τους άρρενες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως έχετε και δικαίωμα στην αισιοδοξία μου.
Traumatias Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Είναι τρομερό πως κάνουν όλα τα θέματα δικά τους, είναι και η τραγική πλειοψηφία βέβαια Εδιτ:λουσι κακόοοοος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις