Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τωρα δεν θα βαλω ολοσωμη, χαζη ειμαι?εχει 2 μερες που ξεκινησα διαιτα και γυμναστηριο.σε ενα μηνα θα βαλω να σας δειξω το πριν και το μετα.

και φτανει με τις σοβαρες συζητησεις. τις βαριεμαι! o Ουγγαρεζος τα εφτιαξε με την Κρυσταλλια??

στην ολοσωμη ημουν 60 κιλα. το 2006.αντε σκαστε τωρα.

Δημοσ.

τωρα δεν θα βαλω ολοσωμη, χαζη ειμαι?εχει 2 μερες που ξεκινησα διαιτα και γυμναστηριο.σε ενα μηνα θα βαλω να σας δειξω το πριν και το μετα.

και φτανει με τις σοβαρες συζητησεις. τις βαριεμαι! o Ουγγαρεζος τα εφτιαξε με την Κρυσταλλια??

ναι αλλα,δε θα φοράς μαγιό,θελω να κάνεις ποδήλατο στη φωτο,χωρι δίχως σελα.

δεν ξερω για τον ουγγαρεζο αλλα τι λες; το ψηνεις να κάνουμε μια ουγγαρεζικη;

Δημοσ.

όλες οι μπασαβιόλες δηλώνουν οτι ξεκίνησαν δίαιτα και γυμναστήριο. χέστηκε η φατμέ στο γενί τζαμί. αφού δεν θα τα χάσεις μωρή κλασομπανιέρα. εκεί θα τα κουβαλάς μια ζωή, μπουτάρες, κωλάρα και κοιλάρα.

Δημοσ.

όλες οι μπασαβιόλες δηλώνουν οτι ξεκίνησαν δίαιτα και γυμναστήριο. χέστηκε η φατμέ στο γενί τζαμί. αφού δεν θα τα χάσεις μωρή κλασομπανιέρα. εκεί θα τα κουβαλάς μια ζωή, μπουτάρες, κωλάρα και κοιλάρα.

αχ!! τι αντρας!κι αν τα χασω τι χανεις?

Δημοσ.

δλδ μια γυναίκα που γουστάρει να γαμιέται,ειναι αφύσικη; ε να πατε ολες να μονασετε και να τρεχετε με τα πουτσολουλουδα σα τη παναγία,να γίνουμε κι εμεις πούστηδες και να'ρθει κι ο κόσμος στα ίσα του.

παντως αν μου'λεγες τέτοιες πιπες σε συζήτηση εκ του σύνεγγυς θα σου'λεγα...Δε σταματάς να λες πίπες και ξεκίνα να τις κάνεις;

Ναι βρε , μετά μην απορείς με ποιές πάνε οι άντρες. Είναι συγκεκριμένες αυτές και κάνουν βάρδιες να προλάβουν να εξυπηρετήσουν .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...