-nick- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Έχει βάλει ολόσωμη με μαγιό στο ΟΟΤ ρε. Ε δεν την ειδα να ουμ ΚΑι μετα την εβγαλε να φανταστω?
slipknot Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω. Αλλά τώρα που θυμάμαι δεν είναι η μόνη ολόσωμη που έχει βάλει.
Aplostra Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 παβλιναρα,θελω να βάλεις μια φωτο με δάχτυλο,μπορείς; και να μου δώσεις και το facebook σου.
freedubus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 παβλιναρα,θελω να βάλεις μια φωτο με δάχτυλο,μπορείς; και να μου δώσεις και το facebook σου.
pavlinara Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 τωρα δεν θα βαλω ολοσωμη, χαζη ειμαι?εχει 2 μερες που ξεκινησα διαιτα και γυμναστηριο.σε ενα μηνα θα βαλω να σας δειξω το πριν και το μετα. και φτανει με τις σοβαρες συζητησεις. τις βαριεμαι! o Ουγγαρεζος τα εφτιαξε με την Κρυσταλλια?? στην ολοσωμη ημουν 60 κιλα. το 2006.αντε σκαστε τωρα.
Aplostra Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 τωρα δεν θα βαλω ολοσωμη, χαζη ειμαι?εχει 2 μερες που ξεκινησα διαιτα και γυμναστηριο.σε ενα μηνα θα βαλω να σας δειξω το πριν και το μετα. και φτανει με τις σοβαρες συζητησεις. τις βαριεμαι! o Ουγγαρεζος τα εφτιαξε με την Κρυσταλλια?? ναι αλλα,δε θα φοράς μαγιό,θελω να κάνεις ποδήλατο στη φωτο,χωρι δίχως σελα. δεν ξερω για τον ουγγαρεζο αλλα τι λες; το ψηνεις να κάνουμε μια ουγγαρεζικη;
pavlinara Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 αυτο υποτιθεται ηταν black humour? ε τοτε... χαχαχαχαχαχα
freedubus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 όλες οι μπασαβιόλες δηλώνουν οτι ξεκίνησαν δίαιτα και γυμναστήριο. χέστηκε η φατμέ στο γενί τζαμί. αφού δεν θα τα χάσεις μωρή κλασομπανιέρα. εκεί θα τα κουβαλάς μια ζωή, μπουτάρες, κωλάρα και κοιλάρα.
pavlinara Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 όλες οι μπασαβιόλες δηλώνουν οτι ξεκίνησαν δίαιτα και γυμναστήριο. χέστηκε η φατμέ στο γενί τζαμί. αφού δεν θα τα χάσεις μωρή κλασομπανιέρα. εκεί θα τα κουβαλάς μια ζωή, μπουτάρες, κωλάρα και κοιλάρα. αχ!! τι αντρας!κι αν τα χασω τι χανεις?
black_widow Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 δλδ μια γυναίκα που γουστάρει να γαμιέται,ειναι αφύσικη; ε να πατε ολες να μονασετε και να τρεχετε με τα πουτσολουλουδα σα τη παναγία,να γίνουμε κι εμεις πούστηδες και να'ρθει κι ο κόσμος στα ίσα του. παντως αν μου'λεγες τέτοιες πιπες σε συζήτηση εκ του σύνεγγυς θα σου'λεγα...Δε σταματάς να λες πίπες και ξεκίνα να τις κάνεις; Ναι βρε , μετά μην απορείς με ποιές πάνε οι άντρες. Είναι συγκεκριμένες αυτές και κάνουν βάρδιες να προλάβουν να εξυπηρετήσουν .
Προτεινόμενες αναρτήσεις