Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι κι ομως! μηπως να ασχοληθουμε καλυτερα με τον Justin Bieber? τι τρεχει με δαυτον? ας μου πει καποιος!

1313770222221.jpg

Δηλαδη οι επιλογες μας ειναι kardashian και bieber?

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τελωσπαντων εγω δεν θα παντρευομουν γυναικα που εχει δει ολη η γη το μνι της.σορυ κιολας.η πατσαβουρα

σωπα μωρέ,αμα ηταν ετσι η μισή υφήλιος πρέπει να'στε καραπουταναρες.

Ξερεις αγαπητή,κάποτε ειχα μια φιλη που ηταν πουτάνα(επάγγελμα)ηταν μακραν το πιο γαμηστερο ατομο γενους θηλυκού,που εχω γνωρίσει.

απο την αλλη ξερω και κατι άλλες,ξερεις μωρε απο αυτες που δε γαμιούνται,δε τσιμπουκονονται,δε δείχνουν το μουνί τους,δεν ,δεν,δεν ,δεν αλλα απο πίσω περνάνε και οι 11 στόλοι μαζί.......

Δημοσ.

Την εχεις δει?

εχω βαλει γυρω στις 10 φωτογραφιες με την φατσα μου. ας παρακολουθουσες.

σωπα μωρέ,αμα ηταν ετσι η μισή υφήλιος πρέπει να'στε καραπουταναρες.

Ξερεις αγαπητή,κάποτε ειχα μια φιλη που ηταν πουτάνα(επάγγελμα)ηταν μακραν το πιο γαμηστερο ατομο γενους θηλυκού,που εχω γνωρίσει.

απο την αλλη ξερω και κατι άλλες,ξερεις μωρε απο αυτες που δε γαμιούνται,δε τσιμπουκονονται,δε δείχνουν το μουνί τους,δεν ,δεν,δεν ,δεν αλλα απο πίσω περνάνε και οι 11 στόλοι μαζί.......

εγω πειραζει που γνωριζω σχεδον μονο φυσιολογικες γυναικες? που δεν παιρνουν οτι βρουνε?που ειναι σεμνες και ταπεινες?

Δημοσ.

Sorry, δεν ηξερα οτι η κουβεντα των γυναικων εχει 2 θεματα μονο:

•  
  • μια αταλαντη βρωμα που εγινε γνωστη επειδη την γαμησε ενας αθλητης/επειδη ο πατριος της υπερασπιστηκε εναν δολοφονο
  • μια κακομαθημενη λεσβια

Εγω γιατι με τις γυναικες που βγαινω/συναναστρεφομαι δεν τα λεω αυτα γαμω?

Την εχεις δει?

Ναι. Λιγο νοοτροπια να αλλαζε και να ωριμαζε σε μερικα θεματα και θα ηταν αστερι. Πχ, πιο φαλλοκρατικη ειναι εκεινη παρα εγω

Δημοσ.

ναι αλλα εδω ειναι φορουμ.δεν θα συζητησουμε τα σοβαρα μας θεματα εδω.ειναι για χαβαλε.chavales.και ποια ειναι λεσβια? ο μπιπερ?

Δημοσ.

εγω πειραζει που γνωριζω σχεδον μονο φυσιολογικες γυναικες? που δεν παιρνουν οτι βρουνε?που ειναι σεμνες και ταπεινες?

Παω στοιχημα οτι δεν σου λενε για να μην της κακολογησεις. Η πουτσοδουλα ειναι τρισαθλια, και αυτη σαν τον μουνοδουλο δεν θελουν να το δειχνουν/δεν το παραδεχονται.

Δημοσ.

Ε καλά υπερβάλλεις λίγο. :devil:

Δημοσ.

δλδ μια γυναίκα που γουστάρει να γαμιέται,ειναι αφύσικη; ε να πατε ολες να μονασετε και να τρεχετε με τα πουτσολουλουδα σα τη παναγία,να γίνουμε κι εμεις πούστηδες και να'ρθει κι ο κόσμος στα ίσα του.

παντως αν μου'λεγες τέτοιες πιπες σε συζήτηση εκ του σύνεγγυς θα σου'λεγα...Δε σταματάς να λες πίπες και ξεκίνα να τις κάνεις;

ναι αλλα εδω ειναι φορουμ.δεν θα συζητησουμε τα σοβαρα μας θεματα εδω.ειναι για χαβαλε.chavales.και ποια ειναι λεσβια? ο μπιπερ?

γιαυτο λοιπον η συζήτηση εγινε της πούτσας,ωραία

http://www.youtube.com/watch?v=i_hP4ZycbFU

Δημοσ.

Δεν θελουμε μονο φατσα, ολοσωμη, αν κανεις τετοιες δηλωσεις

Ναι βεβαια στο φορουμ δεν συζηταμε σοβαρα θεματα.

Δημοσ.

Δεν θελουμε μονο φατσα, ολοσωμη, αν κανεις τετοιες δηλωσεις

Έχει βάλει ολόσωμη με μαγιό στο ΟΟΤ ρε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...