Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λιποθυμω !!!!!!!! Σκεφτομαι οτι θα ερθουν και οι συγγενεις αυτης που σκοτωσα χτες (για εκδικηση και ετσι :P )... παει αλλαζω σπιτι :cry:

Kατι σε φαρμακο για κατσαριδες δεν εχεις;Παρε αυριο απο το σουπερμαρκετ..

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν εχω χειροτερο...Εχω ριξει πολλες μαχες με δαυτες αλλα παντα κερδιζουν γιατι ως γνωστον ουτε πυρηνικη εκρηξη δε τις αφανιζει....και παντα να ξερεις οτι αν βλεπεις μια υπαρχουν εκατονταδες αλλες κρυμμενες...σε εφτιαξα τωρα ε???

Όπως λέει και ο πιτσιρίκος ( ο blogger ) σε ένα πυρηνικό πόλεμο μόνο αυτές και οι τράπεζες θα επιζήσουν...

Δημοσ.

να το είχατε ψιλιαστεί και να το κάνατε mens'only τώρα είναι αργα... :mrgreen:

Στα adventures σου εσύ, έχεις ύλη να καλύψεις ;ρ

Δεν είχα τέτοια πρόθεση, μη ντύνεσαι B)

449c8b2bbcad9649d56eb4a75f94a5ac_MJZ2003.gif

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν επιβιώνουν μετά από πυρηνική έκρηξη αλλά από το τσόκαρο μου δεν επιβιώνουν.

Και εντάξει οι πόρνες οι θηλυκές.....μπορεί να τρέχουν σαν τον Ουσέιν Μπολτ αλλά με λίγη τύχη τις στριμώχνεις.

Οι αρσενικοί γκοτζίλες με τα φτερά είναι το θέμα.

Οκ θα σκοτωσεις μια,δυο,τρεισ κοκ....αλλα ποτε δε θα τις εξαφανισεις ολες....ειδικα αν η περιοχη εχει "προδιαθεση" στις κατσαριδες...εγω εκει που σπουδαζα γινοταν παρτυ....

Δημοσ.

Οκ θα σκοτωσεις μια,δυο,τρεισ κοκ....αλλα ποτε δε θα τις εξαφανισεις ολες....ειδικα αν η περιοχη εχει "προδιαθεση" στις κατσαριδες...εγω εκει που σπουδαζα γινοταν παρτυ....

Στην δικια μου πολυκατοικια παντως καναμε και απολυμανση πριν κανα μηνα και δεν βρηκαν τιποτα... τωρα πως ερχονται.. ε στην Αθηνα ζω , ολο και καπως τρυπωνουν.

Δημοσ.

Στην δικια μου πολυκατοικια παντως καναμε και απολυμανση πριν κανα μηνα και δεν βρηκαν τιποτα... τωρα πως ερχονται.. ε στην Αθηνα ζω , ολο και καπως τρυπωνουν.

Εχονται απο αλλου..πχ απο τη διπλα πολυκατοικια που δεν εχει απολυμανθει...για αυτο μαθε να ζεις μαζι τους,εγω αυτο εκανα....Και δε παιζει ρολο αν εχεις πεντακαθαρο σπιτι....εγω το ειχα ταραξει στη χλωρινη αλλα αυτες ακαθεκτες!

Δημοσ.

Σιφης ειναι ο γατος ε? Εγω 2 μικρα χρυσοψαρα εχω, αυτα θα γινουν γευμα για τις κατσαριδες οχι να τις κυνηγησουν κιολας :(

Η ηλεκτρικη σκουπα τι να κανει? αφου τρεχουν σαν δαιμονισμενες

Σκύλος είναι αλλά περιέργως έχει εξελιχθεί σε λαγωνικό. Τις στριμώχνει αυτός , τις γρατζουνάει ώστε να πηγαίνουν αργά και μετά εμείς τις εκτελούμε ( εμείς τρόπος του λέγειν κάποιος στο σπίτι τεσπα ). Γενικά οι γάτοι είναι ό,τι πρέπει για κατσαρίδες.

Με τη σκούπα το είχαμε κάνει όταν δεν είχαμε σκύλο , την είχαμε ψεκάσει πρώτα , μετά από μία μέρα δεν μπορούσε να τρέξει , χώθηκε η πουτάνα στην παπουτσοθήκη ( είναι και έξυπνες πολλές γαμώτο ) , πήραμε τη σκούπα χωρίς το αποκάτω , το σωλήνα μόνο και τη κατατροπώσαμε ως άλλοι Ghostbusters.

Οι απολυμάνσεις βοηθάνε πάντως , εμείς φέτος δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε και μας έχουν επισκεφτεί δύο μέχρι στιγμής. Με την απολύμανση βγαίνουν νεκρές ή πολύ ζαλισμένες .

Δημοσ.

Εχονται απο αλλου..πχ απο τη διπλα πολυκατοικια που δεν εχει απολυμανθει...για αυτο μαθε να ζεις μαζι τους,εγω αυτο εκανα....Και δε παιζει ρολο αν εχεις πεντακαθαρο σπιτι....εγω το ειχα ταραξει στη χλωρινη αλλα αυτες ακαθεκτες!

Εμαθα και μολις τακτοποιησα μια :devil:

Εμεις εχουμε και κηπο , οποτε εχουμε και καθε λογης τροκτικο, ποντικια αρουραιους και αλλα ομορφα ζωα της γης :P

Δημοσ.

Καλά βρε, μας δουλεύεις είναι το 1,81-1,83 κοντός ακόμα και για άντρα?

Μ; Δε νομίζω ότι είμαι κοντός, γενικά ταιριάζει στο σωματότυπό μου νομίζω.

Απλώς μου αρέσουν τα πιο compact θηλυκά.

Είναι θέμα εποχής;Το χειμώνα μαζεύεις?

Αν φαρδαίνεις, μπορεί να σου δίνω τέτοια εντύπωση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...