Impious Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 οταν το ετερο ημιση ειναι φετες you care! αμα ειναι μονο σεχ η φαση ,you care !
kuzko21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 οταν το ετερο ημιση ειναι φετες you care! αμα ειναι στοκος το ετερο ημιση you care? or....? στερεοτυπα! μη μας πουν και αταιριαστους!
Impious Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 για λιγα κιλα μιλαμε ε ?5-6 ! μην ερθει κανα 20αρι απο το πουθενα
evabb Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 ειναι???? ναι ειναι το χρυσο μου αμα ειναι μονο σεχ η φαση ,you care ! ακριβως επειδη ειναι long term με νοιαζει παραπανω. αμα ειναι στοκος το ετερο ημιση you care? or....? στερεοτυπα! μη μας πουν και αταιριαστους! δεν ειναι στοκος. δλδ μονο οσοι εχουν χαλια εμφανιση ειναι εξυπνοι;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Αμα ειναι αραπης ευα στειλτον μου πακετο,εχω εφεση στο θεμα. δεν μου αρεσουν οι μαυροι. τι ξενερωτη
chill Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 δεν μου αρεσουν οι μαυροι. ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΟΥΣΤΟ ΤΟ EVAΚΙ ΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ )))
evabb Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Αμα ειναι αραπης ευα στειλτον μου πακετο,εχω εφεση στο θεμα. τι ξενερωτη ασε μας μαρη. εχω εφεση στα χρωματιστα ματια και οι μαυροι μου πεφτουν μουντοι
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Οι εγχρωμες φυλες ειναι ολα τα λεφτα.Ειδικα οι σοκολατοτετοιοι αλλα κ η αραπια ολα τα λεφτα ασε μας μαρη. εχω εφεση στα χρωματιστα ματια και οι μαυροι μου πεφτουν μουντοι κ καλα οτι δεν σε εχει στρωσει αραπης στο Βελγιο?
evabb Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Οι εγχρωμες φυλες ειναι ολα τα λεφτα.Ειδικα οι σοκολατοτετοιοι αλλα κ η αραπια ολα τα λεφτα κ καλα οτι δεν σε εχει στρωσει αραπης στο Βελγιο? κι ομως οχι. οτι και να λεει μια φιλη μου που ενστερνιζεται τις ιδεες σου.
Toufas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Οι εγχρωμες φυλες ειναι ολα τα λεφτα.Ειδικα οι σοκολατοτετοιοι αλλα κ η αραπια ολα τα λεφτα κ καλα οτι δεν σε εχει στρωσει αραπης στο Βελγιο? Τοξο, 2 μεγαλες περιπτωσεις τρελλας/μαλακιας στο κεφαλι ηταν με μαυρες. Η μια εκ αφρικης αφρικης, η αλλη απο αγια λουκια...
caution Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Έχω φάει και εγώ Γαλλιδούλα μαυρούκο - απίστευτα όμορφο και γυαλιστερό δέρμα!!! Πραγματικά, τα ασπρουλιάρικα δέρματα είναι πιο ξενέρωτα... αλλά σε ομορφιά (πρόσωπο) δεν έχω δει έγχρωμη που να με σκαλώνει... :/
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Τοξο, 2 μεγαλες περιπτωσεις τρελλας/μαλακιας στο κεφαλι ηταν με μαυρες. Η μια εκ αφρικης αφρικης, η αλλη απο αγια λουκια... Δεν ξερω,εγω εχω πολυ εφεση στο θεμα.Κατι παθαινω με το αραπικο
-nick- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Έχω φάει και εγώ Γαλλιδούλα μαυρούκο - απίστευτα όμορφο και γυαλιστερό δέρμα!!! Πραγματικά, τα ασπρουλιάρικα δέρματα είναι πιο ξενέρωτα... αλλά σε ομορφιά (πρόσωπο) δεν έχω δει έγχρωμη που να με σκαλώνει... :/ Ναι ρε αλλα στις μαυρες το σωμα/δερμα ειναι που γαμαει
Προτεινόμενες αναρτήσεις