Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κ με 12ποντο εγω παντως παλι σε κυκλοφορω (μιας κ βλεπω οτι εισαι κ καλο κομματι :mrgreen: ).Για την ακριβεια παλι 3 ποντους θα σου ριχνω.Θα εχω την τιμη να ζητησω μια εξοδο με την ομορφη δεσποσυνη? :devil:

Ε τι βλέπω εδώ ; Πιάσαμε και τα θηλυκά μέλη του φόρουμ τώρα ; :mrgreen:

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τοξοβόλε, γόβες 46 νούμερο έχει στην camden σε διάφορα μαγαζιά.

μπα ρε μλκ,στο camden μονο για δονητες κ μαστιγια παω

Ε τι βλέπω εδώ ; Πιάσαμε και τα θηλυκά μέλη του φόρουμ τώρα ; :mrgreen:

αλλα εσυ εισαι η μοναδικη μου προτεραιοτητα απο τα θηλυκα :mrgreen:

Δημοσ.

εχεις παθει αυτο που ελεγα, εχεις φτασει στο σημειο να μην μπορεις πια να περπατησεις με φλατ παπουτσι :-D οι 6-7 ποντοι ειναι καλοι παντως. μποντακι μεχρι 9 το παω υπερανετα.

Πάντως σιγά σιγα ξεκινάω να προσπαθώ να συνηθίζω τα φλατ , δεν είναι και πολύ καλό για τα πόδια συνέχεια τακούνια. Που θα πάει , κάποια στιγμή θα περπατάω σαν άνθρωπος με τα flat .

αλλα εσυ εισαι η μοναδικη μου προτεραιοτητα απο τα θηλυκα :mrgreen:

Άστα αυτά ,δεν το σώζεις :mrgreen:

Δημοσ.

Πάντως σιγά σιγα ξεκινάω να προσπαθώ να συνηθίζω τα φλατ , δεν είναι και πολύ καλό για τα πόδια συνέχεια τακούνια. Που θα πάει , κάποια στιγμή θα περπατάω σαν άνθρωπος με τα flat .

ναι ειναι απολυτως αναστρεψιμη συνηθεια. μονο που μετα δεν θα αντεχεις τα τακουνια. :cry:

Δημοσ.

Είχα ένα φίλο, που η κοπέλα του, τον έβαζε να φοράει τακούνια στο foreplay, και λίγο λίγο, τα κουμαντάριζε καλά στο τέλος... come to think about it, αυτό το παλικάρι αγνοείται :shock:

Δημοσ.

Είχα ένα φίλο, που η κοπέλα του, τον έβαζε να φοράει τακούνια στο foreplay, και λίγο λίγο, τα κουμαντάριζε καλά στο τέλος... come to think about it, αυτό το παλικάρι αγνοείται :shock:

Ο καθένας με τα βίτσια του...

Δημοσ.

εχει πολυ καλα videos, αρκετα καλητερη απο κατι raywilliamjonson και κατι fred (γαμω το σπιτι τους)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...