Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για γουειτ ε μινιτ, από πότε το οοτ έγινε ανδρικό?

Αν ζηλεύετε και θέλετε δικό σας θρεντ, φτιάξτε, το οοτ ήταν είναι και θα παραμείνει unisex.-

Το ότι σας παρείχαμε φιλοξενία, δε σημαίνει ότι ήταν και Unisex.

ΆΝΤΕ ΤΩΡΑ.

:rolleyes:

Δημοσ.

χαχαχα την εχω δει, και εχω παει στο αλλο δωματιο (να κρυφτω :P ), σε λιγο θα γινει το τριτο μου κατοικιδιο :devil:

Τις σιχαινομαι :(

Δεν εχω χειροτερο...Εχω ριξει πολλες μαχες με δαυτες αλλα παντα κερδιζουν γιατι ως γνωστον ουτε πυρηνικη εκρηξη δε τις αφανιζει....και παντα να ξερεις οτι αν βλεπεις μια υπαρχουν εκατονταδες αλλες κρυμμενες...σε εφτιαξα τωρα ε???

Δημοσ.

Ψηλέ, το ΟΟΤ είναι στο 4ο μέρος...πόσα να γράψουν πια; :Ρ

Άσε που το 3° κεφάλαιο, ανήκει δικαιωματικά στον γυναικείο πληθυσμό γιατί το πρώτο ποστ το έχει η Yin.

Έχουν σχέδιο σε λέω!

Δημοσ.

Womens only αλλα και εσεις οι ανδρες χωρις εμας δεν μπορειτε :devil:

Σεις αφήσατε να εννοηθεί το αντίθετο, όχι εμείς! ;ρ

Δημοσ.

Καλα μωρε, ουτε να μιλησουμε λιγο δεν μπορουμε :(

Επισης , αναζητειτε ανδρας να μου σκοτωσει την καλεσμενη κατσαριδα, η ρουφιανα απο χτες την κυνηγαω να την σκοτωσω και ολο κρυβεται... ατιμη ζωη !!

Για αυτό έχω το Σίφη μου εγώ. Κρυβόταν αυτή , βάζω το Σίφη στο δωμάτιο ( απορημένος αυτός γιατί ποτέ δεν τον αφήνω να μπαίνει στο δωμάτιο ) , ξεπρόβαλλε η δικιά σου από την κρυψώνα και μετά adios ( δεν την σκότωσα εγώ βέβαια αλλά η πρόθεση μετράει :rolleyes: ).

Δημοσ.

Δεν εχω χειροτερο...Εχω ριξει πολλες μαχες με δαυτες αλλα παντα κερδιζουν γιατι ως γνωστον ουτε πυρηνικη εκρηξη δε τις αφανιζει....και παντα να ξερεις οτι αν βλεπεις μια υπαρχουν εκατονταδες αλλες κρυμμενες...σε εφτιαξα τωρα ε???

Λιποθυμω !!!!!!!! Σκεφτομαι οτι θα ερθουν και οι συγγενεις αυτης που σκοτωσα χτες (για εκδικηση και ετσι :P )... παει αλλαζω σπιτι :cry:

Δημοσ.

Γιατί ρε; Πότε είπατε οτι είναι αντρικό μόνο;

Τότε που δημιουργήθηκε δεν υπήρχαν dorks γένους θηλυκού εαν θες να ξέρεις ΚΥΡΑ ΜΟΥ!:Ρ

Άσε που το 3° κεφάλαιο, ανήκει δικαιωματικά στον γυναικείο πληθυσμό γιατί το πρώτο ποστ το έχει η Yin.

Έχουν σχέδιο σε λέω!

Μας ψεκάζουν; :Ρ

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν επιβιώνουν μετά από πυρηνική έκρηξη αλλά από το τσόκαρο μου δεν επιβιώνουν.

Και εντάξει οι πόρνες οι θηλυκές.....μπορεί να τρέχουν σαν τον Ουσέιν Μπολτ αλλά με λίγη τύχη τις στριμώχνεις.

Οι αρσενικοί γκοτζίλες με τα φτερά είναι το θέμα.

Δημοσ.

χαχαχα την εχω δει, και εχω παει στο αλλο δωματιο (να κρυφτω :P ), σε λιγο θα γινει το τριτο μου κατοικιδιο :devil:

Τις σιχαινομαι :(

Ηλεκτρική σκούπα δεν έχεις ; :devil:

Δημοσ.

Αγόρια, δεν είπε κανένας να μην είστε εδώ αλλά θα μας συμπεριφέρεστε κόσμια -_-

Οκ, με ξενέρωσες, παω να ντυθώ;ρ

Δημοσ.

Για αυτό έχω το Σίφη μου εγώ. Κρυβόταν αυτή , βάζω το Σίφη στο δωμάτιο ( απορημένος αυτός γιατί ποτέ δεν τον αφήνω να μπαίνει στο δωμάτιο ) , ξεπρόβαλλε η δικιά σου από την κρυψώνα και μετά adios ( δεν την σκότωσα εγώ βέβαια αλλά η πρόθεση μετράει :rolleyes: ).

Σιφης ειναι ο γατος ε? Εγω 2 μικρα χρυσοψαρα εχω, αυτα θα γινουν γευμα για τις κατσαριδες οχι να τις κυνηγησουν κιολας :(

Η ηλεκτρικη σκουπα τι να κανει? αφου τρεχουν σαν δαιμονισμενες

Δημοσ.

Τότε που δημιουργήθηκε δεν υπήρχαν dorks γένους θηλυκού εαν θες να ξέρεις ΚΥΡΑ ΜΟΥ!:Ρ

να το είχατε ψιλιαστεί και να το κάνατε mens'only τώρα είναι αργα... :mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...