caution Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Luci τι έγινε; Ήταν doser το κομμάτι και σου έκατσαν όλες; ( καλούλι είναι πάντως, κολάζεις και straight άντρες φάση! )
Lucifer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Νομίζω το κομμάτι είναι γυναικοδιώχτης, Αν καμία γουστάρει ξυράφια και ξύδια όμως, εδώ είμαστε, BLOODSPORTS.
-nick- Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Νομίζω το κομμάτι είναι γυναικοδιώχτης, Αν καμία γουστάρει ξυράφια και ξύδια όμως, εδώ είμαστε, BLOODSPORTS. Σε λενε Bryan?
Marria Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Βρηκα πριν λιγο ενα σαμιαμηδι στο νεροχυτη, αυτα τα σκοτωνουν? εγω το αφησα να ζησει.. το λυπηθηκα το καημενο , μεχρι φωτογραφιες με το κινητο το τραβαγα
Aplostra Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Βρηκα πριν λιγο ενα σαμιαμηδι στο νεροχυτη, αυτα τα σκοτωνουν? εγω το αφησα να ζησει.. το λυπηθηκα το καημενο , μεχρι φωτογραφιες με το κινητο το τραβαγα τηγάνισε το,ειναι και γαμώ τα μεζεδάκια!
Marria Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 τηγάνισε το,ειναι και γαμώ τα μεζεδάκια! Eχεις δοκιμασει?
chill Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Βρηκα πριν λιγο ενα σαμιαμηδι στο νεροχυτη, αυτα τα σκοτωνουν? εγω το αφησα να ζησει.. το λυπηθηκα το καημενο , μεχρι φωτογραφιες με το κινητο το τραβαγα Μεγαλόψυχη!!!!!! Και την κατσαρίδα γιατί δεν την λυπήθηκες και δεν την έβγαλες μια photo? Το σαμιαμίδι έχει ψυχή το κατσαρίδι όχι?
Aplostra Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μεγαλόψυχη!!!!!! Και την κατσαρίδα γιατί δεν την λυπήθηκες και δεν την έβγαλες μια photo? Το σαμιαμίδι έχει ψυχή το κατσαρίδι όχι? αστη τωρα,κανει εμετό. φαντάζεται τον εαυτο της να καταπίνει την σαύρα κ' η ουρα της να κουνιέται περα δωθε εξω απο τα χειλη της κι ενω τα δοντια της τσακίζουν το κορμι του ατυχου ερπετού,νιωθει τα υγρα της να ρέουν βαθιά προς το λαρύγγι της
Marria Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μεγαλόψυχη!!!!!! Και την κατσαρίδα γιατί δεν την λυπήθηκες και δεν την έβγαλες μια photo? Το σαμιαμίδι έχει ψυχή το κατσαρίδι όχι? To σαμιαμιδι ξερω πως αν το βρεις στο σπιτι σημαινει καλοτυχια Και δεν ειναι και τοσο τρομαχτικο στην οψη οσο καποια αλλα ερπετα
eu@ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 καλημεράαααααα!! ειδα ενα σαμιαμιδι τις προαλλες αλλα αντεδρασα αμεσως πριν προλαβω να αναγνωρισω τι ειναι :Ρ
spacefart Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 δλδ το σαμιαμιδι στο σπιτι της Μαριας εγινε σταρ , φωτoγραφησεις κτλ .. και το σαμιαμιδι της ευ@ς λογικα θα εγινε χαλκομανια.. Life's a bitch
Προτεινόμενες αναρτήσεις