Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαρία σταμάτα το μπούρου μπούρου....έλεος πια. Κανένας σεβασμός στην καλεσμένη σου; Δεν την κέρασες πίτσα πριν και τώρα την γράφεις και έχει πάρει φωτιά το πληκτρολόγιο σου στο μπλα μπλα. Τι συμπεριφορά είναι αυτή;

Τσκ τσκ τσκ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

:devil:

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πίστευε και μη, ερεύνα.

Δεν εχει χρειαστει ακομα να το "ερευνησω"....αλλα κατι θα ξερουν τα κοριτσια στο sex and the city που το ερευνουν ασυστολως....

Δημοσ.

Αν είναι 1500 βαττ ίσως, αλλά από την άλλη δε θα μπορείς να του γκρινιάξεις οπότε..back to square one!:P

Οκ εχεις ενα point εδω.... :-(

Δημοσ.

Μαρία σταμάτα το μπούρου μπούρου....έλεος πια. Κανένας σεβασμός στην καλεσμένη σου; Δεν την κέρασες πίτσα πριν και τώρα την γράφεις και έχει πάρει φωτιά το πληκτρολόγιο σου στο μπλα μπλα. Τι συμπεριφορά είναι αυτή;

Τσκ τσκ τσκ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

:devil:

Καλα μωρε, ουτε να μιλησουμε λιγο δεν μπορουμε :(

Επισης , αναζητειτε ανδρας να μου σκοτωσει την καλεσμενη κατσαριδα, η ρουφιανα απο χτες την κυνηγαω να την σκοτωσω και ολο κρυβεται... ατιμη ζωη !!

Δημοσ.

Θα'θελες, γυμνοί είναι που φαίνονται οι διαφορές(ή διαφορά horny.gif)

Σκάσε ρε μαλάκα και το 'χω το γκομενάκι σου λέω, το έριξα (τακτοποιήσει μαλλιού ala 80's με μισό κιλό μπριγιαντίνι και ζελέ (φράουλα:Ρ).;ρ

Οκ εχεις ενα point εδω.... :-(

Πάντα δίκιο έχω;ρ

Δημοσ.

Καλα μωρε, ουτε να μιλησουμε λιγο δεν μπορουμε :(

Επισης , αναζητειτε ανδρας να μου σκοτωσει την καλεσμενη κατσαριδα, η ρουφιανα απο χτες την κυνηγαω να την σκοτωσω και ολο κρυβεται... ατιμη ζωη !!

Είναι το γνωστό κατσαριδο-κρυφτό

Μόλις την βρεις παίξε μαζί της κατσαριδο-πατητό!!!!

Τυχερούλα, μέσα στο παιχνίδι είσαι :>

Δημοσ.

Υποτίθεται ανοίξατε γυναικείο θέμα για να μιλάτε για ρούχα/holywood/σεξ εντ δε σιτι κ.ο.κ.

Πάλι για τέτοιους όμως σας βλέπω να μιλάτε.

ΡΕ.

Άντε, τα αγόρια σιγά-σιγά να μαζεύονται στο ΟΟΤ. Όχι τίποτα άλλο, θα μας περάσουν στις σελίδες και θα μας δουλεύουν και από πάνω. Μπράβο, βοηθήστε στο έργο τους. :angry:

Δημοσ.

Είναι το γνωστό κατσαριδο-κρυφτό

Μόλις την βρεις παίξε μαζί της κατσαριδο-πατητό!!!!

Τυχερούλα, μέσα στο παιχνίδι είσαι :>

χαχαχα την εχω δει, και εχω παει στο αλλο δωματιο (να κρυφτω :P ), σε λιγο θα γινει το τριτο μου κατοικιδιο :devil:

Τις σιχαινομαι :(

Δημοσ.

Άντε, τα αγόρια σιγά-σιγά να μαζεύονται στο ΟΟΤ. Όχι τίποτα άλλο, θα μας περάσουν στις σελίδες και θα μας δουλεύουν και από πάνω. Μπράβο, βοηθήστε στο έργο τους. :angry:

Ψηλέ, το ΟΟΤ είναι στο 4ο μέρος...πόσα να γράψουν πια; :Ρ

Δημοσ.

Υποτίθεται ανοίξατε γυναικείο θέμα για να μιλάτε για ρούχα/holywood/σεξ εντ δε σιτι κ.ο.κ.

ΡΕ.

Για γουειτ ε μινιτ, από πότε το οοτ έγινε ανδρικό?

Αν ζηλεύετε και θέλετε δικό σας θρεντ, φτιάξτε, το οοτ ήταν είναι και θα παραμείνει unisex.-

Δημοσ.

Ψηλέ, το ΟΟΤ είναι στο 4ο μέρος...πόσα να γράψουν πια; :Ρ

Φιλαράκι, έχουν σχέδιο. Θα μας βάλουν στα βρακιά τους, θα μας περάσουν και μετά για να δεις και μόνο το The official off topic thread -women only- θα χρειάζεσαι Approve από τη διαχείριση.

Μη παίζεις μαζί τους. Δρουν βάσει σχεδίου.

Δημοσ.

ΡΕ.

Εμεις;Εσεις μας κουβαληθηκατε ακαλεστοι.Ειπαμε για τον τοξοβολο να κανουμε μια εξαιρεση .Αλλα ηρθατε ολοι εδω ..μα κανενας σεβασμος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...