Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι έξω απ' το χορό μωρέ, δεν έχει κάποιος περισσότερο "δίκιο" σε τέτοια θέματα. Για την ακρίβεια, η ηλικία είναι ανασταλτικός παράγοντας για τον ιδεαλισμό βάσει του ίδιου μηχανισμού που η κούραση είναι ανασταλτική για τη φιλοδοξία.

...και τρία κιλά φέτα, θέλω να προσθέσω!

Δημοσ.

Εδω διαφωνω(?). Πιστευω οτι ολοι μας οσο μεγαλωνουμε θελουμε τα πραγματα να γινονται με καποια ιδανικα απο αυτα που δεν εχουμε εκεινη την στιγμη.

Πχ ο μικρος γροθος να νομιζει οτι θα σμπρωχνει αβερτα, η μικρη ξεκωλη που νομιζει οτι καποιος θα την εκτιμησει για τον χαρακτηρα της κλπ κλπ.

Δεν ειναι θεμα αδικου ή δικιου.

Δημοσ.

Πάντως εγώ συμφωνώ με την Τραματία και δεν πιστεύω πως αντιπαρέρχονται οι απόψεις τις, σε σχέση με αυτές του τούφα... Έχετε κοινές γραμμές για πολλά πράγματα. Έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον..

Δημοσ.

Ε δηλαδη ακαμψια, φαινεται οτι δεν προκειται να αλλαξουν

Οχι καθε αλλο, δεν ειμαι καθολου απολυτος. Ειλικρινα πιστευω οτι ολοι αξιζουν το καλυτερο.

Αλλα δεν γινετε να παραπονιεμαι οτι δεν χανω κιλα ενω τρωω ε? Ουτε ανθρωπους να λενε "α δεν βρισκω σχεση" ενω οι ιδιοι κοιτανε λαθος πραγματα στα ατομα που τους ενδιαφερουν.

Δημοσ.

Πιστευω οτι ολοι μας οσο μεγαλωνουμε θελουμε τα πραγματα να γινονται με καποια ιδανικα απο αυτα που δεν εχουμε εκεινη την στιγμη.

Όσο μεγαλώνουμε, απαιτούμε να βρούμε τα ιδανικά μας έτοιμα στο μικρό γρόθο και το μικρό ξέκωλο γιατί έχουμε κουραστεί να προσπαθούμε να τους τα επικοινωνήσουμε. Και όλο αυτό, κάτω από το facade (αποτελεσματικό nonetheless) του "εγώ τα πέρασα κι έμαθα, κόψτε κι εσείς το λαιμό σας".

Κούραση μαμάν, turns any democrat into Adolf Hefner.

Δημοσ.

πηρα αγγελιοφορο. μεχρι περσι θυμαμαι τον επαιρνα και ειχε τουλαχιστον 10 σελιδες με αγγελιες εργασιας. και σημερα ποσες ειχε? 2. ναι 2!!! και οι περισσοτερες αγγελιες ζητανε κοπελες για χειρομαλαξεις. τι θα απογινει αυτη η πολη? σημερα στις ειδησεις ειπαν οτι το 20% των καταστηματων εχει κλεισει. νεκρα και η τσιμισκη. τι θα απογινουμε??

τωρα που τζασατε να επαναφερω το φλεγον θεμα της ανεργιας

Δημοσ.

μαυρισαμε για τις σχεσεις και τους αντρες και τις γυναικες. δεν μας λενε οι αντρες καλυτερα πως θεωρουν μια πιπα καλη; αλλα με καθε λεπτομερια ε; :lol: :lol: :lol: :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...