Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕ εσυ ρε παρδαλο που εισαι χαμενο?
Lucifer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Στο ακραιο ξεφτιλικι τουλαχιστον πιστευεις?Μηπως βρουμε την χρυση τομη.... Αν πιστεύω στις εκπομπές της Πάνια ξερωγώ;
slygeo87 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 εσυ ρε παρδαλο που εισαι χαμενο? Πόκερ, μπύρες και μέτσαλ.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Αν πιστεύω στις εκπομπές της Πάνια ξερωγώ; Δεν ειναι απλα θεα?Τα ρεστα μου για Ανιτα ΥΓ.Δες το εντιτ στο προπροηγουμενο ποστ να καταλαβεις
Traumatias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ξερουμε και οι 2 πως δεν το λετε. Ειμαστε μια γενια με διαταραχη ελλειματικης προσοχης, στο να δειξουμε σε καποιον οτι τον θελουμε θα κολλησουμε? Υπαρχει ο επομενος. Πολύ απόλυτος είσαι και ούτε που με ξέρεις, δεν είναι όλοι έτσι, αλλά αν δεν τον γουστάρεις τον άλλον όχι μόνο δεν θα κάνεις την πρώτη κίνηση, αλλά σωστό για εκείνον (για εκείνη όταν το κάνει άντρας) είναι να του δείξεις ότι δεν τον γουστάρεις από την αρχή και όχι "μα μου, έτσι και γιουβέτσι" για να τον κρατάς για καβάτζα. Και μην λες είμαστε μια γενιά γιατί δεν είμαστε, όχι μόνο εμείς οι δύο αλλά γενικά εδώ μέσα. Επίσης φαίνεται ότι τον παράγοντα έρωτας τον έχεις διαγράψει τελείως, γιατί αν δεν είχες θα ήξερες ότι σε αυτή την περίπτωση δεν πας για τον επόμενο γιατί δεν βλέπεις πέρα από το αντικείμενο του έρωτα. Βέβαια αυτό είναι λογικό όταν αντιμετωπίζεις τόσο κυνικά τα θέματα, ιδιαίτερα τις ανθρώπινες σχέσεις...
Lucifer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δεν ειναι απλα θεα?Τα ρεστα μου για Ανιτα ΥΓ.Δες το εντιτ στο προπροηγουμενο ποστ να καταλαβεις Ah. Όχι, δεν είμαι sub.
Toufas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Πρωτο βημα σε μια γενικευση ειναι να βγαλουμε τον κωλο μας απ'εξω. Ή να μειωσουμε τον συνομιλητη μας ωστε να χασουν αξια αυτα που λεει. Εσυ εκανες και τα 2.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ah. Όχι, δεν είμαι sub. Κριμας κ μου το εβγαζε η φωνη σου.
Traumatias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Πρωτο βημα σε μια γενικευση ειναι να βγαλουμε τον κωλο μας απ'εξω. Ή να μειωσουμε τον συνομιλητη μας ωστε να χασουν αξια αυτα που λεει. Εσυ εκανες και τα 2. Το δεν με ξέρεις δεν σημαίνει έβγαλα τον κώλο μου απ έξω. Όσο για τα σχόλια που λες, αφού δεν σου αρέσει ορίστε ο επαναπροσδιορισμός, εγώ από αυτά που γράφεις έτσι κατάλαβα τον χαρακτήρα σου, (ως ιδιαίτερα κυνικό) και έτσι δικαιολογώ την συμπεριφορά σου. "Πολύ απόλυτος είσαι και ούτε που με ξέρεις, δεν είναι όλοι έτσι, αλλά αν δεν τον γουστάρεις τον άλλον όχι μόνο δεν θα κάνεις την πρώτη κίνηση, αλλά σωστό για εκείνον (για εκείνη όταν το κάνει άντρας) είναι να του δείξεις ότι δεν τον γουστάρεις από την αρχή και όχι "μα μου, έτσι και γιουβέτσι" για να τον κρατάς για καβάτζα. Και μην λες είμαστε μια γενιά γιατί δεν είμαστε, όχι μόνο εμείς οι δύο αλλά γενικά εδώ μέσα. Επίσης φαίνεται ότι τον παράγοντα έρωτας τον έχεις διαγράψει τελείως, γιατί αν δεν είχες θα ήξερες ότι σε αυτή την περίπτωση δεν πας για τον επόμενο γιατί δεν βλέπεις πέρα από το αντικείμενο του έρωτα. Βέβαια αυτό είναι λογικό όταν αντιμετωπίζεις τόσο κυνικά τα θέματα, ιδιαίτερα τις ανθρώπινες σχέσεις..."
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Τούφα είσαι 30 και είναι 19 ε. Ακριβως οι σκεψεις μου.Πανω που πηγαινε να με παρει ο υπνος κιολας απο το ποστ της Τραυματιας
Traumatias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ακριβως οι σκεψεις μου.Πανω που πηγαινε να με παρει ο υπνος κιολας απο το ποστ της Τραυματιας Τι μας λες, ρόντι
Toufas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ναι το ξερω οτι ειναι 19 και οτι αμα απαντησω θα περασει στο ντουκου. Και εγω στα 19 αυτα ελεγα. Εξω απο τον χωρο δεν λεει η παροιμια? Τραυματια σου ευχομαι με ολη μου την καρδια να μεινεις παντα ετσι. Και εγω ετσι σκεφτομουνα μεχρι και προσφατα, και δες τωρα με λενε κυνικο. Ειναι αστειο παντως που σημερα μου εχει βγει full μισανθρωπισμος.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Τι μας λες, ρόντι οτι εισαι φορ δε μπαζ,αλλα το λεω με τροπο.
Lucifer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Τι έξω απ' το χορό μωρέ, δεν έχει κάποιος περισσότερο "δίκιο" σε τέτοια θέματα. Για την ακρίβεια, η ηλικία είναι ανασταλτικός παράγοντας για τον ιδεαλισμό βάσει του ίδιου μηχανισμού που η κούραση είναι ανασταλτική για τη φιλοδοξία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις