Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μα δεν ειπα εγω οτι ψωναρες ειναι μονο στο ενα φυλο.

Επισης δεν μαρεσει το 'μας' και 'σας' λες και ειμαστε σε στρατοπεδα.

Εγω βλεπω τους ανθρωπους σαν ατομικοτητες.

Απο κει και περα μιλησα κυριως για τις δυσπροσιτες και οτι με χαλαει - ξενερωνει αν θες- να πρεπει να 'ψησω' εγω μονος την ολη κατασταση και να πρεπει παντα εγω να κανω την πρωτη κινηση και αλλα τετοια, it takes two to tango.

Φυσικά και θέλει 2, το να τραβάς μόνος σου την όλη κατάσταση όντως δεν είναι καλό, το να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση είναι άλλο θέμα πιστεύω, ναι να δείχνει η γυναίκα ότι της αρέσεις, με τις κινήσεις του σώματός της, το βλέμμα της, αλλά προσωπικά μου αρέσει πάααρα πολύ όταν ο άλλος τα καταλαβαίνει όλα αυτά και στη συνέχεια κάνει την κίνηση του ^_^

Λούσι τα έχει αυτά ο πλατωνικός έρωτας, γλυκός πόνος

Δημοσ.

τοξοβόλε we missed you χθες ρε

αυτο ελειπε,τελικα εκανε κανα γκεικο ο Λουσης με κανεναν?

Γιατί, είπα 'γω ότι θέλω να το αλλάξω;;; Μμμμ;;;

το λεει ο Ψυχολογος.Προσοχη βαραμε τωρα

ΥΓ.Κ εντελως συνειρμικα με τα δυο ποστ απο πανω μου ηρθε η εικονα να κανω BDSM στον Λουσι!Ψηνεσαι μωρη κουφαλα?

Δημοσ.

Φυσικά και θέλει 2, το να τραβάς μόνος σου την όλη κατάσταση όντως δεν είναι καλό, το να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση είναι άλλο θέμα πιστεύω, ναι να δείχνει η γυναίκα ότι της αρέσεις, με τις κινήσεις του σώματός της, το βλέμμα της, αλλά προσωπικά μου αρέσει πάααρα πολύ όταν ο άλλος τα καταλαβαίνει όλα αυτά και στη συνέχεια κάνει την κίνηση του ^_^

Ναι, παλι βαζετε τον εαυτο σας σε pedestal. Το να πεις "μου αρεσεις" ειναι κακο γαμω την πουτανα?

Δημοσ.

Δεν πιστεύω στην ψυχολογία. Πιστεύω στη συνταγογράφηση.

Στο μεσαίωνα θα σε καίγανε.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕ

Δημοσ.

Το λες, αν ο άλλος δεν το καταλαβαίνει δεν φταις, εξ άλλου δεν συμμερίζονται όλες οι γυναίκες την ίδια άποψη και όσες τη συμμερίζονται δεν τη εφαρμόζουν πάντα. Δηλαδή μου αρέσει εμένα να μην φοβάται ο άλλος να πλησιάσει, αλλά αν μου αρέσει πολύ του δίνω τον χρόνο του και αν δεν τον εκμεταλλευτεί κάνω εγώ την πρώτη κίνηση και ότι γίνει. Συνήθως όμως όσοι δεν κάνουν την πρώτη κίνηση δεν κάνουν καμία κίνηση βασικά, αλλά εντάξει, δεν είναι κανόνας...

Δημοσ.

Το λες, αν ο άλλος δεν το καταλαβαίνει δεν φταις, εξ άλλου δεν συμμερίζονται όλες οι γυναίκες την ίδια άποψη και όσες τη συμμερίζονται δεν τη εφαρμόζουν πάντα. Δηλαδή μου αρέσει εμένα να μην φοβάται ο άλλος να πλησιάσει, αλλά αν μου αρέσει πολύ του δίνω τον χρόνο του και αν δεν τον εκμεταλλευτεί κάνω εγώ την πρώτη κίνηση και ότι γίνει. Συνήθως όμως όσοι δεν κάνουν την πρώτη κίνηση δεν κάνουν καμία κίνηση βασικά, αλλά εντάξει, δεν είναι κανόνας...

Ξερουμε και οι 2 πως δεν το λετε. Ειμαστε μια γενια με διαταραχη ελλειματικης προσοχης, στο να δειξουμε σε καποιον οτι τον θελουμε θα κολλησουμε? Υπαρχει ο επομενος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...