-nick- Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ναι, δύσκολη/εύκολη. Ούτε ασκήσεις μαθηματικών να ήμασταν, οι δύσκολες είναι chalenging και βαριόμαστε, οι εύκολες πάλι είναι εύκολες και πάλι βαριόμαστε? Δεν μπορώ να το καταλάβω σαν λογική αλλιώς, και αν είναι έτσι τα πράγματα είναι πολύ κακό/ταπεινωτικό για το φύλο σας... Δεν το βλεπω ετσι ουτε μιλησα για δυσκολες, μιλησα για απροσιτες! Και τι δεν καταλαβαινεις οταν λεω 'ψηλομυτες/ψωνισμενες'? Γιατι πολλες γυναικες ακομα και της γενιας μου εχουν την νοοτροπια "τον γουσταρω αλλα το παιζω δυσκολη μην με περασει για πουτανα" ....
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ετοιμαζόμουν να απαντήσω σοβαρά αναφορικά με το πως μπορεί κανείς να είναι βαθύτατα μοναχικός χωρίς να έρχεται σε αντίθεση με τη συντροφικότητα μιας σχέσης αυτό, αλλά μετά διάβασα το quote, οπότε σάλτα στα βάθη σου. Δεν καταλαβες μαρη Λουσι,επιφανειακα ειχα τετοια μυαλα.Δλδ γνωριζα οτι αυτη η φαση ειχε ημερομηνια ληξεως μιας κ προφανως ποτε δεν ημουν ετσι ανθρωπος κατα βαθος.Ηξερα περιπου που εμπλεκα αλλα δεν φανταζομουν τετοιο χαλι. Αναφορικα με την ταση σου να μονασεις αν κ μεσα σχεση,παλι να πουμε δε βλεπω λογικη...περα απο ενα ντηπρεσιβ εντζ που παιζει να κουβαλανε τετοια ατομα, ο σκοπος σε μια σχεση φανταζομαι ειναι να μην νιωθεις μονος αλλα να μοιραζεσαι εκεινα που θα σε βοηθησουν να λειτουργεις πιο γεματος μεσα στη μερα σου.Να κανω σχεση κ να νιωθω σα την Πηνελοπη,ε οχι
Toufas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Γιατι πολλες γυναικες ακομα και της γενιας μου εχουν την νοοτροπια "τον γουσταρω αλλα το παιζει δυσκολη μην με περασει για πουτανα" .... Να το παω παραπερα? Γυναικα στο κρεβατι να μην λεει τι θελει ή τι της αρεσει για ακριβως τον ιδιο λογο. Ενοχοποιηση στο sex ομως, FULL. Τοξοβο, εχει κανα τετοιο το DSM?
Lucifer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Λούσι εμείς έτσι κ αλλιώς σαν ζευγάρι δεν έχουμε ελπίδες, δεν είμαι καθόλου ψυχωτική οπότε θα αγαπιόμαστε για πάντα εξ αποστάσεως In a world far away, we may meet again.
athlios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Αφηστε τις μαλακιες και βγειτε να τα πειτε on air που μαθατε, ολες βγαλατε τα βελη σας και γραφετε.
Lucifer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δεν καταλαβες μαρη Λουσι,επιφανειακα ειχα τετοια μυαλα.Δλδ γνωριζα οτι αυτη η φαση ειχε ημερομηνια ληξεως μιας κ προφανως ποτε δεν ημουν ετσι ανθρωπος κατα βαθος.Ηξερα περιπου που εμπλεκα αλλα δεν φανταζομουν τετοιο χαλι. Αναφορικα με την ταση σου να μονασεις αν κ μεσα σχεση,παλι να πουμε δε βλεπω λογικη...περα απο ενα ντηπρεσιβ εντζ που παιζει να κουβαλανε τετοια ατομα, ο σκοπος σε μια σχεση φανταζομαι ειναι να μην νιωθεις μονος αλλα να μοιραζεσαι εκεινα που θα σε βοηθησουν να λειτουργεις πιο γεματος μεσα στη μερα σου.Να κανω σχεση κ να νιωθω σα την Πηνελοπη,ε οχι Εξάγεις συμπεράσματα βασισμένος σε ελλιπή δεδομένα. Shit in, shit out.
Traumatias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ε καλά, οι ψωνάρες είναι και στα 2 φύλα και δεν τους συμπαθεί και κανένας. Μετά είπες για τις δύσκολες και για αυτές που το παίζουν δύσκολες. Εγώ εκεί κολλάω και στο πως έχετε αυτούς τους ορισμούς σε παραλληλισμό με αυτές που λέτε εύκολες οι άντρες στο μυαλό σας. Πάντως το σεξ είναι και γυναικεία ανάγκη. Το να σε γουστάρει η άλλη και να μην σου κάθεται είναι ψυχαναγκαστικό γιατί κάνει κακό και σε εσένα και στον εαυτό της. Και πραγματικά πρέπει να είναι λίγες αυτές. Δεν μπορώ να το καταλάβω, δεν ξέρω, εξάλλου σας είναι αρκετά εύκολο απ ότι βλέπω να βάζετε ταμπέλες στις γυναίκες " λέει ότι έχει μαλακομαγνήτη", είναι δύσκολη/ψηλομύτα, είναι εύκολη/πουτάνα, θέλει λεφτά και στάτους τι να πω...πραγματικά οι άντρες δεν ξέρουν τις γυναίκες τελικά... Χοχο Λούσι είναι από τα βασικά τραγούδια από Blind Guardian που μου αρέσουν
pavlinda Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 πηρα αγγελιοφορο. μεχρι περσι θυμαμαι τον επαιρνα και ειχε τουλαχιστον 10 σελιδες με αγγελιες εργασιας. και σημερα ποσες ειχε? 2. ναι 2!!! και οι περισσοτερες αγγελιες ζητανε κοπελες για χειρομαλαξεις. τι θα απογινει αυτη η πολη? σημερα στις ειδησεις ειπαν οτι το 20% των καταστηματων εχει κλεισει. νεκρα και η τσιμισκη. τι θα απογινουμε??
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Εξάγεις συμπεράσματα βασισμένος σε ελλιπή δεδομένα. Shit in, shit out. Δε μιλαω για εσενα,αλλα βασει αυτων που λες.Κλαιν μαιν αμα εισαι ο θεος ο ιδιος η ο σουπερ ντιπρεσιβ που αντεχει ποιοτικη σχεσαρα με σαικο στο διηνεκες η οτιδηποτε τεσπα εισαι.
-nick- Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ε καλά, οι ψωνάρες είναι και στα 2 φύλα και δεν τους συμπαθεί και κανένας. Μετά είπες για τις δύσκολες και για αυτές που το παίζουν δύσκολες. Εγώ εκεί κολλάω και στο πως έχετε αυτούς τους ορισμούς σε παραλληλισμό με αυτές που λέτε εύκολες οι άντρες στο μυαλό σας. Πάντως το σεξ είναι και γυναικεία ανάγκη. Το να σε γουστάρει η άλλη και να μην σου κάθεται είναι ψυχαναγκαστικό γιατί κάνει κακό και σε εσένα και στον εαυτό της. Και πραγματικά πρέπει να είναι λίγες αυτές. Δεν μπορώ να το καταλάβω, δεν ξέρω, εξάλλου σας είναι αρκετά εύκολο απ ότι βλέπω να βάζετε ταμπέλες στις γυναίκες " λέει ότι έχει μαλακομαγνήτη", είναι δύσκολη/ψηλομύτα, είναι εύκολη/πουτάνα, θέλει λεφτά και στάτους τι να πω...πραγματικά οι άντρες δεν ξέρουν τις γυναίκες τελικά... Χοχο Λούσι είναι από τα βασικά τραγούδια από Blind Guardian που μου αρέσουν Μα δεν ειπα εγω οτι ψωναρες ειναι μονο στο ενα φυλο. Επισης δεν μαρεσει το 'μας' και 'σας' λες και ειμαστε σε στρατοπεδα. Εγω βλεπω τους ανθρωπους σαν ατομικοτητες. Απο κει και περα μιλησα κυριως για τις δυσπροσιτες και οτι με χαλαει - ξενερωνει αν θες- να πρεπει να 'ψησω' εγω μονος την ολη κατασταση και να πρεπει παντα εγω να κανω την πρωτη κινηση και αλλα τετοια, it takes two to tango.
Lucifer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δε μιλαω για εσενα,αλλα βασει αυτων που λες.Κλαιν μαιν αμα εισαι ο θεος ο ιδιος η ο σουπερ ντιπρεσιβ που αντεχει ποιοτικη σχεσαρα με σαικο στο διηνεκες η οτιδηποτε τεσπα εισαι. Είναι 2 διαφορετικά πράγματα. Το psycho κομμάτι, απαλύνει απλώς το ότι δεν θέλω να χρειάζομαι τα όσα μου δίνουν. Χοχο Λούσι είναι από τα βασικά τραγούδια από Blind Guardian που μου αρέσουν Και δε θα το ακούσουμε ποτέ μαζί! Αλάτι στις πληγές της αορτής μας!
-nick- Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 και οι περισσοτερες αγγελιες ζητανε κοπελες για χειρομαλαξεις Ακουστηκε χυδαιο αυτο
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Τοξοβο, εχει κανα τετοιο το DSM? ολο κ σε καποια παραφιλια θα την χωσω,ορεξη να χουμε να ταμπελιαζουμε Είναι 2 διαφορετικά πράγματα. Το psycho κομμάτι, απαλύνει απλώς το ότι δεν θέλω να χρειάζομαι τα όσα μου δίνουν. Δεν κακο,ολοι ανθρωποι ειμαστε κ τρωτοι.Κλαιν.Ακομα κ το μυρμηγκι εχουμε αναγκη να πουμε.
Lucifer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ναι ρε παιδί μου, αλλά εγώ δε θέλω. Δε γουστάρω άνθρωποι, τρωτοί και ανάγκη. Τι να κάνουμε. Θέλω τα πάντα να σταματάνε στην επιθυμία και τίποτα να μην περνάει το φράγμα προς την ανάγκη. Είμαι ευαίσθητο αγόρι και δε θέλω, υπάρχει πρόβλημα; Α πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις