Traumatias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Για τι ηλικίες μιλάς? Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει τέτοιες γυναίκες ακόμα, πόσο μάλλον σε ποσοστά που να βγάλω κανόνα. Αλλά βέβαια είμαστε και φοιτητές και έχουμε και έναν Α ιδεαλισμό και κάποιες αξίες συγκριτικά με μεγαλύτερες ηλικίες (30+) Επίσης μόνο λεφτάδες δεν είμαστε άντρες, γυναίκες, οι λεφτάδες κάνουν παρέα μεταξύ τους συνήθως γιατί στην πλειοψηφία τους είναι για τα μπάζα και δεν τους γουστάρουμε (εκτός εξαιρέσεων) Όσο για τους φίλους, τι να σου πω, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ, κάποια που δεν έχει φίλους ή δεν έχει φτιάξει αρκετά μεγάλο δικό της κύκλο δεν μου φαίνεται και τόσο παράξενο, αλλά και πάλι πρώτη φορά το ακούω. Αποφασίστε εσείς κάποια στιγμή τι θέλουμε εμείς από εσάς. Μια μας κατηγορείτε ότι σας θέλουμε baby face, τώρα λες ότι σας θέλουμε επιθετικούς, βαρβατάντρες, διαλέξτε πρώτα τι πιστεύετε τελικά και μετά πείτε. Πάντως επειδή υποθέτω ότι μιλάς για μεγάλης ηλικίας (συγκριτικά με τη δική μου) γυναίκες, δεν μπορώ να σου πω και πολλά γιατί προσωπικά όσες γυναίκες έχω γνωρίσει μεταξύ 30-40 ή είναι παντρεμένες με κάποιον φυσιολογικό τύπο, έχουν και 1 ή 2 μωράκια και είναι μια χαρά, ή είναι ανύπαντρες και δεν θέλουν να παντρευτούν, οπότε περνάνε τη ζωή τους γλεντώντας από δω κ από κει, κάνουν ταξιδάκια και πάλι είναι μια χαρά, ή είναι αφιερωμένες στην καριέρα τους, και πάλι μια χαρά είναι. Για τις γεροντοκόρες με την έννοια της λέξης δεν σχολιάζω, δεν νομίζω να αναφέρεσαι σε αυτές.Πρώτη φορά βλέπω κάποιον τόσο εχθρικό πάντως, δεν ξέρω τι μπορεί να σου έχει κάνει κάποια γυναίκα, δεν σου φταίμε όλες οι υπόλοιπες όμως. Λούσι ο καθένας με τα γούστα του, αν εσύ γουστάρεις σαδομαζοχισμό στη ζωή σου γενικά, οκ. Αλλά άλλο ψυχασθενής άλλο μαλάκας...μη με κάνεις να επαναφέρω το θέμα για τους ψυχικά άρρωστους τώρα
pavlinda Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 συνώνυμο του owned προφέρεται πό ουν ντ Owned is a slang word[1][2] that originated among 1990s hackers, where it referred to "rooting" or gaining administrative control over someone else's computer. .....
Lucifer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Λούσι ο καθένας με τα γούστα του, αν εσύ γουστάρεις σαδομαζοχισμό στη ζωή σου γενικά, οκ. Αλλά άλλο ψυχασθενής άλλο μαλάκας... Άλλο ο μονόδρομος και άλλο η επιλογή, επίσης. Εκτός αν είναι όλοι τόσο γαμάτοι στο να το κρύβουνε στις αρχές, παρά την σημαντική εμπειρία που προσδίδει εξ ορισμού η κατοχή του "μαλακομαγνήτη". Αυτό που προσπαθώ να πω είναι, πως όταν έχουμε 10 άτομα με ένα κοινό χαρακτηριστικό με τα οποία τραβιόμαστε, είναι ΓΑΜΗΜΕΝΑ προφανές πως δεν έλκονται οι 10 από τον έναν, αλλά ο ένας από το κοινό χαρακτηριστικό τους. Γδύσου.
-nick- Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Εμενα παντως με απωθουν οι γυναικες που ειτε ειναι ειτε το παιζουν απροσιτες. Δηλαδη ειτε η ψωνισμενη με τη μυτη ψηλα που 'απαξιει' ειτε αυτη που καθεται σαν ξυλαγκουρο και περιμενει ολο το ψησιμο να γινει απο την πλευρα μου. Εγω θελω να υπαρχει αλληλοψησιμο =P
pavlinda Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Εμενα παντως με απωθουν οι γυναικες που ειτε ειναι ειτε το παιζουν απροσιτες. Δηλαδη ειτε η ψωνισμενη με τη μυτη ψηλα που 'απαξιει' ειτε αυτη που καθεται σαν ξυλαγκουρο και περιμενει ολο το ψησιμο να γινει απο την πλευρα μου. Εγω θελω να υπαρχει αλληλοψησιμο =P τι σημαινει owned παυλα νικε παυλα?
-nick- Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 τι σημαινει owned παυλα νικε παυλα? Οτι και καλα σου την ειπε/κερδισε/ταπεινωσε ο αλλος
black_widow Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Άλλο ο μονόδρομος και άλλο η επιλογή, επίσης. Εκτός αν είναι όλοι τόσο γαμάτοι στο να το κρύβουνε στις αρχές, παρά την σημαντική εμπειρία που προσδίδει εξ ορισμού η κατοχή του "μαλακομαγνήτη". Αυτό που προσπαθώ να πω είναι, πως όταν έχουμε 10 άτομα με ένα κοινό χαρακτηριστικό με τα οποία τραβιόμαστε, είναι ΓΑΜΗΜΕΝΑ προφανές πως δεν έλκονται οι 10 από τον έναν, αλλά ο ένας από το κοινό χαρακτηριστικό τους. Δε θα μπορούσαα να το εκφράσω καλύτερα .
gang Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Είναι μερικά άτομα, όπου το απλά "Δεν σε γουστάρει" δεν περνάει καν απ' το μυαλό τους... True trueee
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 "η καλή βολική κοπελίτσα που είναι πάντα ψύχραιμη και λογική" με κάνει να ΠΕΘΑΙΝΩ από βαρεμάρα. κ να κανω ενα γουαιλντ γκες ?Αληθινα μακροχρονια σχεση εχεις καταφερει να κρατησεις με δαυτες? Διοτι καλες να πουμε οι ιδεοληψιες οτι παντα θα ειμαι σουπερ γουαου με την ψυχακια να με τραβαει κ ας κλαιω αλλα σαφως ο ισσοροπημενος ανθρωπος ειναι αυτος που θα μας δωσει αληθινη συντροφικοτητα στο διηνεκες. Στην τελικη η σαικο τυπισσα κουρελι θα σε κανει εσενα προτιστως (εαν υποθεσουμε τωρα οτι πας καλα-λεμε τωρα)
-nick- Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Στην τελικη η σαικο τυπισσα κουρελι θα σε κανει εσενα προτιστως Ισχυει απο την εμπειρια μου. Ημουν ερωτευμενος με 'ψυχωτικια' για 1 χρονο Stepping stone
black_widow Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ναι ε; Κλισεδιάρικο το καταπίνω... Όμως γιατί άκυρο ρε ΄συ; Μα εκεί που λέγαμε τι ωραία τι καλά για τις γενιές αντρών , τα τεκνά κ.λ.π. γυρίσατε την κουβέντα περί γυναικών , όλες έτσι , όλες αλλιώς... Και όλα αυτά στο γυναικείο ΟΟΤ .
LongTom Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 κ να κανω ενα γουαιλντ γκες ?Αληθινα μακροχρονια σχεση εχεις καταφερει να κρατησεις με δαυτες? Διοτι καλες να πουμε οι ιδεοληψιες οτι παντα θα ειμαι σουπερ γουαου με την ψυχακια να με τραβαει κ ας κλαιω αλλα σαφως ο ισσοροπημενος ανθρωπος ειναι αυτος που θα μας δωσει αληθινη συντροφικοτητα στο διηνεκες. Στην τελικη η σαικο τυπισσα κουρελι θα σε κανει εσενα προτιστως (εαν υποθεσουμε τωρα οτι πας καλα-λεμε τωρα) Quoted for truth που λέν οι αγγλοσάξωνες.
evabb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 κ να κανω ενα γουαιλντ γκες ?Αληθινα μακροχρονια σχεση εχεις καταφερει να κρατησεις με δαυτες? Διοτι καλες να πουμε οι ιδεοληψιες οτι παντα θα ειμαι σουπερ γουαου με την ψυχακια να με τραβαει κ ας κλαιω αλλα σαφως ο ισσοροπημενος ανθρωπος ειναι αυτος που θα μας δωσει αληθινη συντροφικοτητα στο διηνεκες. Στην τελικη η σαικο τυπισσα κουρελι θα σε κανει εσενα προτιστως (εαν υποθεσουμε τωρα οτι πας καλα-λεμε τωρα) μπραβο ρε τοξο, σωστα τα λες, εμενα με εκφραζεις απολυτα. γι αυτο το αγαπαω το μωρο μου, γτ ειναι ισσοροπημενος ανθρωπος
Traumatias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Άλλο ο μονόδρομος και άλλο η επιλογή, επίσης. Εκτός αν είναι όλοι τόσο γαμάτοι στο να το κρύβουνε στις αρχές, παρά την σημαντική εμπειρία που προσδίδει εξ ορισμού η κατοχή του "μαλακομαγνήτη". Αυτό που προσπαθώ να πω είναι, πως όταν έχουμε 10 άτομα με ένα κοινό χαρακτηριστικό με τα οποία τραβιόμαστε, είναι ΓΑΜΗΜΕΝΑ προφανές πως δεν έλκονται οι 10 από τον έναν, αλλά ο ένας από το κοινό χαρακτηριστικό τους. Γδύσου. Πιθανότατα και να έχεις δίκιο. Δεν ξέρω καθόλου, δεν είπα ποτέ για τον εαυτό μου τέτοιο πράγμα και είναι βέβαια αδύνατο για κάθε άντρα και για κάθε γυναίκα, εκτός από κάποιες τυχαίες εξαιρέσεις, να μην του/της τύχει 1 ή περισσότερες εντελώς αποτυχημένες σχέσεις. Άσε που το μαλακομαγνήτης το λένε οι γυναίκες μετά το τέλος μια κακής σχέσης...πιθανότατα περιμένοντας από τον συνομιλητή να συμφωνήσει και να παραδεχτεί πως περνάει τα ίδια...ανθρώπινη ψυχολογία που να βγάλεις άκρη, καταλήγεις να μην γενικεύεις ποτέ και να αντιμετωπίζεις τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά γιατί δεν γίνεται αλλιώς τελικά. Όχι λούσι αυτή τη φορά δεν γδύνομαι γιατί την προηγούμενη την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια και τσάμπα περίμενα
black_widow Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ψυχωτική γκόμενα , define. Να ξέρω εάν αναφέρεστε και σε μένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις