black_widow Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Sorry αλλα το ακυρο το πεταξε πρωτα η παυλινα πριν καιρο σε καποια αλλη κουβεντα Αλλα γκερλ παουερ και τετοια... Που να θυμάμαι όλες τις κουβέντες , μη μου πεις για κάποια κουβέντα 100 σελίδες πριν... Τοξο κυκλοφορείς και οπλοφορείς
pavlinda Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Sorry αλλα το ακυρο το πεταξε πρωτα η παυλινα πριν καιρο σε καποια αλλη κουβεντα Αλλα γκερλ παουερ και τετοια... ειναι κακο να μου αρεσουν οι ωραιοι??? παιδια παω γηπεδο, παιζει ο παοκ!
black_widow Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Όχι. Αλλά είσαι σπίτι με το μποξεράκι και την κάλτσα δεν την βγάζεις; Προφανώς δεν κυκλοφορεί με παντόφλες.
pavlinda Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 επισης τι σημαινει pwned??? και πως προφερεται?
evabb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Πνίγηκα με τον καφέ. Κάλτσες καλοκαιριάτικα; ααα κι εγω φοραω καλτσουλα τις τελευταιες μερες... αφου τα βραδια εχει κατω απο 20 βαθμους εδω πανω.
athlios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Όχι. Αλλά είσαι σπίτι με το μποξεράκι και την κάλτσα δεν την βγάζεις; Εδω βαριεμαι να ντυθω για να βγω θα βγαζω και την καλτσα? Ασε που το μποξερακι μπορει να βγει η κατλσα δε βγαινει, και ειναι και τοπ για το σπιτι , χωνεις και καμια μπαντα στα μαρμαρα.
chill Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 επισης τι σημαινει pwned??? και πως προφερεται? συνώνυμο του owned προφέρεται πό ουν ντ Τουφα,θα μου κανεις την χαρη μαν? Θα στην κάνει φαντάζομαι. Αλλά και εσύ μωρή μαλακία πας γυρεύοντας. Γουστάρεις να σε δει η widow, στείλτης σε p.m. ρε....αφού ξέρεις ότι με ένα quote θα υποφέρεις. Εναλλακτικά κάνε account στο imagesack ώστε να μπορείς να σβήνεις τις photo σου όποτε γουστάρεις. Τζιτζί επίσης ανεβάσματα και διαχείριση κάνεις με ένα account και στο photobucket.com. Αυτά προς ενημέρωση. Για να σε μπριζώσω αυτή που ανέβασες δεν αγγίζει καν κάποιες άλλες σου που μου χεις δείξει
μαφαλντα Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Τοξο ωραίος είσαι. Το θέμα κοιλίτσα να προσέξεις,για να είσαι ωραίος και στα 50. Και.. μεγάλο μέτωπο έχουμε ή είναι η καταραμένη τριχόπτωση;
caution Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Σιγά μωρέ που παρεξηγήθηκα. Απλα ήταν λίγο άκυρο και λίγο κλισεδιάρικο. Ναι ε; Κλισεδιάρικο το καταπίνω... Όμως γιατί άκυρο ρε ΄συ; Ξέρω άπειρες κοπέλες, που επειδή κάποτε κάποιος μπάκουρος τις έκανε να νιώσουν θελκτικές, νομίζουν ότι κανείς και ποτέ δεν έχει δικαίωμα να τις γράφει στα αρχίδια του gameboy του. Δηλαδή σε φάση: -Δεν παίζει... με γουστάρουν όλοι! -Ωπα μαντάμ, βρήκες... και αν είναι κάποια πραγματικά υπέροχη, ok είμαστε και εμείς λίγο θύματα και τρώμε το παραμύθι και πάει στο διάολο, περνάει ντούκου. Αλλά αν η άλλη είναι κάμπια/σκατόψυχη/μπάζο και στο μυαλό της είναι πριγκίπισσα είναι full sureal. Ξέρω και άντρες με τέτοια και παρεμφερή συμπλέγματα - αλλά νομίζω λόγω κοινωνικών παραμέτρων οι γυναίκες κρατάνε τα πρωτιά. Εύκολα.
Toufas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Επειδή αυτό με το μαλακομαγνήτη το έχω συζητήσει διεξοδικά, οι περισσότερες καταλήγουν στη εξής λογική: μου την πέφτουν για μεγάλο διάστημα άτομα που δεν είναι άσχημοι, ή κακοί ή οτιδήποτε, απλά δεν τους γουστάρω. Μετά αυτοί που γουστάρω ή είναι πιασμένοι, ή δεν με γουστάρουν ή κάτι τυχαίνει και δεν γίνεται η όλη φάση. Τελικά η άλλη καταλήγει να φοβάται ότι έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη όπως λέτε και εσείς και πάει με τον πρώτο που βρίσκει, ο οποίος πιθανότατα δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί η άλλη δεν το έχει σκεφτεί καθόλου πριν κάνει σχέση μαζί του και καταλήγει στο "μα τι σκεφτόμουν? Δεν έβλεπα?". Βέβαια μπορεί και να πέσει τυχαία σε κάποιον σωστό και να εννοεί μαλάκες αυτούς που της την έπεφταν πριν επειδή βρήκε αυτό που ήθελε, δεν ξέρω πάντως οι περισσότερες που έχω ρωτήσει τέτοια λένε... Οι γυναικες δεν ελκονται απο τους αντρες. Υπάρχει κάτι αόριστο στο τι πρέπει να είναι ένας άντρας, και ναι μερικοί είναι καλύτεροι από τους άλλους αισθητικά, αλλα η εμφάνιση αυτή κάθε αυτή είναι σχεδόν ασήμαντη εκτος αν είναι αηδιαστικά άσχημος η υπερβολικά όμορφος. Οι γυναίκες έλκονται από τα λεφτά, το status, ποσο χαμογελάει και γελάει κάποιος, πόσους φίλους έχει και ποσα resources, ποσο γεμάτη είναι η ζωή του, ποσα cool, συναρπαστικά και με αναγνωρισμένο κύρος είναι τα πράγματα που κάνει έμμεσα η άμεσα. Ενδιαφέρεστε στο πως τον βλέπουν οι άλλοι γύρο του, ποσα άτομα θέλουν να είναι κοντά του/γύρο του, πως οι άλλοι αλληλεπιδρούν και αν αυτό το interaction βγάζει προς τα έξω ότι είναι ξεχωριστός και γαμάτος. Τον θέλετε να είναι υπερβολικά εξωστρεφής και "επιθετικός", τον θέλετε να δείχνει αυτό το status του σε όλους γύρους του χωρίς να γίνετε βίαιος. Η έλξη μιας γυναικας προς ένα άντρα είναι παραγωγο τις ζήλιας τις προς την σκέψη ότι κάποια άλλη γυναικα είναι με αυτό τον άντρα. Δεν σας νοιάζει ποιος είναι ούτε το πως είναι, αλλα σας νοιάζει μονο η αξια τις ζωής που έχει φτιάξει για τον εαυτό του. Η γυναικα είναι στην ουσία μια άπληστη υλιστική πόρνη αν το απλοποιήσουμε όσο δεν πάει. Ξέρω ότι ακούγεται χυδαίο και κακόγουστο αυτό που λέω, αλλα στην τελική είναι έτσι. Δύνεστε σωματικά για να πάρετε την αξια/επιτυχία κάποιου άντρα. Προφανώς και δεν είναι κανόνας αυτός, και φυσικά και υπάρχουν άντρες που κάνουν τα ίδια για κάποιες γυναίκες, αλλα όχι τόσο συχνά.
caution Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Τoufa μπορεί να μην συμμερίζομαι τις απόψεις σου αλλά...
Toufas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Καλα και εγω δεν τις συμμεριζομαι 100% γιατι παντα μεσα μου πιστευω το καλυτερο για ολους τους ανθρωπους. Αλλα κανεις δεν σκεφτεται σαν και εμενα. Μπορω να αποδειξω γιατι δεν λεω παπαριες: The Red Queen: Sex and the Evolution of Human Nature
evabb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Οι γυναικες δεν ελκονται απο τους αντρες. Υπάρχει κάτι αόριστο στο τι πρέπει να είναι ένας άντρας, και ναι μερικοί είναι καλύτεροι από τους άλλους αισθητικά, αλλα η εμφάνιση αυτή κάθε αυτή είναι σχεδόν ασήμαντη εκτος αν είναι αηδιαστικά άσχημος η υπερβολικά όμορφος. Οι γυναίκες έλκονται από τα λεφτά, το status, ποσο χαμογελάει και γελάει κάποιος, πόσους φίλους έχει και ποσα resources, ποσο γεμάτη είναι η ζωή του, ποσα cool, συναρπαστικά και με αναγνωρισμένο κύρος είναι τα πράγματα που κάνει έμμεσα η άμεσα. Ενδιαφέρεστε στο πως τον βλέπουν οι άλλοι γύρο του, ποσα άτομα θέλουν να είναι κοντά του/γύρο του, πως οι άλλοι αλληλεπιδρούν και αν αυτό το interaction βγάζει προς τα έξω ότι είναι ξεχωριστός και γαμάτος. Τον θέλετε να είναι υπερβολικά εξωστρεφής και "επιθετικός", τον θέλετε να δείχνει αυτό το status του σε όλους γύρους του χωρίς να γίνετε βίαιος. Η έλξη μιας γυναικας προς ένα άντρα είναι παραγωγο τις ζήλιας τις προς την σκέψη ότι κάποια άλλη γυναικα είναι με αυτό τον άντρα. Δεν σας νοιάζει ποιος είναι ούτε το πως είναι, αλλα σας νοιάζει μονο η αξια τις ζωής που έχει φτιάξει για τον εαυτό του. Η γυναικα είναι στην ουσία μια άπληστοι υλιστική πόρνη αν το απλοποιήσουμε όσο δεν πάει. Ξέρω ότι ακούγεται χυδαίο και κακόγουστο αυτό που λέω, αλλα στην τελική είναι έτσι. Ντύνεστε σωματικά για να πάρετε την αξια/επιτυχία κάποιου άντρα. Προφανώς και δεν είναι κανόνας αυτός, και φυσικά και υπάρχουν άντρες που κάνουν τα ίδια για κάποιες γυναίκες, αλλα όχι τόσο συχνά. τοσο σεξισμο μαζεμενο σε ενα ποστ πρωτη φορα βλεπω. κριμα ρε τουφα και σε ειχα για cool ατομο.
Lucifer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Επειδή αυτό με το μαλακομαγνήτη το έχω συζητήσει διεξοδικά, οι περισσότερες καταλήγουν στη εξής λογική: μου την πέφτουν για μεγάλο διάστημα άτομα που δεν είναι άσχημοι, ή κακοί ή οτιδήποτε, απλά δεν τους γουστάρω. Μετά αυτοί που γουστάρω ή είναι πιασμένοι, ή δεν με γουστάρουν ή κάτι τυχαίνει και δεν γίνεται η όλη φάση. Τελικά η άλλη καταλήγει να φοβάται ότι έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη όπως λέτε και εσείς και πάει με τον πρώτο που βρίσκει, ο οποίος πιθανότατα δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί η άλλη δεν το έχει σκεφτεί καθόλου πριν κάνει σχέση μαζί του και καταλήγει στο "μα τι σκεφτόμουν? Δεν έβλεπα?". Βέβαια μπορεί και να πέσει τυχαία σε κάποιον σωστό και να εννοεί μαλάκες αυτούς που της την έπεφταν πριν επειδή βρήκε αυτό που ήθελε, δεν ξέρω πάντως οι περισσότερες που έχω ρωτήσει τέτοια λένε... Μαλακίες. Υπάρχουν πράγματα που αναγνωρίζονται ως μειονεκτήματα, αλλά έχουν γεύση. Και μας αρέσει. Κι εγώ καταλήγω πάντα με ψυχασθενείς, σχιζοφρενείς, καταθλιπτικές και άλλες παθολογικές καταστάσεις, αλλά τουλάχιστον έχω τα αρχίδια να παραδεχτώ πως αυτό είναι που γουστάρω και πως "η καλή βολική κοπελίτσα που είναι πάντα ψύχραιμη και λογική" με κάνει να ΠΕΘΑΙΝΩ από βαρεμάρα. Deal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις