Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε και εγώ όταν παραπονιούνται ότι οι γυναίκες είναι πουτάνες , είναι έτσι , είναι αλλιώς μου έρχεται να τους ρωτήσω " μήπως είσαι τόσο μαλάκας και γουρούνι ; " αλλά δεν το έχω και τόσο ανάγκη ώστε να το ρωτήσω και σε forum σε άτομα που δεν ξέρω.

Ωπα παρεξηγήθηκες; :confused:

Εγώ το έθεσα τελείως "ομφαλοσκοπικά" ρε ΄συ... applies to everyone, ακόμα και στην αφεντομουτσουνάρα μου :)

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ξυνομουνα ακομα και μεθυσμενη. φαντασου.

βουτα την γλωσσα σου στο μυαλο σου πριν μιλησεις αλλη φορα.

Δημοσ.

Καλα,με δουλευεις?Τι πλακα να πουμε.Τοσους μηνες δεν εχει προσεξει οτι εισαι η μονη την οποια δεν μου βγαινει να χλευασω?

Για παρτη σου

αχ αυτο το νεροπιστολο. αυτη την εχεις ανεβασει. καμια καινουρια?

Δημοσ.

Καλα,με δουλευεις?Τι πλακα να πουμε.Τοσους μηνες δεν εχει προσεξει οτι εισαι η μονη την οποια δεν μου βγαινει να χλευασω?

Για παρτη σου

Με τετοια χαρη κρατας τα οπλα ωρε τσολια?

Δημοσ.

Εχω εναν φιλο εδω και καμια 12αρια χρονια. Μια φορα πιαστηκαμε στα χερια πριν κατι χρονια στην παρο, ελεγε αυτη την πιπα "οι γυναικες οι πουτανες" και αλλα τετοια ομορφα. Και φαντασου τοτε δεν ειχα τα τωρινα μου μυαλα. Ειναι το ιδιο με τις γυναικες που λενε οτι εχουν μαλακομαγνητη.

Εννοείται ότι ο καθένας πληρώνει τις επιλογές του . Δεν μπορεί να μην έχεις διαλέξει ούτε ένα σωστό άνθρωπο ( άλλο εάν δεν υπήρχε το timing , κάποιος τα σκάτωσε κ.λ.π. ). Αλλά η κουβέντα περιστρεφόταν γύρω από ηλικίες , γούστα κ.λ.π. και ο άλλος πέταξε το άκυρο του.

Δημοσ.

Για παρτη σου

1304193418870.jpg

pwned.

να μαθεις να μην τις βγαζεις μετα :P

Δημοσ.

Εχω εναν φιλο εδω και καμια 12αρια χρονια. Μια φορα πιαστηκαμε στα χερια πριν κατι χρονια στην παρο, ελεγε αυτη την πιπα "οι γυναικες οι πουτανες" και αλλα τετοια ομορφα. Και φαντασου τοτε δεν ειχα τα τωρινα μου μυαλα. Ειναι το ιδιο με τις γυναικες που λενε οτι εχουν μαλακομαγνητη.

Επειδή αυτό με το μαλακομαγνήτη το έχω συζητήσει διεξοδικά, οι περισσότερες καταλήγουν στη εξής λογική: μου την πέφτουν για μεγάλο διάστημα άτομα που δεν είναι άσχημοι, ή κακοί ή οτιδήποτε, απλά δεν τους γουστάρω. Μετά αυτοί που γουστάρω ή είναι πιασμένοι, ή δεν με γουστάρουν ή κάτι τυχαίνει και δεν γίνεται η όλη φάση. Τελικά η άλλη καταλήγει να φοβάται ότι έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη όπως λέτε και εσείς και πάει με τον πρώτο που βρίσκει, ο οποίος πιθανότατα δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί η άλλη δεν το έχει σκεφτεί καθόλου πριν κάνει σχέση μαζί του και καταλήγει στο "μα τι σκεφτόμουν? Δεν έβλεπα?". Βέβαια μπορεί και να πέσει τυχαία σε κάποιον σωστό και να εννοεί μαλάκες αυτούς που της την έπεφταν πριν επειδή βρήκε αυτό που ήθελε, δεν ξέρω πάντως οι περισσότερες που έχω ρωτήσει τέτοια λένε...

Δημοσ.

αχ αυτο το νεροπιστολο. αυτη την εχεις ανεβασει. καμια καινουρια?

Ξέρεις εγώ δεν έχω δει καμία , ψυχή δεν έχω ;

Ωπα παρεξηγήθηκες; :confused:

Εγώ το έθεσα τελείως "ομφαλοσκοπικά" ρε ΄συ... applies to everyone, ακόμα και στην αφεντομουτσουνάρα μου :)

Σιγά μωρέ που παρεξηγήθηκα. Απλα ήταν λίγο άκυρο και λίγο κλισεδιάρικο.

Δημοσ.

Εννοείται ότι ο καθένας πληρώνει τις επιλογές του . Δεν μπορεί να μην έχεις διαλέξει ούτε ένα σωστό άνθρωπο ( άλλο εάν δεν υπήρχε το timing , κάποιος τα σκάτωσε κ.λ.π. ). Αλλά η κουβέντα περιστρεφόταν γύρω από ηλικίες , γούστα κ.λ.π. και ο άλλος πέταξε το άκυρο του.

Sorry αλλα το ακυρο το πεταξε πρωτα η παυλινα πριν καιρο σε καποια αλλη κουβεντα :P

Αλλα γκερλ παουερ και τετοια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...