Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 εξετάζετε την περίπτωση απλά να είστε μπάζα; προσκυναω
Traumatias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δεν ισχύει και τόσο. Απλά οι περισσότερες (όπως και οι περισσότεροι) από εμάς, δεν ξέρουν τι θέλουν...
black_widow Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μα και καποιος να ερθει και να σας πει ακριβως αυτα που λεγατε οτι θελετε να ακουσετε οταν σας την επεσε το προηγουμενο τουβλο, θα θελετε να ακουσετε κατι αλλο. What women want? More. Άσε , ούτε οι ίδιες δεν μπορούμε να καταλάβουμε τους εαυτούς μας . Απληστία παιδί μου Μαλακίες λέω τόση ώρα , απλά είμαι μπάζο και δεν μου την πέφτει κανείς . Άτιμη ζωή προσκυναω Τι προσκυνάς ρε συ , σιγά το έξυπνο που είπε ...
pavlinda Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 προσκυναω ειναι απλο αν εισαι γκομενα μπαζο ψαχνεις αντρα που ειναι επισης μπαζο. η εστω εναν σαββα ουρογαμη
caution Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δεν ισχύει και τόσο. Απλά οι περισσότερες (όπως και οι περισσότεροι) από εμάς, δεν ξέρουν τι θέλουν... Ναι ok, +1, αυτό είναι στανταράκι! Απλά έχω ακούσει αυτές τις ατάκες από μεγάλα ζώα (inside-out) και δεν είχα πάντα την ειλικρίνεια να τους το θέσω σαν ερώτημα Είναι μερικά άτομα, όπου το απλά "Δεν σε γουστάρει" δεν περνάει καν απ' το μυαλό τους...
Toufas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Τι λες ρε παυλινα, οι ασχημοι με τις ασχημες δηλαδη? Αντε μην αρχισω να απανταω σοβαρα που εχουμε και τον ψυχολογο μεσα
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Κοιτα,εγω το εχω πει η γουιντοου μου βγαζει ενα περιεργο βαιμπ.Δεν ξερω να πουμε τι φλασια εχω φαει,ισως ειναι τα ποστ,ισως το συμπαθητικο της φωτο ισως το οτι εχω καλο στον εγκεφαλο,παντως γουιντοου μου εχεις κανει ψιλοζημια ειναι αληθεια (σοβαρα εντωμεταξυ)
pavlinda Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 εμένα θα λέει... καλά ντε δεν έχουμε και τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας... ειναι πατρινος...βρε λες??? Κοιτα,εγω το εχω πει η γουιντοου μου βγαζει ενα περιεργο βαιμπ.Δεν ξερω να πουμε τι φλασια εχω φαει,ισως ειναι τα ποστ,ισως το συμπαθητικο της φωτο ισως το οτι εχω καλο στον εγκεφαλο,παντως γουιντοου μου εχεις κανει ψιλοζημια ειναι αληθεια (σοβαρα εντωμεταξυ) αντε τυχερη ποιος τη χαρη σου. το ονειρο σου θα γινει πραγματικοτητα!
athlios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 αμε!!Ειμαι κ με το κολλητο μποξερακι,βολευει.Απλα να μου την κανεις σιγα σιγα για να συγκεντρωνομαι να γραφω παραλληλα. Τι κολλητο μποξερακι μου λες εδω και 2 εκπομπες ειμαι με μαυρο μποξερακι και ασπρες καλτσες. Για την φωτο μαλακα ουτε καν αριστερο κλικ δε πατησα οχι να πατησω και δεξι...
black_widow Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ναι ok, +1, αυτό είναι στανταράκι! Απλά έχω ακούσει αυτές τις ατάκες από μεγάλα ζώα (inside-out) και δεν είχα πάντα την ειλικρίνεια να τους το θέσω σαν ερώτημα Είναι μερικά άτομα, όπου το απλά "Δεν σε γουστάρει" δεν περνάει καν απ' το μυαλό τους... Ε και εγώ όταν παραπονιούνται ότι οι γυναίκες είναι πουτάνες , είναι έτσι , είναι αλλιώς μου έρχεται να τους ρωτήσω " μήπως είσαι τόσο μαλάκας και γουρούνι ; " αλλά δεν το έχω και τόσο ανάγκη ώστε να το ρωτήσω και σε forum σε άτομα που δεν ξέρω.
evabb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ποιος είπε ότι δεν μας την πέφτουν? Απλά όταν η ατάκα για να πέσεις είναι, "θες να γράψουμε ιστορία?". ε δεν πέφτεις... Εύα, σε κανένα πάρτι αν έχει μεθύσει πολύ η άλλη και τους κάτσει κατά λάθος συνήθως... καλα εχω ακουσει χειροτερα απο μεθυσμενο, ημουν κι εγω μεθυσμενη και αφησα ιστορια με αυτο που απαντησα. ακολουθει αναπαρασταση ραντομ μεθυσμενος τυπος:εισαι πολυ ομορφη εγω: ευχαριστω, χικ ραντομ μεθυσμενος τυπος:απο ποια σχολη εισαι; εγω:χημικων μηχανικων ραντομ μεθυσμενος τυπος:κι εγω πολιτικος μηχανικος ακολουθουν ραντομ πιπες περι σχολων σε κατασταση απολυτης μεθης οσπου πεφτει η ατακα. ραντομ μεθυσμενος τυπος:θελω να γαμησω! εγω:δεν πειραζει, κι εγω να κατουρησω, αντε γεια. τα παραπανω αποτελουν πραγματικο γεγονος.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 ειμαι με μαυρο μποξερακι και ασπρες καλτσες. ατιμουτσικο
black_widow Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Κοιτα,εγω το εχω πει η γουιντοου μου βγαζει ενα περιεργο βαιμπ.Δεν ξερω να πουμε τι φλασια εχω φαει,ισως ειναι τα ποστ,ισως το συμπαθητικο της φωτο ισως το οτι εχω καλο στον εγκεφαλο,παντως γουιντοου μου εχεις κανει ψιλοζημια ειναι αληθεια (σοβαρα εντωμεταξυ) Κόψε την πλάκα Toξο
Toufas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ε και εγώ όταν παραπονιούνται ότι οι γυναίκες είναι πουτάνες , είναι έτσι , είναι αλλιώς μου έρχεται να τους ρωτήσω " μήπως είσαι τόσο μαλάκας και γουρούνι ; " αλλά δεν το έχω και τόσο ανάγκη ώστε να το ρωτήσω και σε forum σε άτομα που δεν ξέρω. Εχω εναν φιλο εδω και καμια 12αρια χρονια. Μια φορα πιαστηκαμε στα χερια πριν κατι χρονια στην παρο, ελεγε αυτη την πιπα "οι γυναικες οι πουτανες" και αλλα τετοια ομορφα. Και φαντασου τοτε δεν ειχα τα τωρινα μου μυαλα. Ειναι το ιδιο με τις γυναικες που λενε οτι εχουν μαλακομαγνητη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις