Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κι εχεις την εντυπωση οτι δεν εχουν στο σπιτι xbox και Playstation ε; καημενο μου κοριτσι. εμενα ο δικος μου προσπαθουσε να μου μαθει call of duty.

Αυτό δεν έχει καμία σχέση, παίζω και εγώ call of duty :P

Είπα το πρόβλημα δεν είναι τα βίντεο γκειμς, το πρόβλημα είναι τα πόκεμον.Στη σχολή.

Όχι gang δυστυχώς συμφοιτητές μου ήταν :(

Black το πιστεύω αυτό, αλλά έχουμε πήξει στους 20- στη σχολή, τους άλλους δεν τους βλέπουμε καθόλου, όταν τυχαίνει βέβαια και έχουμε τις ίδιες ώρες εργαστήριο :wub: :wub:

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποια μαναρα θα κανει παγωμενη φραπεδια τωρα στον Τοξο που αραζει ξαπλωμενος στον καναπε προσπαθωντας να σκεφτει τι θα γραψει στο κολορηπορτ?

Α,κ τις παντοφλες ετσι?

μηπως να σου παρουμε και καμια πιπα ρε μεγαλε?

Δημοσ.

Του κουμπάρου φωτό έχω δει και έχω εκφράσει και την άποψη μου. Δικιά σου δεν έχω δει. Να βάλεις φωτό και μετά να τη βγάλεις δεν πιάνεται... :devil:

Εχεις και κακο ταιμινγκ...Μερικα παρταλια που υποθετω θα εχουν κανει σεηβ ειναι Αθλιος,Τουφας,Στατους κτλ

Δημοσ.

μηπως να σου παρουμε και καμια πιπα ρε μεγαλε?

αμε!!Ειμαι κ με το κολλητο μποξερακι,βολευει.Απλα να μου την κανεις σιγα σιγα για να συγκεντρωνομαι να γραφω παραλληλα.

Δημοσ.

Πάντως ρε κορίτσια, χωρίς έχω δει κάποια σας και να έχω άποψη, με τρώει εδώ και ώρα να το πω:

πριν αρχίσετε τα "οι άντρες δεν μας την πέφτουν" και τα οι "άντρες δεν μας δίνουν σημασία" κτλ,

εξετάζετε την περίπτωση απλά να είστε μπάζα; Ακούγετε full κακία και δεν έχω πρόσθεση, απλά το πετάω σαν food for thought.

Feel free να με βρίσετε, απλά πιστεύω ότι κάποιος έπρεπε να το θέσει άκομψα :devil: Ισχύει αντεστραμμένο και για τους κλαψομο%νιδες άντρες, έτσι;!

Δημοσ.

Αυτό δεν έχει καμία σχέση, παίζω και εγώ call of duty :P

Είπα το πρόβλημα δεν είναι τα βίντεο γκειμς, το πρόβλημα είναι τα πόκεμον.Στη σχολή.

Όχι gang δυστυχώς συμφοιτητές μου ήταν :(

Black το πιστεύω αυτό, αλλά έχουμε πήξει στους 20- στη σχολή, τους άλλους δεν τους βλέπουμε καθόλου, όταν τυχαίνει βέβαια και έχουμε τις ίδιες ώρες εργαστήριο :wub: :wub:

:shock: τεσπα οπως βολευεται κανεις, να σε ρωτησω κατι; λες οτι ειναι με το ποκεμον στο χερι, καμια γκομενα τους νοιαζει να σμπροξουν ή @@;

Δημοσ.

Ποιος είπε ότι δεν μας την πέφτουν? :P

Απλά όταν η ατάκα για να πέσεις είναι, "θες να γράψουμε ιστορία?". ε δεν πέφτεις...

Εύα, σε κανένα πάρτι αν έχει μεθύσει πολύ η άλλη και τους κάτσει κατά λάθος συνήθως...

Δημοσ.

Και σου λέω εγώ παλιά δεν ήμουν τεκνατζού , αυτή η γενιά με έκανε τεκνατζού :mrgreen:

Έχω και εγώ έναν τέτοιο στο facebook. Λες να λέμε τον ίδιο ; :mrgreen:

κοριτσια ανταλλαγη ονοματων τωρα!

Δημοσ.

Πάντως ρε κορίτσια, χωρίς έχω δει κάποια σας και να έχω άποψη, με τρώει εδώ και ώρα να το πω:

πριν αρχίσετε τα "οι άντρες δεν μας την πέφτουν" και τα οι "άντρες δεν μας δίνουν σημασία" κτλ,

εξετάζετε την περίπτωση απλά να είστε μπάζα; Ακούγετε full κακία και δεν έχω πρόσθεση, απλά το πετάω σαν food for thought.

Feel free να με βρίσετε, απλά πιστεύω ότι κάποιος έπρεπε να το θέσει άκομψα :devil: Ισχύει αντεστραμμένο και για τους κλαψομο%νιδες άντρες, έτσι;!

Και έλεγα γιατί έχω αυπνίες ...

Δημοσ.

Μα και καποιος να ερθει και να σας πει ακριβως αυτα που λεγατε οτι θελετε να ακουσετε οταν σας την επεσε το προηγουμενο τουβλο, θα θελετε να ακουσετε κατι αλλο.

What women want? More.

Δημοσ.

Ποιος είπε ότι δεν μας την πέφτουν? :P

Απλά όταν η ατάκα για να πέσεις είναι, "θες να γράψουμε ιστορία?". ε δεν πέφτεις...

Εύα, σε κανένα πάρτι αν έχει μεθύσει πολύ η άλλη και τους κάτσει κατά λάθος συνήθως...

εγω παντως θα επεφτα με αυτο! χαχαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...