Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Tη φωτό δεν είδαμε όμως την δικη μου η του κουμπαρου?Δικη μου ολο κ καποιος θα εχει κανει καβατζα-σεηβ.Για τον κουμπαρο εμπιστευτητε Τοξο που λεει τα καλυτερα.Δλδ εαν δεν μπορεις να εμπιστευτεις το αισθητηριο ενος γκει αντρα.. παει...που καταντησαμε....
Marria Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ο άνδρας maturιάζει ρε όσο περνάνε τα χρόνια. Το 2041 και το 2061 μπουρλότα θα μαστε. Το 2071 δεν σου λέω που κατά μεγάλο ποσοστό θα μαστε γιατί θα μας πιάσει κατάθλιψη Ξερεις τι λεει μια παροιμια ε? Ασπρα μαλλια στη κεφαλη, κακα μαντατα αλλου
-nick- Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ξερεις τι λεει μια παροιμια ε? Ασπρα μαλλια στη κεφαλη, κακα μαντατα αλλου Υπαρχει κ το αλλο ομως ε Μαλλι βαμβακι Ψωλη φαρμακι
evabb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Εύα είμαι σίγουρη ότι όταν ο κούκλος σου σου πει ότι η Τουρκοκρατία κράτησε 5-6 χρόνια και θα νομίζει ότι κόλπος=ουρήθρα θα αλλάξεις γνώμη ε δεν θα φτασουμε να κανουμε και τοσο μακροσκελης κουβεντες. εναν πηδουλο και παμε για τον επομενο. αλλωστα εκει στα 18-21 αυτο θελουν ολα τα αγορακια, μετα ειναι που αρχιζουν και σου πρηζουν τα συκωτια για σχεσεις
Traumatias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Και Gang, έπαιζαν πόκεμον και είχαν φέρει και καλώδιο για να ανταλλάξουν Εμένα πάντως για την ώρα μου αρέσουν οι 23+, που συνήθως δεν πετάνε ατάκες αξέχαστες(με την κακή έννοια) και έχουν αφήσει το gb στο σπίτι και τον action man στην αποθήκη...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ασπρα μαλλια στη κεφαλη, κακα μαντατα αλλου Απορριπτεται,δεν κανει ριμα.Προτιμω του Νικ
gang Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Και Gang, έπαιζαν πόκεμον και είχαν φέρει και καλώδιο για να ανταλλάξουν Εμένα πάντως για την ώρα μου αρέσουν οι 23+, που συνήθως δεν πετάνε ατάκες αξέχαστες(με την κακή έννοια) και έχουν αφήσει το gb στο σπίτι και τον action man στην αποθήκη... Δεν μπορώ να το φανταστώ... Μήπως ήταν τίποτα παιδαρέλια από κανά διπλανό σχολείο?
black_widow Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Black_widow μην μπαίνεις στο κόπο δεν το αξίζουν . Μπορεί κάποιος να νοιώσει ότι αυτά τα παιδιά ήρθαν τον Νοέμβριο στη σχολή με το gameboy advance στο χέρι και έπαιζαν ανάμεσα στα κενά????? Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους παίζουν video games, μου αρέσουν και εμένα πάρα πολύ, αλλά βλέπετε το τραγικό έτσι? Εύα είμαι σίγουρη ότι όταν ο κούκλος σου σου πει ότι η Τουρκοκρατία κράτησε 5-6 χρόνια και θα νομίζει ότι κόλπος=ουρήθρα θα αλλάξεις γνώμη Ε και σε εμάς της γενιάς μου και στο μάθημα και στα κενά είχαν την αθλητική εφημερίδα και το χαρτί του στοιχήματος . Αλλά δεν ήταν καν ωραίοι έτσι , άτιμη ΣΔΟ , για να δούμε κανέναν της προκοπής ΣΤΕΦ χαζεύαμε. Μυαλό ραδικιού παίζει σε όλες τις γενιές πιστεύω.
evabb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Και Gang, έπαιζαν πόκεμον και είχαν φέρει και καλώδιο για να ανταλλάξουν Εμένα πάντως για την ώρα μου αρέσουν οι 23+, που συνήθως δεν πετάνε ατάκες αξέχαστες(με την κακή έννοια) και έχουν αφήσει το gb στο σπίτι και τον action man στην αποθήκη... κι εχεις την εντυπωση οτι δεν εχουν στο σπιτι xbox και Playstation ε; καημενο μου κοριτσι. εμενα ο δικος μου προσπαθουσε να μου μαθει call of duty.
athlios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ξερεις τι λεει μια παροιμια ε? Ασπρα μαλλια στη κεφαλη, κακα μαντατα αλλου εχει και μια αλλη ομως που λεει μαλλι μπαμπακι πσωλη φαρμακι.
Marria Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 εχει και μια αλλη ομως που λεει μαλλι μπαμπακι πσωλη φαρμακι. Καποιος δεν διαβαζει τα προηγουμενα ποστς ε?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 εχει και μια αλλη ομως που λεει μαλλι μπαμπακι πσωλη φαρμακι. η ηχω του νικ
black_widow Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Και Gang, έπαιζαν πόκεμον και είχαν φέρει και καλώδιο για να ανταλλάξουν Εμένα πάντως για την ώρα μου αρέσουν οι 23+, που συνήθως δεν πετάνε ατάκες αξέχαστες(με την κακή έννοια) και έχουν αφήσει το gb στο σπίτι και τον action man στην αποθήκη... Και εγώ στα 19-20 αυτές τις ηλικίες κοίταγα , απολύτως νορμάλ είναι αυτό. την δικη μου η του κουμπαρου?Δικη μου ολο κ καποιος θα εχει κανει καβατζα-σεηβ.Για τον κουμπαρο εμπιστευτητε Τοξο που λεει τα καλυτερα.Δλδ εαν δεν μπορεις να εμπιστευτεις το αισθητηριο ενος γκει αντρα.. παει...που καταντησαμε.... Του κουμπάρου φωτό έχω δει και έχω εκφράσει και την άποψη μου. Δικιά σου δεν έχω δει. Να βάλεις φωτό και μετά να τη βγάλεις δεν πιάνεται...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ποια μαναρα θα κανει παγωμενη φραπεδια τωρα στον Τοξο που αραζει ξαπλωμενος στον καναπε προσπαθωντας να σκεφτει τι θα γραψει στο κολορηπορτ? Α,κ τις παντοφλες ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις