Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά ρε κορίτσια σοβαρολογείτε ότι σας αρέσουν τα παιδιά της γενιάς μου :eek: ?????Που ζω??? Να ξέρετε επειδή τους βλέπω καθημερινά, όσοι είναι ωραίοι εξωτερικά(γιατί υπάρχουν και αυτοί για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα που λέει ότι οι περισσότεροι δεν είναι κούκλοι) εσωτερικά είναι να τρέχεις και να μην φτάνεις :-(

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω την εχω μεχρι την ελλαδα τοτε

Το οτι ισχυει μια προταση δεν σημαινει οτι ισχυει το αντιστροφο της ;)

Καλά ρε κορίτσια σοβαρολογείτε ότι σας αρέσουν τα παιδιά της γενιάς μου :eek: ?????Που ζω??? Να ξέρετε επειδή τους βλέπω καθημερινά, όσοι είναι ωραίοι εξωτερικά(γιατί υπάρχουν και αυτοί για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα που λέει ότι οι περισσότεροι δεν είναι κούκλοι) εσωτερικά είναι να τρέχεις και να μην φτάνεις :-(

Αρσενικες Barbie!

Δημοσ.

εγω την εχω μεχρι την ελλαδα τοτε

βγαλτην εξω ρε. ναι εδω στο γυναικειο οοτ, βγαλτηνα σε προκαλω να τις μετρησουμε.

Δημοσ.

Εε γενικά οι ορμές του να είσαι τέρας στο σώμα, ή να δέρνεις πολύ και γενικά να είσαι alpha male - συχνά σχετίζονται με αίσθηση ...ανεπάρκειας ;)

Όχι ότι όλοι οι σωματαράδες την έχουν γαριδάκι - απλά μην εκπλαγείς...

Ε που να ξέρω , δεν έχω κάνει και στατιστική έρευνα επί του θέματος. Των νορμάλ σωμάτων είμαι υπέρ. Τα πιο τερατώδη απλά τα κοιτάω.

Δημοσ.

Ε που να ξέρω , δεν έχω κάνει και στατιστική έρευνα επί του θέματος. Των νορμάλ σωμάτων είμαι υπέρ. Τα πιο τερατώδη απλά τα κοιτάω.

Ποτέ δεν είναι αργά.

Δημοσ.

Και μεις του '81 τεκνά λογιζόμαστε.....κάποιοι δεν έχουμε καν ακόμα κλείσει τα 30 :P

Είσαι ώριμο τεκνό εσύ :devil:

Κάτι παιδιά του '85 να δεις ωριμότητα ... Μα δεν μιλάμε για χαρακτήρα , ο χαρακτήρας δε φαίνεται γρήγορα , τον πρώτο καιρό ο άλλος σου δείχνει κάτι πολύ καλό για να είναι αληθινό και εσύ κάποια ελαττώματα δε θες να τα δεις λόγω ενθουσιασμού.

Δημοσ.

Και μεις του '81 τεκνά λογιζόμαστε.....κάποιοι δεν έχουμε καν ακόμα κλείσει τα 30 :P

Καποιοι του 81 ομως τα εχουν κλεισει....και καλα ας πουμε τωρα εμεις κουμπαρε στα χαρτια ειμαστε συνομιλικοι ετσι?Ασχετα που ο Τοξο ειναι γεννημενος Γεναρη κ εσυ Δεκεμβρη :mrgreen: Τεσπα οι του 81 παραμενουμε τεκνα μεχρι το 2041 (για τους αντρες) οι δε γυναικες απο το 2021 λε πουλ :mrgreen:

ΥΓ.εξαλλου εγω 29 θα ειμαι παντα οποτε κλαιν

Δημοσ.

και ποιος σου ειπε οτι μας νοιαζει ο εσωτερικος τους κοσμος; δεν τους θελουμε για σχεση... αν με πιανεις ;)

Δημοσ.

Καποιοι του 81 ομως τα εχουν κλεισει....και καλα ας πουμε τωρα εμεις κουμπαρε στα χαρτια ειμαστε συνομιλικοι ετσι?Ασχετα που ο Τοξο ειναι γεννημενος Γεναρη κ εσυ Δεκεμβρη :mrgreen: Τεσπα οι του 81 παραμενουμε τεκνα μεχρι το 2041 (για τους αντρες) οι δε γυναικες απο το 2021 λε πουλ :mrgreen:

Tη φωτό δεν είδαμε όμως

Δημοσ.

Black_widow μην μπαίνεις στο κόπο δεν το αξίζουν :-(.

Μπορεί κάποιος να νοιώσει ότι αυτά τα παιδιά ήρθαν τον Νοέμβριο στη σχολή με το gameboy advance στο χέρι και έπαιζαν ανάμεσα στα κενά?????

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους παίζουν video games, μου αρέσουν και εμένα πάρα πολύ, αλλά βλέπετε το τραγικό έτσι?

Εύα είμαι σίγουρη ότι όταν ο κούκλος σου σου πει ότι η Τουρκοκρατία κράτησε 5-6 χρόνια και θα νομίζει ότι κόλπος=ουρήθρα θα αλλάξεις γνώμη :rolleyes:

Δημοσ.

μη χεσω να πουμε.Τεκνα σκετα ειμαστε.Δεν φταιμε εμεις που εσεις γεννηθηκατε χθες προχθες

Tεκνο απο τεκνο εχει διαφορα ομως :P

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να νοιώσει ότι αυτά τα παιδιά ήρθαν τον Νοέμβριο στη σχολή με το gameboy advance στο χέρι και έπαιζαν ανάμεσα στα κενά?????

:shock: :shock: Πρώτη φορά ακούω τόσο κουλό περιστατικό! omg

Δημοσ.

Είσαι ώριμο τεκνό εσύ :devil:

Ειναι πουροτεκνο αυτος :P

Με το baby face μου οι λέξεις "ώριμο" και "πουρό" δεν συμπλέουν. Άντε μην τα πάρω τώρα :devil:

Ο άνδρας maturιάζει ρε όσο περνάνε τα χρόνια. Το 2041 και το 2061 μπουρλότα θα μαστε ακόμα

Το 2071 δεν σου λέω που κατά μεγάλο ποσοστό θα μαστε γιατί θα μας πιάσει κατάθλιψη :-D

Το μόνο τραγικό που βλέπω είναι ότι δεν είχαν το νέο 3DS :lol: (άκου gameboy advance). Από εκεί και πέρα, τους νιώθω, αν έχει σκάσει μύτη νέος Mario τι να κλάσουν οι Μαρίες της γειτονιάς να ούμε :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...