Traumatias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Καλά ρε κορίτσια σοβαρολογείτε ότι σας αρέσουν τα παιδιά της γενιάς μου ?????Που ζω??? Να ξέρετε επειδή τους βλέπω καθημερινά, όσοι είναι ωραίοι εξωτερικά(γιατί υπάρχουν και αυτοί για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα που λέει ότι οι περισσότεροι δεν είναι κούκλοι) εσωτερικά είναι να τρέχεις και να μην φτάνεις
-nick- Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 εγω την εχω μεχρι την ελλαδα τοτε Το οτι ισχυει μια προταση δεν σημαινει οτι ισχυει το αντιστροφο της Καλά ρε κορίτσια σοβαρολογείτε ότι σας αρέσουν τα παιδιά της γενιάς μου ?????Που ζω??? Να ξέρετε επειδή τους βλέπω καθημερινά, όσοι είναι ωραίοι εξωτερικά(γιατί υπάρχουν και αυτοί για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα που λέει ότι οι περισσότεροι δεν είναι κούκλοι) εσωτερικά είναι να τρέχεις και να μην φτάνεις Αρσενικες Barbie!
athlios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 εγω την εχω μεχρι την ελλαδα τοτε βγαλτην εξω ρε. ναι εδω στο γυναικειο οοτ, βγαλτηνα σε προκαλω να τις μετρησουμε.
black_widow Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Εε γενικά οι ορμές του να είσαι τέρας στο σώμα, ή να δέρνεις πολύ και γενικά να είσαι alpha male - συχνά σχετίζονται με αίσθηση ...ανεπάρκειας Όχι ότι όλοι οι σωματαράδες την έχουν γαριδάκι - απλά μην εκπλαγείς... Ε που να ξέρω , δεν έχω κάνει και στατιστική έρευνα επί του θέματος. Των νορμάλ σωμάτων είμαι υπέρ. Τα πιο τερατώδη απλά τα κοιτάω.
caution Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ε που να ξέρω , δεν έχω κάνει και στατιστική έρευνα επί του θέματος. Των νορμάλ σωμάτων είμαι υπέρ. Τα πιο τερατώδη απλά τα κοιτάω. Ποτέ δεν είναι αργά.
black_widow Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Και μεις του '81 τεκνά λογιζόμαστε.....κάποιοι δεν έχουμε καν ακόμα κλείσει τα 30 Είσαι ώριμο τεκνό εσύ Καλά ρε κορίτσια σοβαρολογείτε ότι σας αρέσουν τα παιδιά της γενιάς μου ?????Που ζω??? Να ξέρετε επειδή τους βλέπω καθημερινά, όσοι είναι ωραίοι εξωτερικά(γιατί υπάρχουν και αυτοί για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα που λέει ότι οι περισσότεροι δεν είναι κούκλοι) εσωτερικά είναι να τρέχεις και να μην φτάνεις Κάτι παιδιά του '85 να δεις ωριμότητα ... Μα δεν μιλάμε για χαρακτήρα , ο χαρακτήρας δε φαίνεται γρήγορα , τον πρώτο καιρό ο άλλος σου δείχνει κάτι πολύ καλό για να είναι αληθινό και εσύ κάποια ελαττώματα δε θες να τα δεις λόγω ενθουσιασμού.
Marria Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Είσαι ώριμο τεκνό είσαι Ειναι πουροτεκνο αυτος
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Και μεις του '81 τεκνά λογιζόμαστε.....κάποιοι δεν έχουμε καν ακόμα κλείσει τα 30 Καποιοι του 81 ομως τα εχουν κλεισει....και καλα ας πουμε τωρα εμεις κουμπαρε στα χαρτια ειμαστε συνομιλικοι ετσι?Ασχετα που ο Τοξο ειναι γεννημενος Γεναρη κ εσυ Δεκεμβρη Τεσπα οι του 81 παραμενουμε τεκνα μεχρι το 2041 (για τους αντρες) οι δε γυναικες απο το 2021 λε πουλ ΥΓ.εξαλλου εγω 29 θα ειμαι παντα οποτε κλαιν
evabb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Καλά ρε κορίτσια σοβαρολογείτε ότι σας αρέσουν τα παιδιά της γενιάς μου ?????Που ζω??? Να ξέρετε επειδή τους βλέπω καθημερινά, όσοι είναι ωραίοι εξωτερικά(γιατί υπάρχουν και αυτοί για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα που λέει ότι οι περισσότεροι δεν είναι κούκλοι) εσωτερικά είναι να τρέχεις και να μην φτάνεις και ποιος σου ειπε οτι μας νοιαζει ο εσωτερικος τους κοσμος; δεν τους θελουμε για σχεση... αν με πιανεις
black_widow Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Καποιοι του 81 ομως τα εχουν κλεισει....και καλα ας πουμε τωρα εμεις κουμπαρε στα χαρτια ειμαστε συνομιλικοι ετσι?Ασχετα που ο Τοξο ειναι γεννημενος Γεναρη κ εσυ Δεκεμβρη Τεσπα οι του 81 παραμενουμε τεκνα μεχρι το 2041 (για τους αντρες) οι δε γυναικες απο το 2021 λε πουλ ΥΓ.εξαλλου εγω 29 θα ειμαι παντα οποτε κλαιν Tη φωτό δεν είδαμε όμως
Traumatias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Black_widow μην μπαίνεις στο κόπο δεν το αξίζουν . Μπορεί κάποιος να νοιώσει ότι αυτά τα παιδιά ήρθαν τον Νοέμβριο στη σχολή με το gameboy advance στο χέρι και έπαιζαν ανάμεσα στα κενά????? Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους παίζουν video games, μου αρέσουν και εμένα πάρα πολύ, αλλά βλέπετε το τραγικό έτσι? Εύα είμαι σίγουρη ότι όταν ο κούκλος σου σου πει ότι η Τουρκοκρατία κράτησε 5-6 χρόνια και θα νομίζει ότι κόλπος=ουρήθρα θα αλλάξεις γνώμη
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ειναι πουροτεκνο αυτος μη χεσω να πουμε.Τεκνα σκετα ειμαστε.Δεν φταιμε εμεις που εσεις γεννηθηκατε χθες προχθες
Marria Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 μη χεσω να πουμε.Τεκνα σκετα ειμαστε.Δεν φταιμε εμεις που εσεις γεννηθηκατε χθες προχθες Tεκνο απο τεκνο εχει διαφορα ομως
gang Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μπορεί κάποιος να νοιώσει ότι αυτά τα παιδιά ήρθαν τον Νοέμβριο στη σχολή με το gameboy advance στο χέρι και έπαιζαν ανάμεσα στα κενά????? Πρώτη φορά ακούω τόσο κουλό περιστατικό! omg
chill Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Είσαι ώριμο τεκνό εσύ Ειναι πουροτεκνο αυτος Με το baby face μου οι λέξεις "ώριμο" και "πουρό" δεν συμπλέουν. Άντε μην τα πάρω τώρα Καποιοι του 81 ομως τα εχουν κλεισει....και καλα ας πουμε τωρα εμεις κουμπαρε στα χαρτια ειμαστε συνομιλικοι ετσι?Ασχετα που ο Τοξο ειναι γεννημενος Γεναρη κ εσυ Δεκεμβρη Τεσπα οι του 81 παραμενουμε τεκνα μεχρι το 2041 (για τους αντρες) οι δε γυναικες απο το 2021 λε πουλ ΥΓ.εξαλλου εγω 29 θα ειμαι παντα οποτε κλαιν Ο άνδρας maturιάζει ρε όσο περνάνε τα χρόνια. Το 2041 και το 2061 μπουρλότα θα μαστε ακόμα Το 2071 δεν σου λέω που κατά μεγάλο ποσοστό θα μαστε γιατί θα μας πιάσει κατάθλιψη Μπορεί κάποιος να νοιώσει ότι αυτά τα παιδιά ήρθαν τον Νοέμβριο στη σχολή με το gameboy advance στο χέρι και έπαιζαν ανάμεσα στα κενά????? Το μόνο τραγικό που βλέπω είναι ότι δεν είχαν το νέο 3DS (άκου gameboy advance). Από εκεί και πέρα, τους νιώθω, αν έχει σκάσει μύτη νέος Mario τι να κλάσουν οι Μαρίες της γειτονιάς να ούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις