evabb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Καλημέραααααααααααα christiana μόνο τα μεγάλα βυζιά κοιτάζουν αα και να είναι ξανθές κι οι κοκκινομαλλες με ωραιο βυζοκωλο και καμπυλες γενικα εχουν περαση
pavlinda Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 For the record εγω ηθελα να ακουσω τον ευλογητο, μετα πηρε η παυλινα και εψαχνε την νατασσα, και μετα τραγουδαγε. Και να τις ειχαμε πει ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΑΥΛΙΝΑ FOR THE LULZ, δεν θα γινοταν ετσι. Επισης, το τουβλινα μπροστα σου το ειπα, δεν εχω κατι να κρυψω. Πες με οπως θες μαναρα μου εσυ. lulz ομως, lulz!
caution Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ολες εχουν περάσει Ολα τα χρωματα κλπ fxd! Αααατσσσσσσς, greek lover ναουμ!
-nick- Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 fxd! Αααατσσσσσσς, greek lover ναουμ! Καλα θα ταν να χουν περασει ολες! Προς το παρον μονο ξανθιες και μελαχρινες
Impious Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 κι οι κοκκινομαλλες με ωραιο βυζοκωλο και καμπυλες γενικα εχουν περαση http://www.youtube.com/watch?v=PERRw_o3uFY&feature=related respect
Dark_son20 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PERRw_o3uFY&feature=related respect ναι ρε ωραία...έχουμε και μια ώρα δουλειά ακόμα...
gang Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.c...feature=related α ρε μαλάκα, πες ότι γιαυτό τον λόγοβλέπεις true blood...
Impious Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 α ρε μαλάκα, πες ότι γιαυτό τον λόγοβλέπεις true blood... οχι βεβαια εχει και αλλες καλες κοπελες μεσα suck it, its full of blood φαση
evabb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 τελικα εχω αρχισει να μπαινω στην αντρικη ψυχολογια.
black_widow Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 αα, δηλ αυτό που λες είναι οτι εσένα σε μια γυναίκα δεν σε νοιάζει ούτε αν είναι βαρετή , ούτε αν έχει φίλους , ούτε αν έχει σχέδια για το μέλλον... ε, εμείς κοιτάμε κάτι παραπάνω δε θέλουμε χαζογκόμενους Είναι τα κοινωνικά στερεότυπα τέτοια. Μία ωραία γυναίκα όσο τούβλο να είναι όσο κακιά και να είναι αν θέλει άντρα βρίσκει ( δε μιλάμε τώρα για ποιότητα ανθρώπου ). Αν δεν έχει και ηθικές αναστολές τότε ζωή και κότα θα περάσει. Ένας ωραίος άντρας δεν αρκεί να είναι ωραίος . Τι να τον κάνεις αν είναι απλά ωραίος ; Θα τον κυκλοφορήσεις μία , δύο , πόσες φορές για να δείξεις ότι έχεις γούστο στους άντρες. Συμπεριφορά 15χρονης μου κάνει. ευχαριστω ατομο απο εδω μεσα που μου δινει συμβουλες γιατι χωρις αυτον δεν θα πηγαινα ποτε μπροστα. sou edina kai sumvoules edelos kaloproaireta gia to pos na milas kalitera sto foroum gia na min se lene touvlo meta kai xazi, kai se rotane an eisai 10 xronon. Alla otan stalega nomizes oti ithela na sou tin po. Kai mi nomizeis pos oi alloi se sevodai h se theoroun kati. Otan den eisai sto tsat se lene diafora. Simera o toufas se eipe touvlina stin arxi, eno kai olokliro to foroum se leei mwri kai diafora alla. Kai oloi aftoi apo to foroum(einai polloi) pou exete adalaxei msn, fb skaip kai tetoia, giati nomizeis oti se prosegisan? Gia na milate gia to kupriako h mhpos gia th moda? Epeidh se vrikan efkoli se prosegisan, kai tolmo na madepso pos oi perissoteroi ithelan na pidixoun. Kai simera sto chat pou sou zitisan na tragoudiseis, mia sketi ekmetalefsi htan, kai to eipa lla den niasthke kaneis. Kai esu ftes pou se theoroun efkoli(kai touvlo mazi) me tetoia suberifora, atention whore kai loipa. νομιζω πως απο μονη μου τραγουδησα και δεν μου το ζητησε κανεις. ισα ισα ακουσα γιουχαρισματα . επισης ειμαι πολυ ευκολη ετσι? ποσοι απο εδω μεσα με εχετε πηδηξει,να σηκωσετε χερι τωρα! Καλά παίρνεις στα σοβαρά τέτοια μηνύματα ;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ένας ωραίος άντρας δεν αρκεί να είναι ωραίος . Τι να τον κάνεις αν είναι απλά ωραίος ; Θα τον κυκλοφορήσεις μία , δύο , πόσες φορές για να δείξεις ότι έχεις γούστο στους άντρες. Συμπεριφορά 15χρονης μου κάνει. γιατι τι αλλο παραπανω θελει ενας αντρας εκτος απο το να ειναι ωραιος,γαμιας κ να εχει καλο αμαξι?Ολα τα αλλα μετα τα εχουμε πληρωμενα.Ασε που εσεις πατσαβουαριαζετε να πουμε στα 40 κ πανω συν τα ψυχοτραλαλα σας,ενω εμεις μπορουμε να ειμαστε αθανατα σεξ συμβολα μεχρι κ τα 60 μας.
evabb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 γιατι τι αλλο παραπανω θελει ενας αντρας εκτος απο το να ειναι ωραιος,γαμιας κ να εχει καλο αμαξι?Ολα τα αλλα μετα τα εχουμε πληρωμενα.Ασε που εσεις πατσαβουαριαζετε να πουμε στα 40 κ πανω συν τα ψυχοτραλαλα σας,ενω εμεις μπορουμε να ειμαστε αθανατα σεξ συμβολα μεχρι κ τα 60 μας. ευτυχως που υπαρχουν και τα βιαγκρα ε;
black_widow Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 γιατι τι αλλο παραπανω θελει ενας αντρας εκτος απο το να ειναι ωραιος,γαμιας κ να εχει καλο αμαξι?Ολα τα αλλα μετα τα εχουμε πληρωμενα.Ασε που εσεις πατσαβουαριαζετε να πουμε στα 40 κ πανω συν τα ψυχοτραλαλα σας,ενω εμεις μπορουμε να ειμαστε αθανατα σεξ συμβολα μεχρι κ τα 60 μας. Από την πλευρά της γυναίκας μιλάω και για σχέση. Για σεξ ναι , ωραίος και να είναι καλός στο σεξ ( να ταιριάζουμε στο σεξ δηλαδή και να μην είναι άμπαλος και αδιάφορος ) . Όσο για το εάν είστε αθάνατα σεξ σύμβολα δεν ξέρω , τώρα τελευταία το έχω γυρίσει και σε τεκνά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις