status Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Χαχαχαχα παραδεξου το οτι ζηλευετε και οτι εδω ειναι πιο ωραια Όχι, όσο και να χτυπιέσαι (φραπές δεν γίνεσαι:Ρ), όχι.;ρ Δω! ΔΩ. ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ! ςεφςεργςεφψωδσςγ Gigollo-Alfa_Romeo147
Marria Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Θα πω κακια αλλα δεν κρατιεμαι ! Αφου ειναι womens only, οι ανδρες τι δουλεια εχουν εδω? Ρωτω τωρα εγω με το αθωο μυαλο μου
slipknot Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Πράκτορες, σταματήστε ετούτο τον βρώμικο πόλεμο. Αφιερωμένο στις συντρόφισσες.
christiana78 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Βασικά, χεστήκαμε εμείς ήρθαμε να σας χαλάσουμε τις Bibibo, να ζωγραφίσουμε ένα τσουτσούνι εκεί που υποτίθεται θα το είχε ο (Τζον)^2 και να σου τραβήξουμε τις κοτσίδες, επίσης ήρθαμε να δούμε τι έχει μέσα στο βρακάκι της η pavlinda. (πως τη λένε:Ρ) θα καθίσετε να σας βάψουμε με τα καλλυντικά της μαμάς;
Traumatias Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Τσάτσος της Cindy ή της Barbie ? Όντως bibibo....that was a looooooooooooooong time ago Αυτό αποδεικνύει ότι ο status κατά βάθος είναι ένας ευαίσθητος και κάλτ τύπος?
status Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Τσάτσος της Cindy ή της Barbie ? Δε μπορώ να σου πω, έχω ατζέντα;ρ ΛΟΛ! γιατι ειδικα το δικο μου βρακακι? το οποιο παρεπιπτοντως μοιαζει με αυτο: Γυμνοί όλοι ίδιοι είμαστε.;ρ
giorgos147 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Gigollo-Alfa_Romeo147 Πολυτέλειες όμως, ε; Ολόκληρο Ιταλικό μαραφέτι δω. Και σε τιμές, απλά προσιτές. ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΝΩ ΚΥΡΙΑ, ΤΣΑΜΠΑ.
status Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Όντως bibibo....that was a looooooooooooooong time ago Αυτό αποδεικνύει ότι ο status κατά βάθος είναι ένας ευαίσθητος και κάλτ τύπος? Θου κύριε, δε ντρέπεσαι ΡΕ να ξεστομίζεις τέτοιες κουβέντες;
black_widow Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 1.76........ Αν βγούμε ποτέ θα ξεθάψω τα τρίπατα γκέτα dr. Martins από τα λυκειακά μου χρόνια και problem solved Ε θα φορέσω ένα πιο χαμηλό τακούνι μην άγχεσαι , 1,69 είμαι όχι 1.80
Traumatias Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Θου κύριε, δε ντρέπεσαι ΡΕ να ξεστομίζεις τέτοιες κουβέντες; Όχι, καθόλου
status Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Θα πω κακια αλλα δεν κρατιεμαι ! Αφου ειναι womens only, οι ανδρες τι δουλεια εχουν εδω? Ρωτω τωρα εγω με το αθωο μυαλο μου Χμ, αν ήσουν άντρας θα καταλάβαινες πόσο μέγας πειρασμός είναι το " Γυναικεία αποδυτήρια!":Ρ θα καθίσετε να σας βάψουμε με τα καλλυντικά της μαμάς; ΌΧΙ, εκτός και αν παίξεις όλα τα zork, χωρίς transcript και χωρίς walkthrough! Πολυτέλειες όμως, ε; Ολόκληρο Ιταλικό μαραφέτι δω. Και σε τιμές, απλά προσιτές. ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΝΩ ΚΥΡΙΑ, ΤΣΑΜΠΑ. Ηλεκτρονική magneti marelli, άσε δεν λέει ;ρ Όχι, καθόλου Τραυματία, κανόνισε, έχω φάει μεξικάνικο.. ;ρ
Lucifer Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μη στενοχωριέσαι Λούσι, κανένας μεγάλος άντρας στην ιστορία (εντάξει όχι του μπάσκετ) δεν ήταν ψηλέας, ας τους να λένε Είναι θέμα αισθητικής, 1,81-1,83 είμαι εγώ.
christiana78 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 ΌΧΙ, εκτός και αν παίξεις όλα τα zork, χωρίς transcript και χωρίς walkthrough! :wacko:
status Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 :wacko: Εγώ θα σου κάτσω να με βάψεις αλλά και εσύ πρέπει να κάνεις κάτι βρε αδελφή.;ρ Είναι θέμα αισθητικής, 1,81-1,83 είμαι εγώ. Κοντός είσαι, δεν κάμεις για δικτάτορας ρε
Προτεινόμενες αναρτήσεις