Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε σαφως το οτι εισαι προακτιβ βοηθα και γνωριζουμε τα οφελη της ασκησης ειδικα σε αγχωδεις διαταραχες κ καταθλιψη απο κει κ περα η συμβατικη θεραπεια παντα ειναι η πρωτη γραμμη αντιμετωπισης.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Yeap - αλλά δεν είμαι σε φάση να μην σηκώσω τηλέφωνο atm...

Να μη σηκώσεις τηλέφωνο ή να μη πεις lame δικαιολογίες όπως έχει σοβαρό πρόβλημα ο κολλητός , σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα ή δεν ξέρω εγώ τι , φωνάζουν από μακριά αυτές οι δικαιολογίες. Αν πεις κάτι του στυλ έχω ψύξη , έχω τη μέση μου , δεν μπορώ να κουνηθώ , μπορεί να σου πει αυτή να έρθει σπίτι να σου κάνει και παρέα ( εάν έχει και βλέψεις να σε ρίξει έτσι ).

Η ΄ότι είσαι με την νυν θα πεις ή ότι απλά είσαι σκατά ψυχολογικά και δεν έχεις όρεξη να βγεις ή ότι έχεις κανονίσει με κάποιο φίλο σου από την τάδε πόλη και φεύγει και ότι θα κανονίσετε άλλη φορά . Σε κάθε περίπτωση φροντίζεις να κλείνεις την κουβέντα λέγοντας να κανονίσουμε την άλλη εβδομάδα που θα πιο πολύ χρόνο , ωραία , θα συνεννοηθούμε.

Και τι στο καλό θες να βγεις με πρώην που δεν είναι καβάτζα ; :mad:

Και εγώ ειδικά στην περίπτωση που αναβιώνουμε τις σεξουαλικές μας περιπτύξεις :-D

Χαχα ήμουν σίγουρη ότι κάτι τέτοιο θα έλεγες :devil:

Δημοσ.

μολις ηρθα απο τον ορθοπΕδικο κι αφου με ειπε οτι τελικα κανεις δεν ξερει αν γραφεται ορθοπεδικος(απο το πεδιον) ή ορθοπαιδικος(απο το παιδι???) μου ειπε οτι τελικα πρεπει να εγχειρησω τα feet μου. φοβαμαι... αυριο θα παω για ακτινες να δουμε αν τελικα θελω επεμβαση η εγχειρηση. φοβαμαι πολυ...

http://www.youtube.com/watch?v=T5t1HsqWY0Q&feature=related

Δημοσ.

@widow

Να τη γειώσω ήθελα ρε ΄συ, απλά όχι full frontal γιατί, ξέροντας το άτομο, δεν το θεωρούσα καλό... είναι άτομο με θέματα αυτοεκτίμησης γενικά οπότε είπα απλά να είμαι καλός. Anyhow, τελικά έπαιξα το χαρτί "είμαι σε σπίτι φίλου γιατί έχει παιχτεί στραβή" - έπιασε μια χαρά νομίζω, και στο κλείσιμο το πήγα "θα σε πάρω εγώ" οπότε πιστεύω ότι στην πράξη, καθάρισα :)

@pavlinda

Πήγαινε και σε 2ο ποδογιατρό, μήπως έπεσες σε κανένα σφάχτη ;)

Δημοσ.

μολις ηρθα απο τον ορθοπΕδικο κι αφου με ειπε οτι τελικα κανεις δεν ξερει αν γραφεται ορθοπεδικος(απο το πεδιον) ή ορθοπαιδικος(απο το παιδι???) μου ειπε οτι τελικα πρεπει να εγχειρησω τα feet μου. φοβαμαι... αυριο θα παω για ακτινες να δουμε αν τελικα θελω επεμβαση η εγχειρηση. φοβαμαι πολυ...

http://www.youtube.com/watch?v=T5t1HsqWY0Q&feature=related

ειναι ετσι το ποδι σου; :fear: πως το επαθες αυτο;

Δημοσ.

οχι ειναι πολυ μικρο αλλα φοβαμαι αν το αφησω μην γινει ετσι! αυτο εδω ειναι η χειροτερη περιπτωση, ουτε παπουτσια δε μπορεις να φορεσεις!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...