Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1219987374qyuemcz.jpg

τα οποια οταν μεγαλωσουν θα γινουν σαν αυτο στην εικονα που ποσταρα ενω το κουταβι θα γινει

ετσι beagle.jpg

η αντε ετσι

PitBullTerrierTiggerFetch1.jpg

που και παλι ειναι πολυ γλυκουλι ^_^

υπαρχει κ καθαρα εξειδικευμενο για υποχονδρια σε πιο γενικη φαση φαση μπορεις να κανεις το ΜΜΡΙ 2

σε ψυχολογο το κανουμε αυτο; ειναι μεγαλο;

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σε ειδικα εκπαιδευμενο ψυχολογο μονο κ ναι ειναι μεγαλο.

Καποιος που δεν εχει θεμα με καθαριοτητα κλπ αλλα πχ νομιζει οτι εχει κατι οργανικο ξερω γω το στομαχι του χωρις να εχει κατι αλλα ειναι απλα ψυχοσωματικο, θεωρειται υποχονδριος? Οι υποχονδριοι δεν σχετιζονται και με OCD?

Δημοσ.

Καποιος που δεν εχει θεμα με καθαριοτητα κλπ αλλα πχ νομιζει οτι εχει κατι οργανικο ξερω γω το στομαχι του χωρις να εχει κατι αλλα ειναι απλα ψυχοσωματικο, θεωρειται υποχονδριος? Οι υποχονδριοι δεν σχετιζονται και με OCD?

και η υποχονδρια και το OCD ειναι διαταραχες που πεφτουν στο λεγομενο ''anxiety spectrum'' απο κει και περα αξιολογηση αυτων των εκδηλωσεων ως προς την ψυχοπαθολογια τους γινεται μονο απο τους ειδικους επιστημονες.

Δημοσ.

και η υποχονδρια και το OCD ειναι διαταραχες που πεφτουν στο λεγομενο ''anxiety spectrum'' απο κει και περα αξιολογηση αυτων των εκδηλωσεων ως προς την ψυχοπαθολογια τους γινεται μονο απο τους ειδικους επιστημονες.

Ναι για το OCD το ξερω οτι θεωρειται anxiety disorder.

Απλα δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει η κατηγοριοποιηση. Δηλαδη εστω τα κατηγοριοποιουμαι σε Χ Υ Ζ υποκατηγοριες και δε συμαζευεται. Πρακτικα τι κανουμε? Η συμπεριφορικη θεραπεια φαινεται αρκετα διαδομενη τελευταια παντως

Δημοσ.

Ναι για το OCD το ξερω οτι θεωρειται anxiety disorder.

Απλα δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει η κατηγοριοποιηση. Δηλαδη εστω τα κατηγοριοποιουμαι σε Χ Υ Ζ υποκατηγοριες και δε συμαζευεται. Πρακτικα τι κανουμε? Η συμπεριφορικη θεραπεια φαινεται αρκετα διαδομενη τελευταια παντως

Η κατηγοριοποιηση και ταξινομηση ειναι σημαντικη κυριως για τους Ψυχιατρους και τους Ψυχολογους (ειδικα τους Κλινικους) και γενικα βοηθαει ολους τους επαγγελματιες ψυχικης υγειας να εχουν μια κοινη βαση.Απο κει κ περα το να παμε στο αλλο ακρο κ να κατηγοριοποιουμε για ψιλου πηδημα καθε συμπεριφορα ως ενδειξη ψυχοπαθολογιας ειναι ακραιο.

Επι του πρακτεου ναι γνωστικη συμπεριφορικη παρεακι με αγωγη εχουν τα καλυτερα αποτελεσματα κ για τις δυο διαταραχες,αλλα κ οι δυο ειναι επιμονες κ χρονιες κ μπορουν να ριξουν σημαντικα την ποιοτητα ζωης του πασχοντα.

Δημοσ.

Εγω ειχα αγχωδη διαταραχη/OCD/σωματομορφο αγχος παλια αλλα πλεον εχει εξαφανιστει σχεδον πληρως

Παραμενει μυστηριο το γιατι εμφανιστηκε

Δημοσ.

Λουσι,ποσο σκοραρεις στην υποχονδρια?Εχεις βαρεσει ποτε κανα ψυχομετρικο?Σε βλεπω στα υψηλα κλιμακια παντως.

Μπα, δεν έχω τέτοια θέματα. Είμαι ανδρικά τυπικός με καθαριότητα και πολύ συστηματικός σε θέματα υγείας και εξετάσεων, αλλά ως εκεί.

Εντάξει, τίγκα στο νοσοκομείο, τα αίματα, τα αμνιακά υγρά και τα σκατά, αν ήμουν υποχόνδριος θα τα 'χα τινάξει.

και τα εκαναν πανω τους; η παρακεντηση οντως ειναι ασχημο πραμα :fear:

Σενάριο για τον caution είναι που ψάχνει ψέμα να ακυρώσει ραντεβού, δεν έγινε κάτι τέτοιο.

:lol:

Δεν είμαστε ρούχα σε καμιά βιτρίνα βρε να τραβάμε κόσμο -_- Έτσι κ αλλιώς 98% αρσενικά είστε εδώ μέσα, αν πεις ότι σας κρατάμε εμείς το 2% θα είναι μεγάλη προσβολή για το φύλο σου.

Δεν νοιώθω ούτε πως εκπροσωπώ, ούτε πως αντιπροσωπεύω το φύλο μου. Και φυσικά δε νοιώθω καμία αίσθηση αλληλεγγύης.

Εσείς από την άλλη, μου αρέσετε, σας προτιμώ αισθητικά και βιολογικά.

Δημοσ.

Εγω ειχα αγχωδη διαταραχη/OCD/σωματομορφο αγχος παλια αλλα πλεον εχει εξαφανιστει σχεδον πληρως

Παραμενει μυστηριο το γιατι εμφανιστηκε

αγχωδεις διαταραχες εχει σχεδον το 25% του γενικου πληθυσμου σε καποια φαση της ζωης του,εαν εφυγε χωρις να εχει γινει θεραπεια ενδεχεται να ξαναγυρισει σε καποια αλλη φαση της ζωης που θα το επιτρεψουν οι συνθηκες.Απο κει κ περα τπτ δεν ειναι σιγουρο.Πολλα παιζουν

Δημοσ.

αγχωδεις διαταραχες εχει σχεδον το 25% του γενικου πληθυσμου σε καποια φαση της ζωης του,εαν εφυγε χωρις να εχει γινει θεραπεια ενδεχεται να ξαναγυρισει σε καποια αλλη φαση της ζωης που θα το επιτρεψουν οι συνθηκες.Απο κει κ περα τπτ δεν ειναι σιγουρο.Πολλα παιζουν

Εχω βρει τροπους να το παλευω γενικα - πχ γυμναστικη βοηθαει φουλ, επισης βοηθαει το να εχεις ασχολιες που σε απορροφουν κλπ, να κανεις awareness shift σε αλλα ερεθισματα κλπ

Δημοσ.

Δεν νοιώθω ούτε πως εκπροσωπώ, ούτε πως αντιπροσωπεύω το φύλο μου. Και φυσικά δε νοιώθω καμία αίσθηση αλληλεγγύης.

Εσείς από την άλλη, μου αρέσετε, σας προτιμώ αισθητικά και βιολογικά.

Ωω είσαι ακριβώς εγώ αν αντιστρέψεις τα φύλα :P

Δημοσ.

υπαρχουν ποντικια χωρις μακρια αηδιαστικη ουρα; η κατι που να μοιαζει με ποντικι; τα ινδικα χοιριδια εχουν μακρια ουρα;

Τι σχέση έχει η ούρα. Στην ορολογία αναφέρθηκα.

Το ποντίκι που είχε μπει στο σπίτι από αυτά με τις μακριές ουρές ήταν. Είδα κι έπαθα να το ξεφορτωθώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...