Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμφ.

In any case, ελπίζω να 'σαι καλύτερα.

Όχι τίποτε άλλο, ανεβάζετε την επισκεψιμότητα τα θηλυκά.

:P Ναι ναι μια χαρά είμαι, είπαμε έχω σκληρό κεφάλι, δεν με ξεφορτώνεται κανείς τόσο εύκολα.

Και στο κάτω κάτω της γραφής, δεν θα σου ανέβαζα στην προκειμένη περίπτωση την επισκεψιμότητα, το κεφάλι χτύπησα.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν παίζει να σκάσει κάνας κολλητός σπίτι, χάλια, επειδή ο πατέρας του περιμένει αποτελέσματα βιοψίας;

Γενικά, τα ενήλικα ψέμματα νομίζω πρέπει να 'ναι υπερβολικά. Ο άλλος τείνει να σκεφτεί "γιατί να μου πει τέτοια παπάτζα ενώ μπορούσε να μου πει ότι κόλλησε γρίπη ξερωγώ;".

Think big! Μου αρέσει αυτή η κατεύθυνση ;)

Δημοσ.

:P Ναι ναι μια χαρά είμαι, είπαμε έχω σκληρό κεφάλι, δεν με ξεφορτώνεται κανείς τόσο εύκολα.

Και στο κάτω κάτω της γραφής, δεν θα σου ανέβαζα στην προκειμένη περίπτωση την επισκεψιμότητα, το κεφάλι χτύπησα.

Αυτό λέω, σκέψου να το 'χες σπάσει και να μην έμπαινες. Βουτιά τα νούμερα.

Σταμάτα να μιλάς για χτυπήματα τώρα, σκιρτώ.

Δημοσ.

@pavlinda

Αυτό είναι λιγάκι μη-ρεαλιστικό στην περίπτωσή μου. Θα ακουστεί περίεργο γιατί με ξέρει...

και γιατι ξερει η πρωην τι κανεις στην ζωη σου τωρα? η πετας καποιον ολοκληρωτικα απο την ζωη σου και δεν ξαναμαθαινεις ποτε τιποτα για αυτον η οχι. τα παρεδωσε με πρωην δεν τα καταλαβαινω

Δημοσ.

τι ανωμαλοι ανθρωποι που κυκλοφορουν :angry:

ειναι δυνατον να προτιμας αυτο

Iguana%20-%20Cincinnati%20Zoo%20-%20D.%20Byrd.jpg

απο αυτο

cute-puppy-pictures-sorry-eyes1.jpg :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Ναι, εβαλες την φωτο απο το γλυκο κουταβακι και την ιγκουανα (?) με ανοιχτο το στομα, πολυ σωστη συγκριση. Βαλε κανα pitbull που ειναι σαν σκατα με χλωρινη να δουμε πιο ειναι πιο ωραιο

Δημοσ.

Think big! Μου αρέσει αυτή η κατεύθυνση ;)

Ε λοιπόν, επειδή ο θείος του κολλητού έκανε κάτι εξετάσεις και βγήκαν περίεργες, έκανε και ο πατέρας του κολλητού από ανησυχία, ρε μπας και, κτλ. Και έκανε το σετ. Και βγήκαν κάτι περίεργες ορμονικές για θυρεοειδή και έκανε υπέρηχο και είδε κάτι όζους ΝΑ και του πήραν βιοψία (ανάθεμα κι αν στέκει αυτό, αλλά) αλλά με τον κωλοαύγουστο αργούν τα αποτελέσματα και είναι γάμησέ τα ο άνθρωπος, έχουν και οικογενειακό ιστορικό, χέσε μέσα.

Δημοσ.

Ναι, εβαλες την φωτο απο το γλυκο κουταβακι και την ιγκουανα (?) με ανοιχτο το στομα, πολυ σωστη συγκριση. Βαλε κανα pitbull που ειναι σαν σκατα με χλωρινη να δουμε πιο ειναι πιο ωραιο

κουταβι ειπε ο κυριος πιο πανω. ακομη και τα pitbull κουταβια γλυκουλια ειναι.

για του λογου το αληθες

pitbull02.jpg

Δημοσ.

Ε λοιπόν, επειδή ο θείος του κολλητού έκανε κάτι εξετάσεις και βγήκαν περίεργες, έκανε και ο πατέρας του κολλητού από ανησυχία, ρε μπας και, κτλ. Και έκανε το σετ. Και βγήκαν κάτι περίεργες ορμονικές για θυρεοειδή και έκανε υπέρηχο και είδε κάτι όζους ΝΑ και του πήραν βιοψία (ανάθεμα κι αν στέκει αυτό, αλλά) αλλά με τον κωλοαύγουστο αργούν τα αποτελέσματα και είναι γάμησέ τα ο άνθρωπος, έχουν και οικογενειακό ιστορικό, χέσε μέσα.

και τα εκαναν πανω τους; η παρακεντηση οντως ειναι ασχημο πραμα :fear:

Δημοσ.

Αυτό λέω, σκέψου να το 'χες σπάσει και να μην έμπαινες. Βουτιά τα νούμερα.

Σταμάτα να μιλάς για χτυπήματα τώρα, σκιρτώ.

:lol:

Δεν είμαστε ρούχα σε καμιά βιτρίνα βρε να τραβάμε κόσμο -_- Έτσι κ αλλιώς 98% αρσενικά είστε εδώ μέσα, αν πεις ότι σας κρατάμε εμείς το 2% θα είναι μεγάλη προσβολή για το φύλο σου.

Δημοσ.

Λουσι,ποσο σκοραρεις στην υποχονδρια?Εχεις βαρεσει ποτε κανα ψυχομετρικο?Σε βλεπω στα υψηλα κλιμακια παντως.

υπαρχει τετοιο τεστ; θα μου κανεις ενα;

Δημοσ.

@Lucifer

Είναι πάρα πολύ καλό. Ανατριχιάζω λίγο, οπότε παίζει να τα "χαλαρώσω" αλλά είναι πάρα πολύ καλό.

@-nick-

Την Παρασκευή θα είμαι πιωμένος. Solved :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...