Impious Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 αυτα εδω ειναι γλυκουλια (το ξερω οτι δεν ειναι ποντικια) και μου φαινεται δεν εχουν μακρια ουρα :wub: http://www.youtube.com/watch?v=El1NTGX6i80&feature=fvwrel
evabb Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=El1NTGX6i80&feature=fvwrel γιατι ρε καθικι; γιατι ποσταρεις τετοια; :cry: :cry:
pavlinda Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 γιατι πρεπει καποιος να ταιζει αυτα τα ελεεινα ερπετα? ζωα του διαολου? αφηστε τα να ερπονται στον δρομο μπας και τα πατησει κανενα αυτοκινητο
Traumatias Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μόνο αν ήσουν εχέμυθη, δε θέλω να χαλάσει το ίματζ μου. Είμαι, τραγικά. Δεν παθαίνει τίποτα το ίματζ σου, έτσι και αλλιώς δεν το πιστεύει κανένας Caution, πες ότι έχει προκύψει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και θα λείπεις,
Toufas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 γιατι πρεπει καποιος να ταιζει αυτα τα ελεεινα ερπετα? ζωα του διαολου? αφηστε τα να ερπονται στον δρομο μπας και τα πατησει κανενα αυτοκινητο Τα ερπετα εχουν το ιδιο δικαιωμα να ζουνε οπως και εσυ απο την μερια της εξελιξης των ειδων. Προφανως στα μερη που ζουν ειναι απο τους τελειοτερους/δυνατοτερους οργανισμους. Επειδη δεν ειναι γουτσου γουτσου τα πιο πολλα, δεν σκιζεις τα βρακια σου οπως κανεις επειδη ειδες ενα video φτιαγμενο για να σοκαρει
Lucifer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Είμαι, τραγικά. Δεν παθαίνει τίποτα το ίματζ σου, έτσι και αλλιώς δεν το πιστεύει κανένας Χμφ. In any case, ελπίζω να 'σαι καλύτερα. Όχι τίποτε άλλο, ανεβάζετε την επισκεψιμότητα τα θηλυκά.
-nick- Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Τα ερπετα εχουν το ιδιο δικαιωμα να ζουνε οπως και εσυ απο την μερια της εξελιξης των ειδων. Προφανως στα μερη που ζουν ειναι απο τους τελειοτερους/δυνατοτερους οργανισμους. Επειδη δεν ειναι γουτσου γουτσου τα πιο πολλα, δεν σκιζεις τα βρακια σου οπως κανεις επειδη ειδες ενα video φτιαγμενο για να σοκαρει +1 Εγω τα γουσταρω περισσοτερο απο κουταβια εννοειται
pavlinda Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ναι - δεν το βλέπω να δουλεύει αυτό... Έχω στο μυαλό μου να ρίξω μια θολούρα για πρόβλημα στην παρέα ξέρω 'γω, κάποια στραβή, αλλά δεν θα με χάλαγε και κάτι πιο substantial. P.S. Ναι δεν είναι πρώην/καβάτζα, είναι πρώην/drama queen και δεν έχω καμία όρεξη να με μαυρίσει... η απλα πες την οτι εχεις γκομενα και να μην σε ξαναενοχλησει
evabb Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 +1 Εγω τα γουσταρω περισσοτερο απο κουταβια εννοειται τι ανωμαλοι ανθρωποι που κυκλοφορουν ειναι δυνατον να προτιμας αυτο απο αυτο :wub: :wub: :wub: λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
caution Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 @Traumatias Η δικαιολογία με το "οικογενειακό πρόβλημα" είναι uber - παλιά, αλλά uber! Μόνο ένα άτομο ξέρω να του έχει γίνει backfire... @pavlinda Αυτό είναι λιγάκι μη-ρεαλιστικό στην περίπτωσή μου. Θα ακουστεί περίεργο γιατί με ξέρει... Μάλλον θα παίξω το χαρτί "έκτακτη καταστροφή" στην παρέα και "σε παίρνω εγώ"... άκομψο αλλά ok, με λίγη καλή θέληση, το πιστεύεις!
Lucifer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δεν παίζει να σκάσει κάνας κολλητός σπίτι, χάλια, επειδή ο πατέρας του περιμένει αποτελέσματα βιοψίας; Γενικά, τα ενήλικα ψέμματα νομίζω πρέπει να 'ναι υπερβολικά. Ο άλλος τείνει να σκεφτεί "γιατί να μου πει τέτοια παπάτζα ενώ μπορούσε να μου πει ότι κόλλησε γρίπη ξερωγώ;".
Προτεινόμενες αναρτήσεις