YiN Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 κατ αρχας θα ετρεχα να κανω εμβολιο για πανουκλα. ειμαι λιγο ψυχοπαθης με κατι τετοια Δεν είσαι ψυχοπαθής, υποχόνδρια είσαι. Κατατά είχα ποντίκι στο διαμέρισμα στην Αμερική. Καλά περάσαμε.
Traumatias Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω αν χαλάει ή φτιάχνει, εξαρτάται πως το βλέπεις .
caution Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Lads and Lassies, βρείτε ένα καλό ψέμα για να αποφύγω μια συνάντηση το βράδυ. Background info: Ξέρει ότι είμαι στην πόλη, ξέρει ότι δεν θα βγω. Θέλω καλό γυναικείο ψέμα, να αντέχει...
Marria Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Lads and Lassies, βρείτε ένα καλό ψέμα για να αποφύγω μια συνάντηση το βράδυ. Background info: Ξέρει ότι είμαι στην πόλη, ξέρει ότι δεν θα βγω. Θέλω καλό γυναικείο ψέμα, να αντέχει... Για πρωην προκειτε ε?
chill Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Background info: Ξέρει ότι είμαι στην πόλη, ξέρει ότι δεν θα βγω. Θέλω καλό γυναικείο ψέμα, να αντέχει... Το γαμημένο a/c σου προκάλεσε ψύξη και δεν μπορείς να κουνηθείς Κλασσικό καλοκαιρινό ψέμα, δουλεύει πάντα.
Lucifer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Πλάκα θα είχε να άλλαζα γνώμη για σένα Μόνο αν ήσουν εχέμυθη, δε θέλω να χαλάσει το ίματζ μου.
caution Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Για πρωην προκειτε ε? Yeap - αλλά δεν είμαι σε φάση να μην σηκώσω τηλέφωνο atm...
Marria Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Αμα ησουν γυναικα θα σου ελεγα να πεις οτι εχεις περιοδο, αποδεδειγμενα πιανει οταν θες να βρεις μια προχειρη δικαιολογια. Σε εσενα δεν νομιζω οτι θα πιασει και τοσο Αυτο ελεγα παντα στο σχολειο οταν ηθελα να γλυτωσω γυμναστικη
chill Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Εγω παντως γουσταρω να βγαινω με πρωην Και εγώ ειδικά στην περίπτωση που αναβιώνουμε τις σεξουαλικές μας περιπτύξεις
Toufas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Και εγώ ειδικά στην περίπτωση που αναβιώνουμε τις σεξουαλικές μας περιπτύξεις Mε την Αναης απο το παναης?
caution Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Αμα ησουν γυναικα θα σου ελεγα να πεις οτι εχεις περιοδο, αποδεδειγμενα πιανει οταν θες να βρεις μια προχειρη δικαιολογια. Σε εσενα δεν νομιζω οτι θα πιασει και τοσο Αυτο ελεγα παντα στο σχολειο οταν ηθελα να γλυτωσω γυμναστικη Ναι - δεν το βλέπω να δουλεύει αυτό... Έχω στο μυαλό μου να ρίξω μια θολούρα για πρόβλημα στην παρέα ξέρω 'γω, κάποια στραβή, αλλά δεν θα με χάλαγε και κάτι πιο substantial. P.S. Ναι δεν είναι πρώην/καβάτζα, είναι πρώην/drama queen και δεν έχω καμία όρεξη να με μαυρίσει...
evabb Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δεν είσαι ψυχοπαθής, υποχόνδρια είσαι. Κατατά είχα ποντίκι στο διαμέρισμα στην Αμερική. Καλά περάσαμε. υπαρχουν ποντικια χωρις μακρια αηδιαστικη ουρα; η κατι που να μοιαζει με ποντικι; τα ινδικα χοιριδια εχουν μακρια ουρα;
-nick- Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 υπαρχουν ποντικια χωρις μακρια αηδιαστικη ουρα; η κατι που να μοιαζει με ποντικι; Ναι, ιπταμενα ποντικια ακα νυχτεριδες
evabb Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ναι, ιπταμενα ποντικια ακα νυχτεριδες αυτα εδω ειναι γλυκουλια (το ξερω οτι δεν ειναι ποντικια) και μου φαινεται δεν εχουν μακρια ουρα :wub:
Προτεινόμενες αναρτήσεις