Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lucifer, στις 17 Αύγουστος 2011 - 05:09 πμ, έγραψε:

Καθόμουν κι έγραφα μουσική με σκοπό να μελοποιήσω το Πούσι του Καββαδία και μου βγήκε ΜΙΑ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. Αλλά είναι τόσο τσίζι που θα το κρατήσω, σόρρυ Νίκο.

Η συγκεκριμένη συλλογή έχει μια νοσταλγία ,στιγμιότυπα από άτομα που θυμάται.Το πούσι το είχε αφιερώσει σε γυναίκα.

Άθλιε δεν ταιριάζουμε καθόλου,μα καθόλου.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλά ρε δεν ντρέπεστε λίγο? Κάνατε πλάκα χθες το βράδυ με τον πόνο μου :unsure: Και είναι τόσο φρέσκο το περιστατικό, ακόμα πονάει το κεφάλι μου :(

Δημοσ.

Καλά ρε δεν ντρέπεστε λίγο? Κάνατε πλάκα χθες το βράδυ με τον πόνο μου :unsure: Και είναι τόσο φρέσκο το περιστατικό, ακόμα πονάει το κεφάλι μου :(

εγω συμπασχω ε! δεν κανω πλακα.

Δημοσ.

Όχι Εύα δεν λέω για εσένα, για τα 2 τα αρσενικά που σχολίαζαν εδώ μέσα χθες το βράδυ λέω <_< Ονόματα δεν λέμε

Δημοσ.

Περαστικά, λίγο δύσκολο για τα επόμενα 30 χρόνια. Όσο για κεφάλι ευχαριστώ -_- , τελικά πάντως αποδείχθηκε ότι είμαι ξεροκέφαλη και με την κυριολεκτική χρήση του όρου :-D

Ρε σοβαρολογώ, δε μπορώ maidens in distress, ξυπνά ο πανοπλίας μέσα μου.

:wub: Πλάκα θα είχε να άλλαζα γνώμη για σένα

Δημοσ.

Σημερα πηρα τα Feldene, οποτε μενει μονο να μου ερθει η περιοδος τωρα :devil: Ειμαι εξοπλισμενη και με πυρομαχικα τωρα :lol:

Δημοσ.

οποτε μενει μονο να μου ερθει η περιοδος τωρα :devil:

Ε Ε Έρχεται :P

Πάρε και κανένα teza να είσαι εξοπλισμένη και για τον άλλο κίνδυνο

Δημοσ.

μωρε οι κατσαριδες αντιμετοπιζονται. ετσι και ηταν κανα ποντικι να δω τι θα καναμε. προσωπικα θα πεθαινα επιτοπου :fear: ζω και μονη μου...

Δημοσ.

Ημαρτον ρε παιδάκι μου, γιατί τι θα σε κάνει το ποντίκι, θα σε φάει?

κατ αρχας θα ετρεχα να κανω εμβολιο για πανουκλα. ειμαι λιγο ψυχοπαθης με κατι τετοια :cry:

Δημοσ.

Eμεις επειδη εχουμε κηπο, που και που βλεπουμε διαφορες τρυπες, ειναι απο ποντικια αυτες :devil:

Δημοσ.

:wub: Πλάκα θα είχε να άλλαζα γνώμη για σένα

Mα είδες ο σαρδανάπαλος; Έτσι χαλάει η πιάτσα..;ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...