Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 φορες το μηνα αλλα με τους ιδιους πονους, πονοκεφαλους, πρηξιματα και εκνευρισμο. Οποτε δεν ξερω αν ειναι καλυτερα ή χειροτερα.

Εγω παντως και με τα παυσιπονα που παιρνω ο πονος δεν σταματα, οποτε απλως περιμενω να περασουν οι 2 πρωτες μερες που ειναι και οι πιο δυσκολες.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις γύρισα σπίτι από τα επείγοντα :-(

Σήμερα μου ήρθε περίοδος (35η μέρα) και είπε να έρθει πανηγυρικά, πόνος σε βαθμό να έχω διπλωθεί στο κρεβάτι + τάση για εμετό + ζαλάδα+ πόνος στη μέση, τεντώματα μήτρας όλα μέσα....Να σημειώσω ότι σήμερα είχε τη ζέστη του αιώνα, ήμουν μόνη στο σπίτι και συνειδητοποιώ ότι θα λιποθυμήσω, εφ όσον το βάλε το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια δεν έπιανε στην προκειμένη περίπτωση βγαίνω από το σπίτι χτυπάω στη μια γειτόνισά, δεν ανοίγει, και καθώς πήγαινα να χτυπήσω στην άλλη απ ότι έμαθα όταν ξύπνησα, όταν λιποθύμησα έπεσα πάνω στην πόρτα(ευτυχώς) χτύπησα στη μύτη και σε 3-4 σημεία στο κεφάλι, (έσπασα και ένα καημένο ωραιότατο πιθάρι) μετά είχα πάθει σοκ είχα κρύο ιδρώτα, σπασμούς με πήγαν στο νοσοκομείο είχα πίεση 9, μου έβγαλαν 2 ακτινογραφίες και με κράτησαν από τις 8 μέχρι τις 10 μήπως πάθω διάσειση (κανονικά έπρεπε να με κρατήσουν περισσότερο αλλά ευτυχώς δεν έδειχνα να έχω κάτι και είπαν να μην με ταλαιπωρήσουν κ άλλο...)

Ισχυρό φύλο σου λέει μετά...

Α!Γίναμε pinned :-) Δεν μπορώ να το χαρώ όπως πρέπει αυτή τη στιγμή...

Αφου την ακους ετσι με την περιοδο επρεπε να εισαι εφοδιασμενη με δυνατα φαρμακα για να αποφευγεις τετοια ταλαιπωρια!Ξερω μια κοπελα που παει καποιες φορες στο νοσοκομειο βαραει μια ενεση και ερχεται στα ισια της!

Δημοσ.

Μόλις γύρισα σπίτι από τα επείγοντα :-(

Σήμερα μου ήρθε περίοδος (35η μέρα) και είπε να έρθει πανηγυρικά, πόνος σε βαθμό να έχω διπλωθεί στο κρεβάτι + τάση για εμετό + ζαλάδα+ πόνος στη μέση, τεντώματα μήτρας όλα μέσα....Να σημειώσω ότι σήμερα είχε τη ζέστη του αιώνα, ήμουν μόνη στο σπίτι και συνειδητοποιώ ότι θα λιποθυμήσω, εφ όσον το βάλε το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια δεν έπιανε στην προκειμένη περίπτωση βγαίνω από το σπίτι χτυπάω στη μια γειτόνισά, δεν ανοίγει, και καθώς πήγαινα να χτυπήσω στην άλλη απ ότι έμαθα όταν ξύπνησα, όταν λιποθύμησα έπεσα πάνω στην πόρτα(ευτυχώς) χτύπησα στη μύτη και σε 3-4 σημεία στο κεφάλι, (έσπασα και ένα καημένο ωραιότατο πιθάρι) μετά είχα πάθει σοκ είχα κρύο ιδρώτα, σπασμούς με πήγαν στο νοσοκομείο είχα πίεση 9, μου έβγαλαν 2 ακτινογραφίες και με κράτησαν από τις 8 μέχρι τις 10 μήπως πάθω διάσειση (κανονικά έπρεπε να με κρατήσουν περισσότερο αλλά ευτυχώς δεν έδειχνα να έχω κάτι και είπαν να μην με ταλαιπωρήσουν κ άλλο...)

Ερωτεύομαι.

Δημοσ.

Ποιο μωρό, εδώ μιλάμε λιποθυμάνε γαλανομάτες και κάνει αντίθεση το αίμα απ' τη μύτη ξερωγώ, θα πεθάνω.

και χαμηλες πιεσεις και τεντοματα μητρας ξερωγω

PROFIT !

Δημοσ.

fuck, διψαω και δεν εχω κατι σωστο

αυτο ειναι το women only , great -.-

Ειδες περιοδο και μπηκες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...