Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Traumatias περαστικά σου . Μη το αφήσεις όμως , ASAP σε γυναικολόγο και παθολόγο να σε καθοδηγήσει τι εξετάσεις να κάνεις .

Έχω και εγώ να κάνω full check - up για γυναικολογικά και θα κάνω και εξετάσεις για θυροειδή. Το καλοκαίρι είναι πάντως που τη περνάω βαριά την περίοδο λόγω ζέστης.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εντάξει ρε συ πραγματικά δεν νομίζω να είναι κάτι...οι αιματολογικές βγήκαν μια χαρά και οι ακτινογραφίες δεν έδειξαν τπτ, τα τραύματα από το πέσιμο δεν ήταν σοβαρά πονάει βέβαια το κεφάλι μου αλλά είναι λογικό το χτύπησα συνολικά σε 5 σημεία. Θα πάω όμως να κάνω μια γενική αίματος αύριο, για καλού κακού...

Δημοσ.

Πάντα τόσο υπέφερα ασ τα να πάνε...βέβαια είναι η πρώτη φορά που λιποθυμώ, μου ήρθαν όλα μαζί με την απίστευτη ζέστη κ.τ.λ, επίσης το μόνο που με πιάνει από χάπια είναι το depon maximum το αναβράζον και δεν είχα σπίτι...αντισυλληπτικά δεν έχω δοκιμάσει γιατί με τα ντεπόν μου λύνεται το πρόβλημα μετά από λίγη ώρα...

Μου πήραν αίμα στο νοσοκομείο και ήμουν μια χαρά και από σίδηρο και από αιματοκρίτη :-)

Το πιθανότερο ήταν να το έπαθα από τον πόνο σε συνδυασμό με υπόταση και ζέστη :-(

αν εισαι στο ενα ντεπον μαξιμουμ καλα εισαι γτ εχω θελω 3 το λιγοτερο. οι πονοι μου κρατανε μπρος απο 12 ωρες. εχω παντα στοκ απο παυσιπονα στο σπιτι και μερικα στην τσαντα. γυρισα τωρα απο ελλαδα και πηρα 4 κουτια απλα ντεπον (τα οποια ενοειται τα παιρνω 2-2 γιατι ενα μονο δεν κλανει μια) για να μου βγαλουν την χρονια. παντως πηγαινε στον γυναικολογο σου και συζητησε το για τα αντισυλληπτικα. επαιρνα για κανα χρονο το θεμα της περιοδου ειχε παψει να με απασχολει. αντε να επαιρνα ενα μικρο ντεπον για να μην αναφερω το γεγονος οτι κανεις οτι θες την περιοδο σου :-D.

Δημοσ.

Εμενα παντως τον προηγουμενο μηνα (Ιουλιο) ειχα 2 φορες μεσα στον μηνα περιοδο , στις 2 και 25 του μηνος. Τυχερη αυτη που εχει καθε 35 μερες :P

Traumatias περαστικα και απο εμενα, ξεκουραση και θα περασει σιγα σιγα ..

Δημοσ.

Traumatias περαστικά σου . Μη το αφήσεις όμως , ASAP σε γυναικολόγο και παθολόγο να σε καθοδηγήσει τι εξετάσεις να κάνεις .

Έχω και εγώ να κάνω full check - up για γυναικολογικά και θα κάνω και εξετάσεις για θυροειδή. Το καλοκαίρι είναι πάντως που τη περνάω βαριά την περίοδο λόγω ζέστης.

με την ζεστη δεν μπορεις και να κουκουλοθεις με το παπλωμα και να παρεις αγκαλια και την θερμοφορα :cry: το χειροτερο μου. ανυπομωνω να ξαναξεκινησω τα αντισυλληπτικα. γαμω τα οικονομικα μου γαμω :cry:

Εμενα παντως τον προηγουμενο μηνα (Ιουλιο) ειχα 2 φορες μεσα στον μηνα περιοδο , στις 2 και 25 του μηνος. Τυχερη αυτη που εχει καθε 35 μερες :P

Traumatias περαστικα και απο εμενα, ξεκουραση και θα περασει σιγα σιγα ..

παλια μου ερχοταν καθε 35 μερες τωρα τελευταια κατι εχει γινει και μου ερχεται καθε 30 :fear: λετε να εχω κατι;

Δημοσ.

Ναι η αλήθεια είναι ότι με το 1 ντεπόν είμαι εντάξει, Μαρία άστα, 2η φορά το παθαίνω αυτό φέτος με τις 30+ μέρες και είναι ένα χάλι, μέχρι να έρθει έχει όλα τα σπαστικά ψυχολογικά (νεύρα, κλάμα κ.τ.λ.) και μετά τα συμπτώματα είναι πολύ χειρότερα, 1000 φορές να έρχεται κανονικά :-)

Δημοσ.

evabb 12 ώρες πόνος ; Εγώ για 1 -2 ώρες μίλαγα όταν λέγαμε τα της περιόδου.

Δεν ξέρω τι είναι τελικά χειρότερο να έχεις πόνους στην αρχή μέχρι να κατέβει για τα καλά και μετά να έχεις 7 ημέρες περίοδο ή να πονάς πολύ αλλά να έχεις λιγότερες ημέρες ταλαιπωρίας. Δεν ξέρω εάν αυτά συνδυάζονται αλλά συνήθως ή το ένα ακούω ή το άλλο . Υπάρχουν και κάτι εκνευριστικές που έχουν και λίγες ημέρες και δεν καταλαβαίνουν Χριστό.

Εγώ κάθε 28 ημέρες ακριβώς ( σπανίως με απόκλιση -1 +1 ημέρας ) και 7 ημέρες , δηλαδή δεν κάνω και άλλη δουλειά. Άκου 30+ , που τέτοια τύχη ( σε εισαγωγικά τύχη γιατί φαντάζομαι θα έχεις ΠΜΣ κανονικά ) .

Δημοσ.

Ναι η αλήθεια είναι ότι με το 1 ντεπόν είμαι εντάξει, Μαρία άστα, 2η φορά το παθαίνω αυτό φέτος με τις 30+ μέρες και είναι ένα χάλι, μέχρι να έρθει έχει όλα τα σπαστικά ψυχολογικά (νεύρα, κλάμα κ.τ.λ.) και μετά τα συμπτώματα είναι πολύ χειρότερα, 1000 φορές να έρχεται κανονικά :-)

με ενα ντεπονακι μαξιμουμ την βγαζεις :confused: σε ζηλευω. αμα δεν παρεις ποσες ωρες κρατανε οι πονοι; παιρνεις σπασμολιτικα;

Δημοσ.

παλια μου ερχοταν καθε 35 μερες τωρα τελευταια κατι εχει γινει και μου ερχεται καθε 30 :fear: λετε να εχω κατι;

Eva πότε είχες 35 ημέρες ρε συ . Αφού πάντα μου έρχεται η περίοδος λίγες ημέρες μετά τα ποστ σου " περίοδος κ.λ.π. " . Εγώ είμαι σταθερή. Πρέπει να μιλάς για πολύ παλιά.

Δημοσ.

evabb 12 ώρες πόνος ; Εγώ για 1 -2 ώρες μίλαγα όταν λέγαμε τα της περιόδου.

Δεν ξέρω τι είναι τελικά χειρότερο να έχεις πόνους στην αρχή μέχρι να κατέβει για τα καλά και μετά να έχεις 7 ημέρες περίοδο ή να πονάς πολύ αλλά να έχεις λιγότερες ημέρες ταλαιπωρίας. Δεν ξέρω εάν αυτά συνδυάζονται αλλά συνήθως ή το ένα ακούω ή το άλλο . Υπάρχουν και κάτι εκνευριστικές που έχουν και λίγες ημέρες και δεν καταλαβαίνουν Χριστό.

ναι 12 ωρες μπορει και παραπανω και πνιγομαι στο αιμα και την επομενη μερα επισης πνιγομαι και εχω κατι μικρες ενοχλησεις αλλα δεν ειναι πολυ δυνατες ωστε να παρω κατι. και μου κραταει 6-7 μερες ε; ασε που η κοιλια μου τις πρωτες δυο μερες γινεται τεραστια :fear: δεν μπορω να φορεσω τζιν για κανενα λογο, ειμαι πραγματικα σαν εγκυος. τα ωραια πριν μου ερθει δεν τα αναφερω καν.

Δημοσ.

Eva πότε είχες 35 ημέρες ρε συ . Αφού πάντα μου έρχεται η περίοδος λίγες ημέρες μετά τα ποστ σου " περίοδος κ.λ.π. " . Εγώ είμαι σταθερή. Πρέπει να μιλάς για πολύ παλιά.

μεχρι και πριν 5-6 μηνες μπορει και παραπανω.

Έχει αλλάξει κάτι απ' τις 2 τελευταίες φορές που τα συζητούσατε ξερωγώ;

εσυ απαντα στις αποριες μας. ειναι λογικο να αλλαξε η περιοδος μου συχνοτητα τον τελευταιο χρονο περιπου; απο τοτε που εκλεισα χοντρικα τα 23.

Δημοσ.

Μόλις γύρισα σπίτι από τα επείγοντα :-(

Σήμερα μου ήρθε περίοδος (35η μέρα) και είπε να έρθει πανηγυρικά, πόνος σε βαθμό να έχω διπλωθεί στο κρεβάτι + τάση για εμετό + ζαλάδα+ πόνος στη μέση, τεντώματα μήτρας όλα μέσα....Να σημειώσω ότι σήμερα είχε τη ζέστη του αιώνα, ήμουν μόνη στο σπίτι και συνειδητοποιώ ότι θα λιποθυμήσω, εφ όσον το βάλε το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια δεν έπιανε στην προκειμένη περίπτωση βγαίνω από το σπίτι χτυπάω στη μια γειτόνισά, δεν ανοίγει, και καθώς πήγαινα να χτυπήσω στην άλλη απ ότι έμαθα όταν ξύπνησα, όταν λιποθύμησα έπεσα πάνω στην πόρτα(ευτυχώς) χτύπησα στη μύτη και σε 3-4 σημεία στο κεφάλι, (έσπασα και ένα καημένο ωραιότατο πιθάρι) μετά είχα πάθει σοκ είχα κρύο ιδρώτα, σπασμούς με πήγαν στο νοσοκομείο είχα πίεση 9, μου έβγαλαν 2 ακτινογραφίες και με κράτησαν από τις 8 μέχρι τις 10 μήπως πάθω διάσειση (κανονικά έπρεπε να με κρατήσουν περισσότερο αλλά ευτυχώς δεν έδειχνα να έχω κάτι και είπαν να μην με ταλαιπωρήσουν κ άλλο...)

Ισχυρό φύλο σου λέει μετά...

Α!Γίναμε pinned :-) Δεν μπορώ να το χαρώ όπως πρέπει αυτή τη στιγμή...

Έχει αλλάξει κάτι απ' τις 2 τελευταίες φορές που τα συζητούσατε ξερωγώ;

Έκτακτο περιστατικό.Τα θυμηθήκαμε πάλι.Στην τελική στο γυναικείο οοτ είμαστε.

Δημοσ.

Αμέ. Η αιτία αναζητείται ανάμεσα σε χιλιάδες πιθανές, αλλά ναι.

δλδ δεν πειραζει που δεν ετρεξα αλλαφιασμενη στον γυναικολογο ε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...