Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σας το αφιερωνω

http://www.youtube.c...feature=related

Στοιχος με νοημα και video clip με βαθος....τον συγκεκριμενο τον σιχαινομαι και απορω με μενα που οταν ημουν πιτσιρικα και ειχε πρωτοβγει τον γουσταρα τρελα σαν αντρα:o...και ακουγα και το "Με χαλαει"...omg :eek:

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι να σας πω. εγω δεν θελω να προβληματιζομαι και με την μουσικη. μου φτανουν τα προβληματα που εχω.

και η τζαζ απλα δεν μ'αρεσει.

αν θελω να ξεχαστω θα ακουσω κατι τετοιο πχ

http://www.youtube.com/watch?v=qLJ9g0Xx0u8

Επεξ/σία από pavlinda
Δημοσ.

Παυλινα, απο ποτε προβληματισμος σημαινει οτι εχεις και αλλα προβληματα?

Δεν ηθελα να το γραψω πριν, αλλα ειμαι σιγουρος οτι αμα σκεφτοσουνα για τον εαυτο σου, και δεν αφηνες τους αλλους να σκεφτουν για σενα και απλα σου δεινανε ετοιμη τροφη, θα ειχες λιγοτερα προβληματα.

Δημοσ.

ποιοι ειναι αυτοι που σκεφτονται για μενα τελικα?

σου ξεφυγε καταλαθος στο προφιλ σου η ηλικια κι αντι για 6 εγραψες 26;

Δημοσ.

ποιοι ειναι αυτοι που σκεφτονται για μενα τελικα?

Ολα τα media. Περιοδικα, ραδιοφωνο, καναλια, διαφημησεις κλπ κλπ. Αποφασιζουν τι θα σου αρεσει και μετα σου αρεσει. Μετα γινεσαι ατομο με λιγοτερη κριτικη σκεψη, και δεν μπορεις να σκεφτεις τα πραγματα που πρεπει. Ολοι λιγο πολυ επηρεαζομαστε, δεν εισαι μονη, απλα θελω να πιστευω οτι προσπαθουμε να βγουμε απο το μαντρι.

Φυσικα και δεν το παιζω ελιτιστης, και εγω τα ιδια εκανα/κανω σε καποιο βαθμο. Αλλα προσπαθω καθε μερα να κανω πιο λιγα λαθη.

Σκεψου το απλα, ποσοι ανθρωποι εχουν ξεχωρισει κανοντας τα ιδια με ολους τους αλλους.

Δημοσ.

σου ξεφυγε καταλαθος στο προφιλ σου η ηλικια κι αντι για 6 εγραψες 26;

ρητορικη ηταν η ερωτηση. εγω δεν κρυβω την ηλικια μου..

Δημοσ.

Μόλις γύρισα σπίτι από τα επείγοντα :-(

Σήμερα μου ήρθε περίοδος (35η μέρα) και είπε να έρθει πανηγυρικά, πόνος σε βαθμό να έχω διπλωθεί στο κρεβάτι + τάση για εμετό + ζαλάδα+ πόνος στη μέση, τεντώματα μήτρας όλα μέσα....Να σημειώσω ότι σήμερα είχε τη ζέστη του αιώνα, ήμουν μόνη στο σπίτι και συνειδητοποιώ ότι θα λιποθυμήσω, εφ όσον το βάλε το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια δεν έπιανε στην προκειμένη περίπτωση βγαίνω από το σπίτι χτυπάω στη μια γειτόνισά, δεν ανοίγει, και καθώς πήγαινα να χτυπήσω στην άλλη απ ότι έμαθα όταν ξύπνησα, όταν λιποθύμησα έπεσα πάνω στην πόρτα(ευτυχώς) χτύπησα στη μύτη και σε 3-4 σημεία στο κεφάλι, (έσπασα και ένα καημένο ωραιότατο πιθάρι) μετά είχα πάθει σοκ είχα κρύο ιδρώτα, σπασμούς με πήγαν στο νοσοκομείο είχα πίεση 9, μου έβγαλαν 2 ακτινογραφίες και με κράτησαν από τις 8 μέχρι τις 10 μήπως πάθω διάσειση (κανονικά έπρεπε να με κρατήσουν περισσότερο αλλά ευτυχώς δεν έδειχνα να έχω κάτι και είπαν να μην με ταλαιπωρήσουν κ άλλο...)

Ισχυρό φύλο σου λέει μετά...

Α!Γίναμε pinned :-) Δεν μπορώ να το χαρώ όπως πρέπει αυτή τη στιγμή...

Δημοσ.

στον σκλαβενιτη ειχα ακουσει σκορπιονς παντως το in trance :P Η Παυλινα πιθανολογω οτι εννοει πως δεν ακουει καποιο συγκεκριμενο ειδος μουσικης , απλα ακουει τραγουδια που της αρεσουν ανεξαρτητα το ειδος τους..!

edit: περαστικα σου τραυματια και αλλο κακο να μη σου συμβει !

Δημοσ.

Μόλις γύρισα σπίτι από τα επείγοντα :-(

Σήμερα μου ήρθε περίοδος (35η μέρα) και είπε να έρθει πανηγυρικά, πόνος σε βαθμό να έχω διπλωθεί στο κρεβάτι + τάση για εμετό + ζαλάδα+ πόνος στη μέση, τεντώματα μήτρας όλα μέσα....Να σημειώσω ότι σήμερα είχε τη ζέστη του αιώνα, ήμουν μόνη στο σπίτι και συνειδητοποιώ ότι θα λιποθυμήσω, εφ όσον το βάλε το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια δεν έπιανε στην προκειμένη περίπτωση βγαίνω από το σπίτι χτυπάω στη μια γειτόνισά, δεν ανοίγει, και καθώς πήγαινα να χτυπήσω στην άλλη απ ότι έμαθα όταν ξύπνησα, όταν λιποθύμησα έπεσα πάνω στην πόρτα(ευτυχώς) χτύπησα στη μύτη και σε 3-4 σημεία στο κεφάλι, (έσπασα και ένα καημένο ωραιότατο πιθάρι) μετά είχα πάθει σοκ είχα κρύο ιδρώτα, σπασμούς με πήγαν στο νοσοκομείο είχα πίεση 9, μου έβγαλαν 2 ακτινογραφίες και με κράτησαν από τις 8 μέχρι τις 10 μήπως πάθω διάσειση (κανονικά έπρεπε να με κρατήσουν περισσότερο αλλά ευτυχώς δεν έδειχνα να έχω κάτι και είπαν να μην με ταλαιπωρήσουν κ άλλο...)

Ισχυρό φύλο σου λέει μετά...

Α!Γίναμε pinned :-) Δεν μπορώ να το χαρώ όπως πρέπει αυτή τη στιγμή...

:fear: :shock:

γιατι υποφερεις τοσο πολυ; πηρες παυσιπονο και δεν σε επιασε; σιδηρο; εχεις δοκιμασει αντισυλληπτικα;

Δημοσ.

Πάντα τόσο υπέφερα ασ τα να πάνε...βέβαια είναι η πρώτη φορά που λιποθυμώ, μου ήρθαν όλα μαζί με την απίστευτη ζέστη κ.τ.λ, επίσης το μόνο που με πιάνει από χάπια είναι το depon maximum το αναβράζον και δεν είχα σπίτι...αντισυλληπτικά δεν έχω δοκιμάσει γιατί με τα ντεπόν μου λύνεται το πρόβλημα μετά από λίγη ώρα...

Μου πήραν αίμα στο νοσοκομείο και ήμουν μια χαρά και από σίδηρο και από αιματοκρίτη :-)

Το πιθανότερο ήταν να το έπαθα από τον πόνο σε συνδυασμό με υπόταση και ζέστη :-(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...