Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σορρυ αλλα εδω θα στην πω κι εγω. δλδ ακους οτι παιζει στο ραδιοφωνο, στο σουπερμαρκετ και τα εκαστοτε κλαμπακια.

ε οχι! μην μου την λες ετσι αγρια!

φυσικα κι ακουω αυτα. αυτα μ'αρεσουν. να απολογηθω τωρα?

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται απολογιες

Αλλα θα ηταν ομορφο να ψαχνει κανεις και για αλλα ερεθισματα περα απο αυτα με τα οποια βομβαρδιζεται

Δημοσ.

Δεν σου αρεσουν αυτα Παυλινα.

Αν απο αυριο αρχισουν να παιζουν τα media αυτα που σου λεμε εμεις, σε 6 μηνες θα λες τι γαματα τραγουδια.

Ειναι χειραγωγηση, η αναγκη του ανθρωπου να ειναι σε αγελη/μαζα κλπ κλπ.

Δημοσ.

ε οχι! μην μου την λες ετσι αγρια!

φυσικα κι ακουω αυτα. αυτα μ'αρεσουν. να απολογηθω τωρα?

ναι απλα δειχνει οτι ποτε δεν μπηκες στον κοπο να ψαξεις μουσικη η εστω να κατσεις να την κρινεις.

Δημοσ.

τι να κατσω να ψαξω? εμενα τα τραγουδια θελω να με ξεσηκωνουν να μου φτιαχνουν την διαθεση. τα εχω βρει τι αλλο να ψαξω δηλαδη?

Δημοσ.

τι να κατσω να ψαξω? εμενα τα τραγουδια θελω να με ξεσηκωνουν να μου φτιαχνουν την διαθεση. τα εχω βρει τι αλλο να ψαξω δηλαδη?

ναι, δεν λεω οτι μπορεις να κοπανηθεις στον χορο ακουγοντας soad αλλα την διαθεση στην φτιαχνουν κι αλλα ειδη μουσικης που πιθανως αγνοεις.

Δημοσ.

Αυτα τα mainstream τραγουδια, γιατι εχουν τους ιδιους στoιχους με 0 ουσια σε ΟΛΕΣ τις γλωσσες?

Δημοσ.

ο τριχωτος κωλος του χατζηγιαννη ειναι? κοιτα εμενα δεν μ'αρεσει καθολου ο τυπος τα τραγουδια του τα θεωρω σαχλα, αλλα υπαρχει ενα τραγουδι του που μ'αρεσει. ε δεν δειχνει τιποτα αυτο. και τα ειδη που μου ανεφερες δεν τα ξερω καν. για ριξε ενα.

Δημοσ.

Παυλινα, η μουσικη ειναι να ξεσκασεις να διασκεδασεις να χαλαρωσεις, αλλα σκεψου οτι υπαρχει μουσικη που σε κανει να σκεφτεις, να προβληματιστεις λιγο. Με λογια ή χωρις αυτα τα πραγματα. Συνθεσεις που δεν χρειαζονται καν λογια ή ακομα μετρα και σταθμα, και ομως, σε βαζουν σε μια σκεψη, σε ταξιδευουν κλπ κλπ.

Οταν τα γουστα σου διαμορφωνονται ΜΟΝΟ απο αυτα που σου πασαρουν αλλοι με το κιλο, μην απορεις που πεσαμε να σε φαμε.

Αυτα τα ελεγα πριν αρχισω να εξερευνω τον εαυτο μου με διαφορους τροπους και τα λεω ακομα.

Δημοσ.

ο τριχωτος κωλος του χατζηγιαννη ειναι? κοιτα εμενα δεν μ'αρεσει καθολου ο τυπος τα τραγουδια του τα θεωρω σαχλα, αλλα υπαρχει ενα τραγουδι του που μ'αρεσει. ε δεν δειχνει τιποτα αυτο. και τα ειδη που μου ανεφερες δεν τα ξερω καν. για ριξε ενα.

παρε εδω ενα δειγμα καλης μουσικης

http://www.youtube.com/watch?v=4Ny5ajCn0xw

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...