Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κατα λαθος εβαλα τον σεφερλη πριν. δηλαδη εσενα ποιες ακριβως ειναι οι προτιμησεις σου και θεωρεις τον εαυτο σου ποιοτικο???

Ποιοτητα trance :

Ποιοτητα progressive trance:

Να συνεχισω παυλινα ή τσαμπα θα χασω την ωρα μου?

Εχει ακομα πολλα ειδη, τουλαχιστον 3-4-5-6 post το κοβω. Δεν θα κατσω μονο στην ηλεκτρονικη μουσικη να το ξερεις.

Δημοσ.

Ποιοτητα trance :

Ποιοτητα progressive trance:

Να συνεχισω παυλινα ή τσαμπα θα χασω την ωρα μου?

Εχει ακομα πολλα ειδη, τουλαχιστον 3-4-5-6 post το κοβω. Δεν θα κατσω μονο στην ηλεκτρονικη μουσικη να το ξερεις.

Και, η ΑΚΡΙΒΗΣ διαφορά τους είναι ποια; Οτι στο ένα ματώνουν τα αφτιά σου λιγότερο από το άλλο;

Δεν μας γαμάτε με την ««««μουσική»»»» σας λέω εγώ, να πάτε να κάτσετε δίπλα στο ηχείο να κάνετε λιθοθρυψία ;ρ

Δημοσ.

Απο 2 ειδη εβαλα μονο nick.

Το menu θα ειχε ενα μικρο περασμα απο ηλεκτρονικη, μετα περασμα σε rock, metal, rap κλπ.

Τωρα @@

Σορρυ, καλητερα να ακους την αλεξανδρατου παυλινα, τρομερη ποιοτητα. Αντε και βισση σε λιγο.

και ποιος το λεει οτι ειναι ποιοτικα αυτα? εγω δεν τα βρισκω καθολου ποιοτικα. ολα εινα θεμα γουστου τελικα.

Επισης ακους οτι μαλακιες παιζει/σπρωχνει το ραδιο/tv. Και αυτο ειναι γεγονος.

Δημοσ.

U are a kicking a dead horse m8

Παντως με προβληματιζει παρολο που απεχθανομαι το lifestyle τυπου αλεξανδρατου κλπ και προτιμως τυπισσες εντελως διαφορετικες, ακομα και μενα γκομενες τσοντες τυπου αλεξανδρατου με ελκουν ....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...